Παραδέξου το έχεις και εσύ τα κουσούρια σου – Τα ζώδια το αποκαλύπτουν!

Ουδείς αναμάρτητος, αλλά αν μπορέσεις να ακολουθήσεις τις παρακάτω συμβουλές ίσως η ζωή σου είναι πιο ευχάριστη και λιγότερο επίπονη. Στο χέρι σου είναι!

Το ζώδιό μας επηρεάζει άμεσα το χαρακτήρα μας και μας προσθέτει μία σειρά από ελαττώματα. Ίσως μέσα από το συγκεκριμένο άρθρο αναγνωρίσεις στοιχεία του χαρακτήρα σου αλλά και όσων σε περιβάλλουν καθημερινά.

Βέβαια ουδείς αναμάρτητος, αλλά αν μπορέσεις να ακολουθήσεις τις παρακάτω συμβουλές ίσως η ζωή σου είναι πιο ευχάριστη και λιγότερο επίπονη. Στο χέρι σου είναι!

ΚΡΙΟΣ
(21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)

1. Θέλεις να είσαι πάντα ο «αρχηγός»! Ένα από τα μεγαλύτερα ελαττώματά σου είναι ότι θέλεις πάντα να είσαι ο κυρίαρχος (στις σχέσεις, στη δουλειά, στην οικογένεια). Πρέπει όλα  να περνούν υπό την έγκρισή σου και θέλεις να έχεις τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο. Έχεις σκεφτεί ότι τα πράγματα στη ζωή σου θα μπορούσαν να είναι εντελώς διαφορετικά, αν άκουγες μερικές φορές και την γνώμη των άλλων; Προσπάθησε να διατηρήσεις την ισότητα σε όλες σου τις σχέσεις και σίγουρα θα έχεις να κερδίσεις από αυτό!
2. Η βιασύνη σου σε οδηγεί σε επιπόλαιες αποφάσεις! Δε σου αρέσει η στασιμότητα, θέλεις αλλαγές και τις θέλεις εδώ και τώρα! Λειτουργείς πολύ παρορμητικά στη ζωή σου και αρκετές φορές αποφασίζεις χωρίς να έχεις κάτσει πρώτα να σκεφτείς τις συνέπειες. Τα μεγαλύτερα λάθη που έχεις κάνει οφείλονται στη βιασύνη, τον παρορμητισμό και την επιπολαιότητα που σε διακρίνει. Δείξε μεγαλύτερη προσοχή στις αποφάσεις σου και όταν ασχολείσαι με σοβαρά ζητήματα αφιέρωσε τον απαιτούμενο χρόνο για σκέψη και οργάνωση!
3. Στα οικονομικά είσαι σπάταλος! Δε βάζεις φρένο στην καταναλωτική σου μανία και δεν μπορείς
να περιορίζεσαι. Αυτό έχει ως συνέπεια να ξοδεύεις αλόγιστα και απερίσκεπτα! Βάλε λίγο φρένο γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι!.. Οργάνωσε περισσότερο τα οικονομικά σου!
4. Είσαι οξύθυμος! Είναι γνωστό ότι χάνεις πολύ εύκολα την υπομονή σου και μπλέκεις σε καβγάδες. Η συμπεριφορά σου γίνεται αρκετές στιγμές απότομη και δεν προσπαθείς να κρατάς τα προσχήματα. Έλεγξε λίγο περισσότερο τις «εκρήξεις» σου, γιατί ακόμα και όταν έχεις δίκιο …το χάνεις!

5. Είσαι ριψοκίνδυνος! Σου αρέσει η δράση και η περιπέτεια! Ζεις με ένταση τη ζωή σου και λατρεύεις το ρίσκο …! Έχεις σκεφτεί ότι μερικές φορές γίνεσαι πολύ ριψοκίνδυνος; Μην ξεχνάς ότι «πάν μέτρον άριστον»!

ΤΑΥΡΟΣ
(21 Απριλίου – 20 Μαΐου)

