Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 11/01

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για όλα τα ζώδια

Η Σελήνη εισέρχεται στον Αιγόκερω. Ώθηση δίνεται στα επαγγελματικά και στην προώθηση στα ζητήματα που αφορούν την καριέρα και τη δουλειά.  Η προσοχή θα στραφεί σε θέματα που σχετίζονται με οικονομικά περιουσιακά ζητήματα υπάρχει μια ευθεία πορεία που θα βοηθήσει τα πράγματα να πάρουν τα πάνω τους οι όψεις που επικρατούν βοηθούν και οικογενειακά θέματα να λυθούν άμεσα. Οι διαπροσωπικές σχέσεις θα βρεθούν στο προσκήνιο δίνεται η ευκαιρία να επικοινωνήσουμε με πρόσωπα που είναι κοντά μας και θα μας βοηθήσουν να βρούμε λύσεις ακόμα και σε ζητήματα δύσκολα και που μας απασχόλησαν έντονα το τελευταίο διάστημα.

Σε αισθηματικό επίπεδο επικρατεί θετική εξέλιξη νέες γνωριμίες έρχονται για να ανεβάσουν την διάθεση στα ύψη η σχέση μας θα πάρει τα πάνω της τα συναισθήματα είναι έντονα και θα εκφραστούν με κάθε τρόπο. Μια σχέση ενδέχεται να ξεκινήσει με πολύ καλές προοπτικές δεν πρέπει να πιέσουμε καταστάσεις και να προσαρμοστούμε με τα δεδομένα που υπάρχουν-σε αυτή την περίπτωση ο συμβιβασμός μπορεί να είναι σωτήριος και να φέρει άλλο αέρα ανανέωσης στην καθημερινότητα. Τα επαγγελματικά παραμένουν στο προσκήνιο προκύπτουν συνεργασίες που λειτουργούν καταλυτικά σε αποφάσεις τελικές που θα πάρουμε και ευνοούν σημαντικά την εξέλιξη της καριέρας μας. Συμφωνίες οικονομικές γεμίζουν το πορτοφόλι μας η δύναμη και η αυτοπεποίθηση που έχουμε μας φέρνουν πιο κοντά στην πραγμάτωση των στόχων μας.

Από την άλλη ο Ερμής θα βρίσκεται σε σύνοδο με το Δία, και αυτό σημαίνει πως επικρατεί αλήθεια και ρεαλισμός ηρεμία και ψυχική ηρεμία που μας βοηθούν να δούμε με καθαρό μυαλό τις εξελίξεις που συμβαίνουν και μας αφορούν. Σε επαγγελματικό επίπεδο θα υπάρξουν συνεργασίες που θα βοηθήσουν τα οικονομικά μας να ανέβουν διώχνουμε άγχος ανασφάλεια και αδυναμία πιστεύουμε στον εαυτό μας και στις δυνατότητες που έχουμε κουβεντιάζουμε με άτομα/κλειδιά ζητήματα που μας απασχολούν δεν αφήνουμε τον εγωισμό να μας καταβάλει και να επηρεάσει την κρίση μας αλλά και τις επαφές μας με τους άλλους.

Οι συζητήσεις και οι επαφές που θα έχουμε με συγκεκριμένα άτομα θα μας βοηθήσουν να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις θα παραμείνουμε μέσα σε λογικά πλαίσια θα προωθήσουμε ιδέες και στόχους και θα βάλουμε σε εφαρμογή τα σχέδια μας, με αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στον εαυτό μας. Θα υπάρξουν σημαντικές συμφωνίες που θα μας βοηθήσουν.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη είναι μία θετική όψη που λειτουργεί θετικά για εμάς και μας γεμίζει με σιγουριά και αυτοπεποίθηση ψυχικό σθένος θα πάρουμε τελικές αποφάσεις σε ζητήματα που δεν τολμούσαμε να αγγίξουμε ο δρόμος που ανοίγεται μπροστά μας οδηγεί σε επιτυχία και διεκδικούμε αυτά που μας ανήκουν φυσικά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Βέβαια η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη δημιουργεί έντονα συναισθηματικά πάθη που θα εκδηλωθούν με ερωτική επιθυμία θα βρούμε χρόνο να ασχοληθούμε με την σχέση μας και το ταίρι μας θα εκφράσουμε όλα αυτά που νιώθουμε θα δούμε το μέλλον με αισιοδοξία. Για τους αδέσμευτους μια νέα γνωριμία που θα υπάρξει θα φαντάζει ιδανική καλό είναι να μην πέσουν με τα μούτρα και να αφήσουν τον χρόνο να καθορίσει το μέλλον της. Κάποια άτομα θα τερματίσουν την σχέση τους και θα πάνε ένα βήμα παρακάτω σε μια νέα ερωτική γνωριμία που θα τους βγάλει από πολλά συναισθηματικά αδιέξοδα.

