Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 22/03

Θετική είναι η όψη του εξαγώνου Ερμή με τον Ουρανό που θα βοηθήσει στην εκφραστικότητα, τις συζητήσεις, ενώ μπορεί να βρεθείτε σε συζητήσεις και να ακούσετε καινοτόμες ιδέες. Θα σκέφτεστε καθαρά και αισιόδοξα, ενώ  τα ανοίγματα θα βοηθήσουν να ειπωθούν καινούργιες προτάσεις που θα δώσουν την ώθηση για θετικά αποτελέσματα.

Το τρίγωνο του Άρη με τον Κρόνο θα βοηθήσει στην ενίσχυση της δυναμικότητας και της αυτοπεποίθησης, συντονισμένες θα είναι οι σκέψεις. Φεύγει η έντονη παρόρμηση, οι παρορμητικοί χαρακτήρες θα είναι σε θέση να ελέγξουν τις αντιδράσεις τους. Η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για να οργανωθούν τα επαγγελματικά πλάνα, οι συνεργασίες καθώς και οι συντονισμένες προσπάθειες θα φέρουν ένα άμεσο και θετικό αποτέλεσμα. Δημιουργικό θα είναι το άνοιγμα για προσεγγίσεις και διεκδικήσεις, οι βλέψεις θα είναι συγκεκριμένες και οι στόχοι εφικτοί. Οι φιλόδοξοι θα καταφέρουν να οργανώσουν τις ενέργειές τους θα κινηθούν μεθοδικά και θα έχουν τη δυνατότητα να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στο σπίτι στην οικογένεια και στις προσωπικές επαφές.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό είναι μία θετική όψη θα βοηθήσει στην συναισθηματική έκφραση. Οι εκδηλώσεις θα είναι άμεσες, δεν αποκλείεται να ακουστούν αποκαλυπτικά λόγια.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή έκταση θα δώσει στην πνευματικότητα, λύσεις θα βρεθούν σε ζητήματα που προκαλούν άγχος. Η χρονική στιγμή θα είναι ευνοϊκή για συζητήσεις επαγγελματικές και αισθηματικές, θα υπάρξουν ουσιαστικά ξεκαθαρίσματα που θα δώσουν φως στα μελανά σημεία. Στον αισθηματικό τομέα ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για συμφιλίωση και επανασύνδεση, τα ζευγάρια θα καταφέρουν να συνεννοηθούν. Αισιόδοξες και συγκαταβατικές θα είναι οι διαθέσεις, θα υπάρξει συναισθηματική κατανόηση, ουσιαστικά θα φύγει ο αρνητισμός και η πεισματική αντίδραση.

Κριός

Δεν είναι ιδιαίτερα εύκολο σήμερα να καταλάβουμε ο ένας τον άλλον κάποιες στιγμές και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μια κριτική σκέψη, μπορεί να οδηγήσει επίσης από την κατανόηση στην αποσύνδεση. Την ένταση πάνω από τις ανεκπλήρωτες επαγγελματικές σου επιθυμίες ή ανυπότακτες ανάγκες σου, θα πρέπει να τις αντιμετωπίσεις με περισσότερη προσοχή. Παρόλο που προσπαθείς να γίνουν απόλυτα κατανοητά τα θέλω σου από τον ερωτικό σύντροφό σου, δεν φαίνεται να τα καταφέρνεις. Εσύ που είσαι μόνη, πριν κρίνεις τους άλλους, καλό είναι να έχεις συνειδητοποιήσει τις πραγματικές σου ανάγκες.

Ταύρος

Μπορεί να νιώσεις σήμερα πως δεν μπορείς να συγχρονιστείς με τις απαιτήσεις της μέρας και να θεωρείς ότι είναι δύσκολο να ανταπεξέλθεις. Η αλήθεια είναι πως δεν έχεις κι άδικο. Οι ειδήσεις ή και οι περιστάσεις είναι τέτοιες στα εργασιακά που μπορεί να σε κάνουν να αναθεωρήσεις ή να δεις με διαφορετικό τρόπο τις προοπτικές σου. Μπορείς να μάθεις πολλά από τον ερωτικό σύντροφό σου, αρκεί να μάθεις να τον ακούς με προσοχή και να βάζεις για λίγο στην άκρη τον εγωισμό σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ και σταμάτα να σκέφτεσαι απαισιόδοξα.

