Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 29/03

Η Πανσέληνος συνεχίζει να επηρεάζει το ζώδιο του Ζυγού, ενισχύοντας την ανάγκη για ισορροπία όσον αφορά τα αισθηματικά, την ανάγκη για δικαιοσύνη και αποκατάσταση σχέσεων. Ευνοϊκό θα είναι το  κλίμα για συναντήσεις και συναναστροφές, όπως και η χρονική στιγμή για να γίνουν συζητήσεις. Ευχάριστη θα είναι η διάθεση, όπως και το έδαφος για επανασυνδέσεις, για επαναξιολογήσεις και για βελτίωση σχέσεων.

Οι αναποφάσιστοι χαρακτήρες θα πρέπει να κάνουν την προσπάθεια να ισορροπήσουν τον συναισθηματικό τους κόσμο, απαραίτητο θα είναι να σκεφτούν ώριμα και μεθοδικά, η αντίληψή τους θα πρέπει να είναι σφαιρική. Οι ευάλωτοι χαρακτήρες καλό θα είναι να αποφύγουν τις απογοητευτικές σκέψεις και τους εσωτερικούς διχασμούς, για να μπορέσουν να ισορροπήσουν ψυχολογικά θα πρέπει να εστιάσουν στη λογική και όχι μόνο στο συναίσθημα. Ευχάριστες συναντήσεις θα προκύψουν τόσο με πρόσωπα οικογενειακά όσο και με φίλους, διευρύνεται ο κύκλος γνωριμιών.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη είναι μία θετική όψη, θα βοηθήσει στην ενίσχυση της δυναμικότητας και της αυτοπεποίθησης, θα υπάρξει ανάγκη για διεκδικήσεις. Σκεπτόμενες και μεθοδικές θα είναι οι ενέργειες, οι παρορμητικοί χαρακτήρες θα είναι σε θέση να οριοθετήσουν την ορμητικότητα τους, η δυναμικότητα θα βοηθήσει να γίνουν ουσιαστικές προσεγγίσεις.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία και τον Κρόνο θα κάνει τη σκέψη ώριμη και αντικειμενική, εφικτά θα είναι τα ρίσκα. Η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για μεθοδικές διεκδικήσεις, οι βλέψεις θα είναι συγκεκριμένες, οι συντονισμένες ενέργειες θα φέρουν θετικά αποτελέσματα. Σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης θα δοθεί η δυνατότητα για βελτίωση και άνοδο, οι συνεργασίες θα κυλήσουν δημιουργικά. Όσοι αναζητούν καινούργια εργασία καλό θα είναι να συντονίσουν τις προσπάθειες τους, θα υπάρξει ουσιαστικό άνοιγμα που καλό θα είναι να αξιοποιηθεί με αμεσότητα.

Κριός

Με αρκετό προβληματισμό σήμερα αποφασίζεις να προωθήσεις τα σχέδια και τις ιδέες σου. Έχεις κάνει τις απαιτούμενες προετοιμασίες κι έτσι διώξε το άγχος. Εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και τις επιλογές σου χρειάζεται να έχεις. Αν και κουραστική η μέρα σου στα εργασιακά φαίνεται να είναι παραγωγική και δραστήρια, χωρίς απρόβλεπτα γεγονότα. Δημιούργησε μια χαλαρή ατμόσφαιρα απόψε για τον ερωτικό σύντροφό σου που θα βοηθήσει και τους δυο να αποβάλλετε το στρες της ημέρας. Πρόσθεσε νέες δραστηριότητες στην καθημερινότητά σου και μην σκέφτεσαι τη μοναξιά σου. Να είσαι σίγουρη πως το επόμενο διάστημα ένας νέος έρωτας θα σε συναρπάσει.

Ταύρος

Οι περιστάσεις σήμερα μπορεί να είναι τέτοιες που έχεις μεγαλύτερη ευθύνη στη λήψη αποφάσεων, αλλά η προσοχή σου είναι διχασμένη. Οι σκέψεις σου σε μεταφέρουν σε άλλα μέρη και είναι λίγο δύσκολο να συγκεντρωθείς. Είναι πιθανό επίσης σήμερα να μάθεις χρήσιμα πράγματα για την καριέρα σου και τις κοινωνικές προοπτικές σου. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας, για αυτό λαχταράς προσωπικές στιγμές με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από τη συντροφιά αγαπημένων σου προσώπων καλύπτεις τις συναισθηματικές σου ανάγκες.