Κριός

Ξεκίνα αισιόδοξα τη βδομάδα σου και ιδιαίτερα τη σημερινή μέρα, που η αλήθεια είναι πως έχει τα απρόβλεπτα της. Ο δυναμισμός όμως και η αποφασιστικότητα σου βρίσκονται στο κόκκινο κι έτσι μπορείς να αντιμετωπίσεις τα πάντα. Κράτα χαμηλούς τους τόνους στα εργασιακά και προετοιμάσου για αλλαγές ή και έξτρα απαιτήσεις στο πρόγραμμα σου. Δώσε έμφαση στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου, δείξε του τις προθέσεις σου που συμπεριλαμβάνουν ασφάλεια και σιγουριά και να είσαι βέβαιη πως θα ανταποκριθεί. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις εξιδανικεύσει ένα πρόσωπο που είτε γνώρισες πρόσφατα, είτε έρχεται από το παρελθόν σου. Πάρε πρωτοβουλίες και διεκδίκησε το δυναμικά. Σε κάθε περίπτωση κάτι θα θετικό θα αποκομίσεις.

Ταύρος

Βρες τρόπους να βελτιώσεις την καθημερινότητα σου, χαλάρωσε λίγο το πρόγραμμα σου και ασχολήσου περισσότερο με το σώμα, τη διατροφή και την προσωπική σου ευεξία. Αξιοποίησε τις ευκαιρίες που σου δίνονται στα εργασιακά και αντιμετώπισε μικρά εμπόδια με υπομονή και ψυχραιμία. Είναι μια εποχή που πρέπει να είσαι σαφής με τον ερωτικό σύντροφο σου. Να έχεις τη δύναμη να του θέσεις τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου και ταυτόχρονα να μάθεις να ακούς και τις δικές του. Μια έκρηξη αυτοπεποίθησης σε κάνει να ξεχωρίζεις όπου κι αν βρεθείς. Ξέρεις πλέον εσύ που είσαι μόνη, τι θέλεις και πως να το αποκτήσεις.

Δίδυμοι

Ιδανική η μέρα σήμερα για να ασχοληθείς με τα φορτία του παρελθόντος. Να απαλλαγείς από αυτά, είτε να τα βάλεις σε μια σειρά έτσι ώστε να φύγουν από το κεφάλι σου. Μερικές φορές παριστάνεις ότι ξεχνάς, όμως αυτό δεν ισχύει. Προσπάθησε να είσαι πιο συγκεντρωμένη στα εργασιακά. Σου διαφεύγουν σημαντικές λεπτομέρειες που μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθη. Μπορείς να λύσεις τις όποιες διαφορές με τον αγαπημένο σου χωρίς να καταλήξετε σε καβγά. Με τις έντονες διαμαρτυρίες το μόνο που καταφέρνεις είναι να επεκτείνεις το πρόβλημα. Εσύ που είσαι μόνη, μην σκαλίζεις το παρελθόν και μην το επαναφέρεις στην καθημερινότητα σου. Επιτέλους πάρε τις αποφάσεις σου και μην ταλαιπωρεισαι άδικα.

Καρκίνος

Σήμερα μπαίνεις στη διαδικασία να ξεκαθαρίσεις το πεδίο γύρω σου, είτε από εκκρεμότητες, είτε από προβλήματα. Πρόσεξε βέβαια τον τρόπο επικοινωνίας σου, γιατί θα υπάρξουν στιγμές που θα νιώθεις να σου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι. Διατήρησε τις καλές σχέσεις με συναδέλφους, μοιράσου απόψεις και ενδεχόμενως και υποχρεώσεις. Έχεις την τάση να καταπιέζεσαι συναισθηματικά και πολλές φορές άλλα να θέλεις να πεις στο σύντροφο σου και άλλα να λες. Πες τις αλήθειες σου έτσι όπως τις βιώνεις και τις αισθάνεσαι. Εσύ που είσαι μόνη, εμπιστεύσου τους ανθρώπους που έχεις δίπλα σου και άνοιξε τους την καρδιά σου.