Δίδυμοι

Κατά κάποιο τρόπο επικεντρώνεσαι στην επίτευξη ειρήνης και αρμονίας στη ζωή σου, ένα άλλο μέρος όμως θέλει να σε βουτήξει σε προβληματικές περιοχές. Σήμερα είσαι πρόθυμη να πας τα εργασιακά σχέδιά σου ένα βήμα παρακάτω, να βελτιώσεις τις συνθήκες της καθημερινότητάς σου -και όχι μόνο, αλλά και να καταστρώσεις τα μελλοντικά σχέδιά σου, παρά τις αντίξοες συνθήκες. Η Σελήνη ξοδεύει τη μέρα της στον τομέα την ψυχής και των αναγκών σου. Γίνεσαι πιο εκδηλωτική και πιο τρυφερή με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, προτιμάς να περάσεις τη μέρα και τη βραδιά σου επικοινωνώντας με φίλους.

Καρκίνος

Η ανυπομονησία ή και η νευρικότητα απέναντι στους άλλους πρέπει να αντιμετωπιστούν, παρόλο που ίσως να αποφασίσεις να κρατηθείς μακριά μέχρι τουλάχιστον να ηρεμήσουν τα πράγματα. Θέματα εργασίας, υγείας και υπηρεσιών είναι στην πρώτη σειρά των σκέψεων και προβληματισμών σου τώρα και ίσως θα πρέπει να κάνεις κάποιες χρήσιμες αλλαγές. Η Σελήνη βρίσκεται στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής και μπορεί να σου προκαλέσει έντονη την ανάγκη για ξεκούραση. Αφιέρωσε ουσιαστικό χρόνο στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην απαισιοδοξείς για το μέλλον. Έρχονται ευχάριστες αλλαγές στη ζωή σου.

Λέων

Η αλλαγή απόψεων ή σχεδίων σήμερα μπορεί να σε αποδιοργανώσει ή και να σε δυσαρεστήσει προσωρινά. Απόφυγε να λάβεις αποφάσεις ή προσπάθησε να μάθεις από τις διαφορές και όχι απλά να αντιδράς σε αυτές. Οι εξωτερικές υποχρεώσεις μπορεί να απαιτήσουν προσοχή και ίσως οι φίλοι να χρειαστούν τη βοήθειά σου ή να μπορεί να χρειαστεί να επικοινωνήσεις ή και να συνεργαστείς. Ένα πρόβλημα θαμμένο που έρχεται στην επιφάνεια στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, πιθανά να χρειάζεται ιδιαίτερη και προσεκτική μεταχείριση. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε την εμφάνισή σου και ανανέωσε την ντουλάπα σου προκειμένου να πάρεις τα πάνω σου.

Παρθένος

Το πλανητικό σκηνικό δημιουργεί σήμερα μικρές προκλήσεις και μπορεί να επισημάνει προβλήματα που οδηγούν σε συναισθηματικό αδιέξοδο. Θα μπορούσε επίσης να καθυστερήσει την πραγματοποίηση αυτού που προσπαθείς να ολοκληρώσεις τώρα. Μια διαφορά απόψεων με συνεργάτες μην την αφήσεις να δημιουργήσει αποστάσεις ή και παρεξηγήσεις. Ίσως είναι η στιγμή να αναλάβεις την ευθύνη σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου και τη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, δώσε μεγαλύτερη προσοχή στα όσα συμβαίνουν γύρω σου και θα καταλάβεις τις αξίες σου.

Ζυγός

Μπορεί να υπάρξουν αλλαγές στα σχέδια για την αντιμετώπιση των υποχρεώσεών σου σήμερα οι οποίες χρειάζονται ψυχραιμία και πάνω από όλα καλή διάθεση. Η Σελήνη προσεγγίζει και διεγείρει την ανάγκη σου για περιπέτεια, διαφυγή, επέκταση μυαλού και νέες εμπειρίες. Ένα έργο ή μια μελέτη στα εργασιακά μπορεί να φτάνει σε σημείο καμπής ή και κορυφής αυτήν την εβδομάδα, για αυτό και θα πρέπει να είσαι έτοιμη για το επόμενο βήμα. Αγαπησιάρικο δείχνει να είναι το κλίμα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, το παρελθόν όλο και γυρίζει στα πόδια σου. Αξιολόγησε το σωστά προτού πάρεις μια απόφαση.

Σκορπιός

Οι αποφάσεις και οι επιλογές μπορεί να είναι δύσκολες σήμερα, ιδιαίτερα αν το πρόγραμμά σου είναι χαοτικό και δεν έχεις τον απαιτούμενο χρόνο για να τακτοποιήσεις τα πράγματα. Όταν πρόκειται για χρήματα ή εργασιακές εκκρεμότητες απόφυγε μια βιαστική προσέγγιση, καθώς μπορεί να υπάρχει μια τάση να ξεχάσεις ή να παραβλέψεις σημαντικές λεπτομέρειες. Καθώς προχωρά η ώρα τα συναισθήματα κυριαρχούν και έρχονται στην επιφάνεια. Πάρε πρωτοβουλίες, δημιουργώντας μια ρομαντική και ζεστή ατμόσφαιρα για τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου για μια νέα γνωριμία που θα σε συναρπάσει.