Δίδυμοι

Κάποιες στιγμές σήμερα μπορεί να νιώσεις χαοτικό το κλίμα γύρω σου. Η καρδιά σου φαίνεται να θέλει κάτι, όμως το μυαλό σου σε παρασύρει σε άλλες σκέψεις και προβληματισμούς. Ο εξορθολογισμός μπορεί να είναι η λύση καθώς συχνά έχει λιγότερες συνέπειες. Ίσως θελήσεις να λάβεις υπόψη σου τις απόψεις συνεργατών. Σε κάθε περίπτωση κερδισμένη θα βγεις. Η βραδιά με τον αγαπημένο σου είναι τρυφερή και ζεστή για αυτό απόλαυσέ τη. Εσύ που είσαι μόνη, η λογική και το συναίσθημα συγκρούονται με αποτέλεσμα να μην είσαι στα καλύτερά σου.

Καρκίνος

Υπάρχει η τάση σήμερα να διαβάζεις τις λεπτομέρειες ή να δίνεις προτεραιότητα στην ισορροπία και την ισότητα στις σχέσεις σου. Τα γεγονότα και οι εξελίξεις της ημέρας μπορεί να σε κάνουν να αισθανθείς ότι υπάρχουν δυο απόψεις ή επιθυμίες για ένα θέμα. Οι παρεξηγήσεις είναι πιθανές σήμερα και αύριο για αυτό απόφυγε τις ρήξεις με συνεργάτες και τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην κρίνεις νέες γνωριμίες με γνώμονα παρελθοντικές δυσάρεστες καταστάσεις.

Λέων

Ενώ θέλεις να διατηρήσεις την αρμονία στις σχέσεις και την προσωπική σου ζωή αυτές τις μέρες, δεν είναι εύκολο να δώσεις τη δέουσα προσοχή σε όλα και όλους. Ενώ οι σχέσεις είναι προτεραιότητα, παίρνεις μεγαλύτερη ευχαρίστηση από τις ρουτίνες, τα καθήκοντα ή την εργασία σου. Οι αλληλεπιδράσεις με τους άλλους έχουν τεράστιες δυνατότητες για νέες ιδέες και σκέψεις, αλλά εσύ θέλεις να καθοδηγήσεις τα πράγματα μόνη σου, έτσι όπως εσύ τα έμαθες. Αν είσαι μόνη συναισθηματικά, οι ανάγκες σου κατασταλάζουν και πλέον φαίνεται να ξέρεις τι ακριβώς χρειάζεσαι.

Παρθένος

Μπορεί να υπάρχει μια δυσκολία συγκέντρωσης σήμερα. Με την Σελήνη στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής όλη μέρα είναι καλύτερο να τιμήσεις την ανάγκη να διατηρήσεις κάποια πράγματα για τον εαυτό σου. Ήρθε η ώρα να απολαύσεις κάποια απελευθέρωση από φιλοδοξίες, ένταση ή πίεση ώστε να μπορείς να αντιμετωπίσεις τις τρέχουσες υποχρεώσεις σου ευκολότερα. Απόφυγε την υπερβολική σκέψη και αφοσιώσου στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε τον εαυτό σου και αξιολόγησέ τον καλύτερα.

Ζυγός

Η Σελήνη στον κοινωνικό σου τομέα σήμερα σε παρακινεί να αναζητήσεις συνδέσεις ή να επιδιώξεις τους στόχους της ευτυχίας σου. Ωστόσο μπορεί να αισθανθείς λίγο διχασμένη ή να δυσκολεύεσαι να συγκεντρωθείς, αφού θα υπάρχουν πολλά πράγματα που θα αποσπούν την προσοχή σου. Επίσης μπορεί να νιώσεις ελαφρώς εκτός παιχνιδιού στα εργασιακά, όμως έτσι μπορείς να επικεντρωθείς στους δικούς σου στόχους. Η σχέση με τον αγαπημένο σου βρίσκεται σε μια καλή φάση και δεν χρειάζεται να κλονίζεις τις ισορροπίες με γκρίνιες και καχυποψίες. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ δεν λείπει σχεδόν ποτέ από την καθημερινότητά σου.

Σκορπιός

Η λήψη μιας σοβαρής απόφασης μπορεί να είναι ευκολότερη σήμερα και ίσως είναι καλύτερο να διατηρήσεις την κρίση σου. Αυτό που θέλεις μπορεί να έρθει σε αντιπαράθεση με αυτό που πιστεύεις ή θεωρείς λογικό. Θα διαπιστώσεις πως οι συζητήσεις στα εργασιακά τείνουν να είναι μονόδρομες ή εγωκεντρικές. Ο ερωτικός σύντροφός σου προσπαθεί να αποσπάσει το ενδιαφέρον σου και ίσως με υπερβολικό τρόπο. Εσύ που είσαι μόνη, μια πρόσφατη γνωριμία αρχίζει να εξελίσσεται ικανοποιητικά.