Λέων

Εκφραστική, επικοινωνιακή και με ωραίες ιδέες ξεκινάς τη βδομάδα και τη μέρα σου. Σήμερα άλλωστε θα πρέπει να δράσεις δυναμικά κυρίως στα εργασιακά σου, να πάρεις πρωτοβουλίες και να διεκπεραιώσεις δύσκολες υποθέσεις σου. Ερωτηματικά και παρελθοντικά λάθη φαίνεται να επιβαρύνουν λιγάκι την ατμόσφαιρα ανάμεσα σε σένα και τον ερωτικό σύντροφο σου. Βρες ένα τρόπο να δοθούν κάποιες εξηγήσεις, χωρίς όμως να βγούνε τα μαχαίρια. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις διάθεση για φλερτ, νέες γνωριμίες και εμπειρίες. Πρόσεξε βέβαια και μην παρασύρεσαι από εχθρούς που παριστάνουν τους φίλους και σε επηρεάζουν αρνητικά.

Παρθένος

Καλή προμηνύεται η μέρα για σένα, αρκεί να προσέξεις λιγάκι και να ελέγξεις το άγχος και την ανυπομονησία σου. Τα θέλεις όλα εδώ και τώρα κι αυτό μόνο άγχος σε γεμίζει. Έχεις την τάση να βιάζεσαι είτε στα λόγια, είτε στις ενέργειες των εργασιακών σου υποχρεώσεων κι αυτό δεν είναι καθόλου βοηθητικό για σένα. Η ανεβασμένη σου αυτοπεποίθηση απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου, τον κάνει να νιώθει ανασφάλεια και ζήλια. Καλό είναι αυτό, αρκεί να γίνεται με μέτρο. Εσύ που παλεύεις με τα φαντάσματα του παρελθόντος και είσαι μόνη, κάνε τα ξεκαθαρίσματα σου και μην βασανίζεσαι άδικα.

Ζυγός

Η μέρα σου δίνει ευκαιρίες να αντιμετωπίσεις θέματα που αφορούν στην οικογένεια και το σπίτι. Αρκεί να τολμήσεις να τα αντιμετωπίσεις, μιας και συνήθως ό,τι σχετίζεται με το συναίσθημα σε δυσκολεύει. Παρασκηνιακές ενέργειες και καταστάσεις στα εργασιακά χρειάζονται προσοχή και ως προς τις κινήσεις και ως προς τα λεγόμενα σου. Τρυφερή και γλυκιά η ατμόσφαιρα απόψε με τον ερωτικό σύντροφο σου. Απόλαυσε τη και ξεκουράσου. Εσύ που είσαι μόνη, πέτα τη θλίψη από πάνω σου και προετοιμάσου για γνωριμίες οι οποίες υπόσχονται πολλά.

Σκορπιός

Η μέρα και η εβδομάδα ξεκινά ευχάριστα για σένα, μιας και εμπεριέχει επιτυχίες, εξελίξεις, συναντήσεις με φίλους και νέα ερεθίσματα. Αν και σε περιμένουν πολλές εργασιακές υποχρεώσεις, έχεις βάλει ένα τέτοιο πρόγραμμα, που καταφέρνεις να ανταπεξέλθεις άψογα. Πλησίασε ουσιαστικά τον αγαπημένο σου και πάρτε από κοινού αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σας. Επαναπροσέγγισε το άτομο που σε ενδιαφέρει και διεκδίκησε το δυναμικά. Η περίοδος σε ευνοεί, αν επιδιώκεις ακόμα και μια επανασύνδεση. Βέβαια αυτό ίσως να πρέπει να το ξανασκεφτείς.

Τοξότης

Η μέρα σου υπόσχεται και φέρνει πολλές ευκαιρίες, νέα επαγγελματικά ξεκινήματα, νέους ανθρώπους και ερεθίσματα και τέλος σε προβληματικές καταστάσεις. Βοηθητικά λειτουργεί το πλανητικό σκηνικό αν θέλεις να διαπραγματευτείς κάτι καινούριο στα εργασιακά. Βέβαια συγκράτησε τον ενθουσιασμό σου και κινήσου σταθερά, βήμα βήμα. Απόψε μπορείς να περάσεις όμορφα με τον αγαπημένο σου αρκεί να μειώσεις λιγάκι τον κυνισμό σου. Εσύ που περπατάς σε μοναχικά μονοπάτια βάλε τέλος στη θλίψη. Δεν μπορείς να φανταστείς τι προετοιμάζει το πλανητικό σκηνικό για σένα. Όλες οι αισθήσεις σου φαίνεται να παίρνουν φωτιά.

