Τα ζώδια σήμερα, Κυριακή 7 Μαρτίου

Είσοδος της Σελήνης στον Αιγόκερω – Έμφαση σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης

Ο ερχομός της Σελήνης στον Αιγόκερω φέρνει δημιουργικά ανοίγματα σε θέματα καριέρας αλλά και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με περιουσιακά στοιχεία καθώς και με οικονομικές υποθέσεις. Τα χαρακτηριστικά θα είναι αυτοπεποίθηση, δυναμισμός, ανάγκη για σταθεροποίηση και εξασφάλιση. Στον επαγγελματικό τομέα δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες για νέα εγχειρήματα, ωστόσο τα ρίσκα θα πρέπει να είναι προσγειωμένα και πολύ καλά σκεπτόμενα. Όσοι αναζητούν νέα εργασία θα έχουν τη δυνατότητα να βρουν κάτι αξιόλογο και δημιουργικό.

Στον αισθηματικό τομέα αρκετά σοβαρές θα είναι οι βλέψεις, ζευγάρια που διατηρούν μακροχρόνιο δεσμό δεν αποκλείεται να πάρουν την απόφαση δέσμευσης ή συγκατοίκησης. Σε ψυχολογικό επίπεδο ενδεχομένως να υπάρξουν σκαμπανεβάσματα, οι ευάλωτοι χαρακτήρες θα πρέπει να αποφύγουν την εσωστρέφεια και την μελαγχολία, έμφαση θα πρέπει να δοθεί στη διασκέδαση και στην εσωτερική τόνωση.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό είναι μία θετική όψη, θα βοηθήσει στην ενίσχυση της αισιοδοξίας, θα εκδηλωθεί ανάγκη για αλλαγή και άμεση διαφοροποίηση. Όσοι βιώνουν συνθήκες δύσκολες ή ασφυκτικές θα έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν τα δεδομένα, άνοιγμα θα υπάρξει για διεκδικήσεις και για θετικά αποτελέσματα.

Οι αυθόρμητοι και παρορμητικοί χαρακτήρες θα εκδηλώσουν την ανάγκη να κινηθούν απελευθερωμένα, ωστόσο απαραίτητο θα είναι να υπάρξουν συνετά όρια. Οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες, σε κοινωνικό επίπεδο θα δοθεί η δυνατότητα να διευρυνθεί ο κύκλος γνωριμιών, ευχάριστες θα είναι οι συναντήσεις και οι επαφές που θα προκύψουν. Έμφαση θα δοθεί στην ανανέωση και στην ψυχολογική τόνωση, οι προτάσεις που θα ακουστούν θα είναι αισιόδοξες θα καταφέρουν να δώσουν ώθηση στις εξελίξεις.

Κριός

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της καριέρας, της φήμης και της ευθύνης σου ανακατεύοντας λίγο τις φιλοδοξίες και τα σχέδιά σου. Μπορεί να χρησιμεύσει ως ένα σημείο ελέγχου για τις προτεραιότητες και τους στόχους σου. Διατήρησε την αίσθηση του χιούμορ σου και περάστε όμορφα με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην αφήνεις να σε πιάνουν τα παράπονα. Μπορείς να ασχοληθείς με ευχάριστες δραστηριότητες και να περάσεις όμορφα.

Ταύρος

Σήμερα αναζητάς ηρεμία και κάτι διαφορετικό ή ασυνήθιστο, καθώς η Σελήνη περνά την ημέρα στον ηλιακό 9ο οίκο σου και η επιθυμία να τροφοδοτήσεις το πνεύμα σου με δραστηριότητες εκτός ρουτίνας μεγαλώνει. Υπάρχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για ανταλλαγή ιδεών και γνώσεων κι αυτό καλό θα ήταν να το μοιραστείς με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, η μέρα σου γεμίζει από ουσιαστική επικοινωνία με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

Δίδυμοι

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της οικειότητας και τείνεις να παρατηρείς στοιχεία που φαίνονται κρυμμένα στο παρελθόν. Οι διαισθητικές ικανότητές σου είναι σε καλή κατάσταση και ενδέχεται να βρεις μερικές ενδιαφέρουσες λύσεις ή απαντήσεις σε θέματα που σε βασανίζουν. Είναι καλή η στιγμή για να εκφράσεις τα θέλω και τις επιθυμίες σου στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια είδηση ή μια πληροφορία ενισχύει την αυτοπεποίθησή σου.

Καρκίνος

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της συνεργασίας σου κι αυτή η διέλευση σου υπενθυμίζει την ανάγκη σου για επαφή ή για περισσότερη ισορροπία και αρμονία στη ζωή σου. Είτε συμφωνείς είτε όχι με τα σχόλια και τις διαφορετικές απόψεις, σε κάνουν να σκεφτείς. Οι τρέχουσες ενέργειες ευνοούν τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και τη συναισθηματική σου ζωή αν είσαι μόνη.

Λέων

Είναι μια ωραία μέρα η σημερινή για να απολαύσεις μια σχέση ή να συζητήσεις ένα οικονομικό θέμα. Θέλεις περισσότερη τάξη στη ζωή σου και οι ανισορροπίες διαταράσσουν τη διάθεσή σου. Για αυτό και θέλεις να πλησιάσεις τον αγαπημένο σου, να κάνετε συζητήσεις και κοινά όνειρα προκειμένου να νιώσεις ασφαλής. Εσύ που είσαι μόνη, κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου και ασχολείσαι με ό,τι έχει πραγματική αξία.