Τοξότης

Είσαι λίγο πιο επιρρεπής σε περισπασμούς σήμερα. Η ακαταστασία του μυαλού σου μπορεί να σε βοηθήσει να νιώσεις πιο ελεύθερη. Ωστόσο σήμερα και αύριο δεν είναι ιδανικές μέρες για σκληρές και γρήγορες λήψεις αποφάσεων. Παρόλο που μπορεί να μην είναι εύκολο να συνδυάσεις την ανάγκη σου για ψυχική διέγερση και οικογενειακές δραστηριότητες θα ήταν καλό να βρεις τρόπους να το κάνεις. Εσύ που είσαι μόνη συναισθηματικά έχε το νου σου γιατί κάτι σημαντικό σου διαφεύγει.

Αιγόκερος

Μπορεί να νιώσεις λίγο άβολα σήμερα σχετικά με τα χρήματα, τα υπάρχοντα ή τους πόρους σου. Ταυτόχρονα οι γρήγορες αποφάσεις που λαμβάνονται τώρα ενδέχεται να υποβληθούν σε έλεγχο αργότερα. Οι ενέργειες επηρεάζουν τον χρηματοοικονομικό σου τομέα και ιδιαίτερα σήμερα. Διατήρησε τις ισορροπίες στη σχέση με τον αγαπημένο σου και μην ξεσπάς πάνω του τα άγχη σου. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε τον εαυτό σου και αγάπησέ τον περισσότερο.

Υδροχόος

Οι σημερινές ενέργειες τείνουν να τονίζουν την ανάγκη σου για ισορροπία. Μπορεί να προσπαθείς να ικανοποιήσεις κάποιον και ταυτόχρονα να προσπαθείς να κερδίσεις την ανεξαρτησία σου. Στα εργασιακά απόφυγε τις βιαστικές ενέργειες και αποφάσεις. Ο ερωτικός σύντροφός σου σε βοηθάει να ξαναβρείς το κέφι σου. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου για επιστροφές του παρελθόντος.

Ιχθείς

Συναισθηματικές ή λεκτικές αποσυνδέσεις είναι πολύ δυνατές σήμερα ειδικά με ανθρώπους που δεν έχουν μάθει να ακούν. Προσπάθησε να δείξεις υπομονή απέναντι σε κάποιες εγωκεντρικές συμπεριφορές από συναδέλφους και συνεργάτες. Ο αγαπημένος σου απόψε έχει την τάση για γκρίνια και παράπονα. Μην δίνεις έκταση και προσπάθησε να τον χαλαρώσεις. Εσύ που είσαι μόνη, το μυαλό σου τρέχει σε άλλη γη κι άλλα μέρη.

 

Tags:

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Ads

You May Also Like

Αστρολογία: Τι προβλέπουν τα ζώδια για σήμερα, Κυριακή

Με τη σελήνη που εισέρχεται στον Κριό, ευνοούνται τα νέα προγράμματα και ξεκινήματα. Ευνοούνται οι ...

Tα ζώδια σήμερα Δευτέρα 18 Μαΐου: Λέοντες, τακτοποιήστε νομικά ζητήματα που εκκρεμούν

Λέοντες ήρθε η στιγμή να αντιμετωπίσετε νομικά ζητήματα που μπορεί να εκκρεμούν, Υδροχόοι τίποτα ...

Ημερήσιες προβλέψεις για Πέμπτη 5 Αυγούστου

Δευτέρα 5 Αυγούστου σήμερα και δείτε παρακάτω το ζώδιο σας και τις προβλέψεις του ...

Αστρολογία: Τι προβλέπουν για σήμερα, Τετάρτη, τα ζώδια

Τετάρτη σήμερα και η Αφροδίτη συναντά σε σύνοδο τον Ερμή στον Σκορπιό, ο οποίος ...

Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 6 Απριλίου

Αγαπημένοι μας φίλοι διαβάστε τι προβλέπει για κάθε ζώδιο μεμονωμένα η ημέρα. Ωστόσο εμπιστευτείτε ...

Ποια ΖΩΔΙΑ είναι οι μεγαλύτεροι ΕΓΩΙΣΤΕΣ;

ΚΡΙΟΣ Παρότι ο Κριός θεωρείται ο γνήσιος εκπρόσωπος του «εγώ», τον εγωισμό του, όμως, ...