Αιγόκερως

Η επικοινωνία και ο διάλογος σήμερα θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη διεκπεραίωση των υποθέσεων σου. Διαχειρίσου έξυπνα και διπλωματικά τις καταστάσεις που σε αφορούν και τα αποτελέσματα θα είναι παραπάνω από ευνοϊκά. Οι εργασιακές σου υποχρεώσεις περιορίζουν τον ελεύθερο χρόνο σου όμως βρίσκονται στην απόλυτη προτεραιότητα σου κι έτσι δεν φαίνεται να σε νοιάζει και πολύ. Η σχέση και το πάθος με τον ερωτικό σύντροφο σου αναζωπυρώνεται και μάλιστα χωρίς να χρειαστεί να καταβάλλεις καμία προσπάθεια. Ένας ερωτικός πειρασμός φαίνεται να φέρνει τα πάνω κάτω στη ζωή σου. Απόλαυσε τον χωρίς να διακινδυνεύεις όμως τις συναισθηματικές ισορροπίες σου.

Υδροχόος

Η σημερινή Δευτέρα σου δίνει τη δυνατότητα να διευρύνεις τους ορίζοντες σου, να οργανώσεις ταξίδια, να αυξήσεις τις γνώσεις και εμπειρίες σου και φυσικά να απολαύσεις και τον εαυτό σου. Εμπιστεύσου τη διαίσθηση σου που θα σε προφυλάξει από πολλές κακοτοπιές σήμερα στα εργασιακά. Κάποιοι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τις ιδέες ή και τις ικανότητες σου, υποσχόμενοι πολλά. Πάρε τις αποφάσεις που καθορίζουν τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου και σταμάτα να φοβάσαι σκιές και φαντάσματα. Εσύ που είσαι μόνη, να θυμάσαι πως η σχέση που περιμένεις εναγωνίως, θα έχει τις καλύτερες προοπτικές και βρίσκεται πολύ κοντά σου.

Ιχθείς

Η προσοχή σου σήμερα στρέφεται περισσότερο στις σχέσεις σου, είτε αυτές είναι προσωπικές, φιλικές ή και επαγγελματικές. Μπορεί να χρειαστεί να καταβάλλεις περισσότερη προσπάθεια και να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στα εργασιακά και τις υποχρεώσεις τους, όμως μπροστά στην ανταμοιβή που σε περιμένει, δεν πειράζει χαλάλι. Απόφυγε τους πειρασμούς και μην δίνεις δικαιώματα στο σύντροφο σου. Για τι τίποτα να επιβαρύνεις και να χαλάς την ατμόσφαιρα μεταξύ σας είναι κρίμα. Εσύ που είσαι μόνη, διαθέτεις τόση γοητεία επάνω σου που μπορείς να κατακτήσεις τους πάντες.

Tags:

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Ads

You May Also Like

Αστρολογία: Τι προβλέπουν για σήμερα, Σάββατο, τα ζώδια

Με τη Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού, η ανάγκη να αρέσουμε γίνεται κυρίαρχη και ...

Ζώδια: Η Σελήνη κάνει την είσοδο της στην Παρθένο

Η Σελήνη κάνει την είσοδό της στην Παρθένο θα υπάρξει διάθεση για οργάνωση, δεν ...

Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 15 Μαρτίου

Καλημέρα φίλοι μου. Διαβάστε τι προβλέπει για σήμερα για όλους εσάς η αστρολογία για ...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας του Αγ. Βαλεντίνου

Καλημέρα αγαπημένοι μας αναγνώστες.  Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 14 ...

Tα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαΐου: Παρθένε, προγραμματισμός και διεκδικήσεις

Ο μήνας Μάιος θα έχει να μας δώσει κάτι πιο αισιόδοξο. Αν όχι στο ...

Αστρολογία: Τι προβλέπουν για σήμερα, Τρίτη, τα ζώδια

Θα πρέπει  να αποφύγουμε τις περιττές συγκρούσεις, τη ζήλια και την καχυποψία και να ...