Παρθένος

Μπορεί σήμερα να είναι ιδιαίτερα ικανοποιητική η σύνδεση ή η επανασύνδεση με γείτονες, αδέλφια, γνωστούς… γενικά με ανθρώπους που σε κάποια φάση της ζωής σου ήταν σημαντικοί για εσένα. Έχεις ανάγκη να φορτίσεις τις συναισθηματικές μπαταρίες σου και να μείνεις μακριά από έγνοιες και προβλήματα. Αποπλάνησε το σύντροφό σου και επωφελήσου από τη μέρα. Εσύ που είσαι μόνη, τα αισθηματικά σου ζητήματα απασχολούν περισσότερο από όσο νομίζεις τους φίλους σου, για αυτό και κάτι καλό φαίνεται να ετοιμάζουν για σένα.

Ζυγός

Ανέβαλε σήμερα τις πρακτικές υποχρεώσεις σου και κάνε πράγματα που θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις και να ευχαριστηθείς τη μέρα σου. Από τη μία θέλεις να βρεις μια καλύτερη ισορροπία και αρμονία στη συναισθηματική σου ζωή, από την άλλη εμφανίζεται έντονα η ανάγκη σου για ελευθερία. Ζύγισε λίγο τα πράγματα και κινήσου απέναντι στον σύντροφό σου ανάλογα. Το ίδιο συμβαίνει και σε σένα που είσαι μόνη. Από τη μια παραπονιέσαι και από την άλλη διώχνεις ευκαιρίες.

Σκορπιός

Ήρθε η ώρα να ανακαλύψεις τον εαυτό σου, να βάλεις τις προτεραιότητές σου και να κάνεις μια νέα αρχή στη ζωή σου. Βάλε ένα φρένο στο μυαλό σου και σταμάτα να προσπαθείς να βρεις τρόπους να θέσεις όλα αυτά που σκέφτεσαι σε εφαρμογή. Απόλαυσε τη μέρα σου, τη συντροφιά και την αφοσίωση του συντρόφου σου. Εσύ που είσαι μόνη, ξέρεις και νιώθεις έτοιμη να κλείσεις οριστικά παλιά κεφάλαια, να εκτιμήσεις τα ψυχικά σου χαρίσματα και να αναζητήσεις τον άνθρωπο που θα τα εκτιμήσει.

Τοξότης

Είσαι σε εξαιρετική θέση για να επεξεργαστείς τα πρόσφατα γεγονότα και να βρεις τρόπους να επωφεληθείς από τις ευκαιρίες, αλλά και να απαλλαγείς από τα σκουπίδια που απλά βαραίνουν τη ζωή σου. Απελευθερώσου συναισθηματικά και εκφράσου ελεύθερα απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Πες του τα παράπονα, όμως μην ξεχνάς και τα ευχαριστώ σου. Εσύ που είσαι μόνη, πολλές γνωριμίες έχουν προκύψει στη ζωή σου και θα πρέπει να μάθεις να δίνεις ευκαιρίες.

Αιγόκερος

Μια νέα αρχή της προσωπικής σου απόλαυσης που πλέον γίνεται προτεραιότητά σου ξεκινά από σήμερα. Έχεις αρχίσει να ψάχνεις νέες δραστηριότητες και ενδιαφέροντα. Μέσα σε αυτά τα νέα σχέδιά σου θα πρέπει να συμπεριλάβεις και τον ερωτικό σύντροφό σου αν θέλεις πραγματικά να προστατεύσεις τη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, φαίνεται να απολαμβάνεις την ανεξαρτησία σου, μιας και διαισθητικά ξέρεις πως σύντομα κάτι θα αλλάξει.

Υδροχόος

Η πρόκλησή σου είναι να βρεις ισορροπίες ανάμεσα σε ανεξαρτησία και συντροφικότητα, ανάμεσα σε δουλειά και προσωπική ζωή. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου χρειάζεται λίγη προσοχή και φροντίδα. Βάλε τον στις προτεραιότητές σου και μην τον αφήνεις πίσω σου. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις ανεβάσει πολύ τα στάνταρ σου και δεν είσαι καθόλου διατεθειμένη να υποχωρήσεις στα θέλω σου.

Ιχθείς

Οι ανεξερεύνητες υποθέσεις και καταστάσεις κεντρίζουν το ενδιαφέρον σου και θέλεις να ξεφύγεις από τα γνώριμα και τετριμμένα. Έτσι όλη σου την Κυριακή την αφιερώνεις σε αυτές τις αναζητήσεις σου. Τις στιγμές που βρίσκεσαι με τον αγαπημένο σου προσγείωσε, μάζεψε λίγο το μυαλό σου και αφιερώσου σε αυτόν. Εσύ που είσαι μόνη, μην μελαγχολείς και βρες πράγματα που θα σε βοηθήσουν να περάσεις όμορφα και χαλαρά τη μέρα σου.

Πηγή: sigmalive.com

Tags:

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Ads

You May Also Like

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τρίτης 11 Φεβρουαρίου 2020

Κριός Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και εσύ αφιερώνεις τη μέρα σου για να ...

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα, 16/11

Η Αφροδίτη που βρίσκεται στον Ζυγό, κάνει τετράγωνο με τον Δία που βρίσκεται στον ...

Αστρολογία: Τι προβλέπουν για σήμερα, Δευτέρα, τα ζώδια

Δευτέρα σήμερα και η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό που πραγματοποιείται νωρίς το πρωί έρχεται ...

Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις, Τρίτη 24/11

Ο Ερμής, που  βρίσκεται στον Σκορπιό, σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους ...

Tα ζώδια που είναι drama queens στον έρωτα

Τα ζώδια αυτά δεν ζουν δίχως λίγο (ή πολύ δράμα) στα ερωτικά τους Αν ...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής 26 Ιουνίου 2020

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο, τόσο σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης όσο και αισθηματικής θα ...