Τα ζώδια σήμερα, 3 Ιανουαρίου 2021

Σελήνη στην Παρθένο: Πρακτικότητα, οργάνωση προγραμμάτων

Η Σελήνη εισέρχεται στην Παρθένο θα υπάρξει ανάγκη για τάξη οργάνωση και διεκπεραίωση. Στον επαγγελματικό τομέα αποτελεσματικές θα είναι οι συνεργασίες, θα υπάρξει διάθεση για οργάνωση συλλογικής δράσης. Έμφαση θα δοθεί στην τακτοποίηση και στην διεκπεραίωση, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να κλείσουν οι ανοιχτοί χρηματικοί λογαριασμοί.

Σε ζητήματα αισθηματικής φύσης ενδεχομένως οι εκδηλώσεις να είναι κάπως διστακτικές, ωστόσο θα υπάρξει διάθεση για σταθερότητα και δεσμευτική πορεία. Ζευγάρια που διατηρούν μακροχρόνιο δεσμό δεν αποκλείεται να πάρουν την απόφαση να συγκατοικήσουν ή να προχωρήσουν σε ενέργειες επισημοποίησης.

Η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό, είναι μία θετική όψη θα βοηθήσει στο να υπάρξει ανανέωση και συναισθηματική τόνωση. Οι ενέργειες θα είναι απελευθερωμένες, στόχος θα είναι να γίνει απεγκλωβισμός από τη ρουτίνα και τον περιορισμό. Οι δυναμικοί και ανεξάρτητοι χαρακτήρες θα προχωρήσουν τα βήματά τους, θα νιώσουν έντονη την ανάγκη να βγουν από τους περιορισμούς και να κινηθούν ελεύθερα χωρίς παρεμβάσεις.

Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για αλλαγές και διαφοροποιήσεις, σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης θα ακουστούν καινούργιες καινοτόμες ιδέες, θα υπάρξει δυνατότητα να περάσουν και σε πρακτικό επίπεδο. Δεν θα λείψουν οι κοινωνικές γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες.

Κριός

Οι σημερινές ενέργειες είναι αρκετά ισχυρές για σύνδεση και η ανάγκη σου για αυτοπειθαρχία μεγαλώνει. Το να δουλεύεις με ομάδες ή να εδραιώνεις φιλίες σου προσφέρει ικανοποίηση. Οι αλλαγές που κάνεις τώρα έχουν μακροπρόθεσμα οφέλη για αυτό περιόρισε την ανυπομονησία σου. Έχεις τη διάθεση να φροντίσεις τον αγαπημένο σου κι αυτό βελτιώνει την ποιότητα της σχέσης σας. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ και περίμενε σημαντικές εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή.

Ταύρος

Αυτή είναι μια καλή μέρα αν και Κυριακή, για να επικεντρώσεις το ενδιαφέρον σου στα εργασιακά, επειδή σχετίζεται με τη στρατηγική ή τον καθορισμό της επόμενης κίνησης σου. Η εκβάθυνση μπορεί να σε οδηγήσει σε σημαντικές ανακαλύψεις. Ωστόσο η μέρα υποστηρίζει επίσης πνευματικές, δημιουργικές αναζητήσεις και μια καλή ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής. Ο ερωτικός σύντροφος σου κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να σε ευχαριστήσει. Σήμερα μπορείς να γίνεις το επίκεντρο.

Δίδυμοι

Αυτά που συμβαίνουν τώρα βοηθούν στη σταθεροποίηση της ζωής σου καθώς έχεις μια ισχυρή αίσθηση των προτεραιοτήτων σου. Είσαι παθιασμένη και γεμάτη αποφασιστικότητα κι αυτό εμπνέει εμπιστοσύνη. Μπορείς να δώσεις επίσης ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα που φορούν στο σπίτι και την οικογένεια, καθώς η Σελήνη διέρχεται στον 4ο ηλιακό σου οίκο. Περιόρισε την γκρίνια απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια επανασύνδεση είναι ένα πιθανό σενάριο.

Καρκίνος

Σήμερα και αύριο είναι δυο μέρες γεμάτες από δραστηριότητες που σε βοηθούν να απλοποιήσεις και να αναδιοργανώσεις με βασικούς τρόπους τα σχέδια σου. Θα μπορούσες να αισθανθείς την υποστήριξη που λαμβάνεις σαν πολύτιμη και σοφή. Οι ενίσχυση των σχέσεων σου είναι εξίσου σημαντική. Μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης με τον ερωτικό σύντροφό σου θα βοηθήσει στο να γίνει η σχέση σας καλύτερη. Εσύ που είσαι μόνη, βάλε φρένο στις ανασφάλειες σου και βρες τρόπους να ενισχύσεις την αυτοπεποίθηση σου.

Λέων

Σήμερα και αύριο είναι ευνοϊκή η εξεύρεση λύσεων για την εξομάλυνση σχέσεων. Δημιουργείς περισσότερο χρόνο και χώρο για να κάνεις πράγματα που σου αρέσουν καθώς και το να ανακαλύψεις νέα πάθη. Ερωτική προβλέπεται η μέρα με τον ερωτικό σύντροφο σου ενώ εσύ που είσαι μόνη, σε απορροφά μια νέα γνωριμία.