Τοξότης

Αν και η μέρα σου δεν είναι ιδιαίτερα οργανωμένη, σήμερα μπορείς να προσαρμοστείς και να μην χαλάσεις τη διάθεσή σου. Οι αλλαγές όμως αυτό το διάστημα θεωρούνται απαραίτητες και η ευελιξία θα κάνει τη μετάβαση πιο εύκολη. Μπορεί επίσης η ρουτίνα και η καθημερινότητα στα εργασιακά να σε έχει κουράσει και να βρίσκεσαι στην αναζήτηση νέων δραστηριοτήτων. Το φεγγάρι φέρνει τα συναισθήματά σου στην επιφάνεια και ήρθε η στιγμή να αναγνωρίσεις τις ανάγκες της σχέσης με το σύντροφό σου. Το φλερτ πλέον γίνεται καθημερινότητα για σένα που είσαι μόνη και δείχνεις να το απολαμβάνεις.

Αιγόκερος

Οι επικοινωνίες σήμερα φαίνεται να είναι ατελείς και λίγο μυστήριες. Προσπάθησε να χαλαρώσεις και να κινήσεις τις υποθέσεις σου βήμα βήμα. Μικρές απογοητεύσεις στα εργασιακά μπορεί να σε ωθήσουν σε αλλαγές και αποφάσεις. Λάβε υπόψη σου πως τα συναισθήματά σου είναι υπερτονισμένα και λίγο μπερδεμένα αυτήν τη στιγμή, όμως θα ξεπεραστούν τις επόμενες μέρες, έτσι ώστε να ακούσεις τι σου λέει η διαίσθησή σου, αλλά να πάρεις και καθοριστικές αποφάσεις. Το κλίμα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου απόψε γίνεται μαγικό. Εσύ που είσαι μόνη, βρες τον τρόπο να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Υδροχόος

Τα συναισθήματά σου τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα σήμερα αλλά μπορείς να διατηρήσεις τον έλεγχο. Απόλαυσε νέες ιδέες και πειραματίσου με αυτές, χωρίς όμως να ξεπερνάς τα όρια. Σου υπενθυμίζω πως πρέπει να είσαι προσεκτική με τις επαγγελματικές αποφάσεις σου και πριν προχωρήσεις σε δεσμεύσεις να πάρεις το χρόνο σου. Η ατμόσφαιρα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου γεμίζει μαγεία και ρομαντισμό. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε να προετοιμαστείς ψυχολογικά για νέες συναρπαστικές γνωριμίες.

Ιχθείς

Οι σημερινές όψεις σου υπενθυμίζουν την ανάγκη του να αφιερώσεις περισσότερο ουσιαστικό χρόνο στον εαυτό σου, να λύσεις προβλήματα και να καλύψεις συναισθηματικά κενά. Μπορεί να πάρεις συμβουλές για θέματα που σε ενοχλούν στα εργασιακά και αν τις επεξεργαστείς σωστά είναι βέβαιο πως θα βοηθηθείς. Ιδανική η βραδιά για να την περάσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου. Άσε τη φαντασία σου ελεύθερη και προετοίμασέ του εκπλήξεις. Εσύ που είσαι μόνη, προσπάθησε να φτιάξεις την ψυχολογία σου.

 

Tags:

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Ads

You May Also Like

Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 22/12

Η Σελήνη μπαίνει στον Κριό, φέρνοντας αισιοδοξία και θετικό κλίμα στην επικοινωνία.  Ευνοϊκό θα ...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας

Καλημέρα αγαπημένοι μας αναγνώστες. Είτε είστε στη δουλειά, είτε στο σπίτι απολαύστε λίγα λεπτά ...

Τα ζώδια σήμερα 10/01

Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Κρόνο – Υπευθυνότητα, λήψη αποφάσεων Η σύνοδος του ...

2020: Τι φέρνει για κάθε ζώδιο η χρονιά του αρουραίου;

Ποια ζώδια θα περάσουν δύσκολα τη χρονιά του αρουραίου σύμφωνα με το κινεζικό ωροσκόπιο; ...

Τα Ζώδια σήμερα, Σάββατο 5 Δεκεμβρίου

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τη Σελήνη – Ευνοϊκά ανοίγματα, αισιόδοξες διαθέσεις. Η Σελήνη ...

Αστρολογία: Τι προβλέπουν για σήμερα τα ζώδια;

Τι θα συμβεί σήμερα; Διάβασε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σου σύμφωνα με ...