Παρθένος

Υπάρχει μεγαλύτερη έμφαση στην έκφραση του εαυτού σου και την αγάπη σήμερα και τις επόμενες μέρες. Η εργασία, οι καθημερινές υποχρεώσεις και η υγεία είναι τομείς τους οποίους επεξεργάζεσαι και τελειοποιείς. Περιόρισε τον εγωισμό σου και μην προσπαθείς να επιβληθείς στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, πολύ πιθανό να σε ενθουσιάσει μια νέα αναπάντεχη γνωριμία.

Ζυγός

Η ευκαιρία να εκφραστείς μπορεί να εμφανιστεί τώρα και θα μπορούσε να είσαι πιο πρόθυμη να ηγηθείς σε ένα έργο, δημιουργική αναζήτηση ή σχέση. Ο Δίας οδηγείται σε μια μικρή πρόκληση με τον Ποσειδώνα και πιθανά να δημιουργήσει μια σύγχυση κι αυτό μπορεί να σε παρασύρει να δεις πράγματα με τον τρόπο που θα ήθελες και όχι έτσι όπως πραγματικά είναι. Απόφυγε παρασκηνιακές καταστάσεις και ψέματα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην δημιουργείς προσδοκίες και μην εξιδανικεύεις πρόσωπα.

Σκορπιός

Η αναδιάρθρωση και η οργάνωση μπορεί να είναι αποτελεσματικές και οι προσπάθειες μπορούν να ανοίξουν το δρόμο προς την επιτυχία. Είναι ισχυρή η μέρα για να εκφραστείς κυρίως σε ό,τι αφορά στο συναίσθημα. Για αυτό και η μέρα με τον αγαπημένο σου δείχνει να έχει ενδιαφέρον. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από κοινωνικότητα και δουλειά είναι πιθανό να προκύψει μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Τοξότης

Η Σελήνη περνά τη μέρα στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος και σε ενθαρρύνει να κάνεις ένα check in στους στόχους και τις προτεραιότητες σου. Η αλλαγή του ρυθμού που κάνεις τις δουλειές σου μπορεί να κάνει τη διαφορά στην παραγωγικότητα σου. Είσαι σε θέση να επηρεάσεις ή να εμπνεύσεις τους άλλους. Πιθανά να εκνευρίσεις τον αγαπημένο σου με την τάση σου να ηγείσαι. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα κατάκτηση σου αποσπά όλο το ενδιαφέρον σου.

Αιγόκερος

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα του πνεύματος και της περιπέτειας και σε ενθαρρύνει να διευρύνεις τους ορίζοντες σου ή να αναζητήσεις μια αλλαγή ρυθμού. Οι άλλοι προσελκύονται από εσένα και θαυμάζουν το στιλ ή τις απόψεις σου. Διαθέτεις καλή ενέργεια για ανακάλυψη και έκφραση. Μοιράσου ευχάριστες δραστηριότητες με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να φλερτάρεις και να περνάς όμορφα.

Υδροχόος

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της οικειότητας και μπορείς να χαθείς εύκολα στα συναισθήματα σου. Η εστίαση στη συναισθηματική ευεξία, την απελευθέρωση μπορεί να είναι χρήσιμη. Επίσης είναι μια καλή στιγμή για να καταλήξεις σε συμφωνία με ένα σημαντικό άτομο στη ζωή σου ή να επιλύσεις τα οικονομικά. Γίνεσαι εξαιρετικά καταπιεστική με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, γοητεύεις τους πάντες για αυτό μην μελαγχολείς.

Ιχθείς

Ενώ υπάρχει ένα ισχυρό φιλικό ή κοινωνικό θέμα στη ζωή σου αυτήν τη στιγμή, μια άλλη επιρροή στη ζωή σου περιλαμβάνει ιδιαίτερη προσοχή στο συναισθηματικό κόσμο σου. Επαναπροσδιορίζεις τον εαυτό σου και ανακαλύπτεις αυτό που πραγματικά θέλεις. Άκρως ενδιαφέρουσα η μέρα με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να περιμένεις μια νέα γνωριμία που φαίνεται να σε ενθουσιάζει.

Πηγή: sigmalive.com

Tags:

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Ads

You May Also Like

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για, σήμερα, Σάββατο

Καλημέρα αγαπητοί μας αναγνώστες, βροχερή και η σημερινή μέρα και κάπως μουντή. Για να ...

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 7 Ιουνίου 2020

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω, έμφαση θα δοθεί σε ζητήματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης. ...

Ζώδια: Τι πιστεύουν οι άνδρες για κάθε γυναίκα

Η προσωπικότητα και ο χαρακτήρα στις εpωτικές σχέσεις, καλώς ή κακώς αποκαλύπτεται σταδιακά. Ποια ...

Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή

Καλήμερα αγαπητοί μας αναγνώστες και καλό Σαββατοκύριακο. Ας δούμε τι προβλέπουν τα άστρα για ...

Τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη, 10/02

Τετράγωνο σχηματίζει ο ανάδρομος Ερμής με τον Άρη. Αυτή η όψη ενισχύει τη νευρικότητα. ...

Αστρολογία:Τι προβλέπουν για σήμερα, Παρασκευή, τα ζώδια

Θα πρέπει να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τις ευκαιρίες που έρχονται μαζεμένες, αλλά να μάθουμε ...