1. Αργείς πολύ να αποφασίσεις! Είσαι ένας άνθρωπος που θέλεις τον χρόνο σου για να κάνεις οποιαδήποτε ενέργεια. Θέλεις πρώτα να έχεις εξετάσει όλες τις παραμέτρους πριν αποφασίσεις, για να έχεις εξασφαλίσει την επιτυχία. Έχεις σκεφτεί όμως ότι μερικές φορές αργείς τόσο πολύ να πάρεις αποφάσεις και χάνεις σημαντικές ευκαιρίες;
2. Έχεις πολύ μεγάλο πείσμα! Άμα σου μπει κάτι στο μυαλό δεν στο βγάζει κανείς, όσα επιχειρήματα και να έχει! Το πείσμα σου είναι μεγάλο …δεν οπισθοχωρείς ποτέ και δεν συμβιβάζεσαι! Μήπως θα έπρεπε να βλέπεις λίγο πιο ανάλαφρα τα πράγματα, για να μην στεναχωριέσαι άδικα;
3. Δε σου αρέσουν οι αλλαγές! Θέλεις να πηγαίνεις διακοπές στο ίδιο μέρος που πηγαίνεις κάθε χρόνο, θα φας πάντα στο ίδιο εστιατόριο, δεν θα αλλάξεις εύκολα δουλειά ακόμα και αν έχεις παράπονα…. (και άλλα πολλά παραδείγματα). Είσαι ο άνθρωπος της συνήθειας που δεν θέλεις ποτέ να βγαίνεις από την βολή σου. Μπορεί εσύ να το ευχαριστιέσαι αυτό το κουσούρι .. σκέψου όμως ότι η ζωή θέλει αλλαγές και ανανέωση! Μπορεί άθελά σου να γίνεις αρκετά βαρετός και προβλέψιμος στους γύρω σου!
4. Είσαι αρκετά καχύποπτος και δεν ανοίγεσαι εύκολα σε νέες γνωριμίες! Δεν εμπιστεύεσαι εύκολα τους ανθρώπους και κρατάς πάντα αποστάσεις ασφαλείας στις γνωριμίες που κάνεις! Με την καχυποψία σου ορισμένες φορές απομακρύνεις τους ανθρώπους από κοντά σου. Μήπως θα έπρεπε να υιοθετήσεις ένα πιο χαρούμενο στιλ;
5. Δεν εκδηλώνεις τα συναισθήματά σου, γι αυτό και όταν ξεχειλίσει το ποτήρι….γίνεσαι ταύρος σε υαλοπωλείο! Δε λες τα παράπονά σου, δεν κουβεντιάζεις όσα πράγματα σε ενοχλούν, κάνεις υπομονή και περιμένεις να αλλάξει η κατάσταση. Αν δεν κουβεντιάσεις όσα πράγματα σε απασχολούν, με τα άτομα που αφορά το πρόβλημα, πώς θα καταλάβουν τι σε ενοχλεί; Έχεις σκεφτεί ότι κάποιες σχέσεις στη ζωή σου θα μπορούσαν να διατηρηθούν, αν συζητούσες μαζί τους τα προβλήματα που προέκυπταν;

ΔΙΔΥΜΟΣ
(21 Μαΐου – 21 Ιουνίου)

1. Είσαι ένας φλύαρος άνθρωπος! Το επικοινωνιακό σου ταλέντο είναι γνωστό …! Όμως κάποιες στιγμές χάνεις το μέτρο και δεν αφήνεις κανέναν άλλον να μιλήσει….! Συγκρατήσου και άκουσε όσα έχουν να σου πουν οι συνομιλητές σου …γιατί μερικές φορές με την φλυαρία σου, χάνεις την ουσία της συζήτησης.
2. Δεν έχεις σταθερές απόψεις! Αλλάζεις γνώμη, ιδέες και δεν υποστηρίζεις με σταθερότητα τις απόψεις σου! Ορισμένες φορές αποπροσανατολίζεις τις επαφές σου, γιατί άλλα λες τη μία, άλλα λες την άλλη…! Το ελάττωμα αυτό είναι πολύ δύσκολο να το διορθώσεις…μήπως όμως θα έπρεπε να κάνεις προσπάθεια να το μετριάσεις;
3. Δεν ολοκληρώνεις ότι ξεκινάς! Όσο εύκολα ενθουσιάζεσαι το ίδιο εύκολα βαριέσαι! Όταν τα βρεις σκούρα το πιο πιθανό είναι να απογοητευτείς, να βαρεθείς και να το βάλεις στα πόδια. Κάποιες στιγμές θα πρέπει να ενισχύσεις την υπομονή σου, για να μην χάνεις ευκαιρίες να χάνονται!
4. Είσαι ένας κυκλοθυμικός άνθρωπος! Αλλάζεις διάθεση συνέχεια, τη μία μπορεί να είσαι με το χαμόγελο στα χείλη και εντελώς ξαφνικά να κατσουφιάζεις ή να σε πιάνουν τα νεύρα σου, χωρίς σπουδαίο λόγο. Προσπάθησε να ισορροπείς τα συναισθήματά σου με σκέψη και λογική!
5. Έχεις έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης! Δεν μπορείς να συγκεντρώσεις εύκολα το μυαλό σου σε ένα συγκεκριμένο ζήτημα και να αφιερωθείς ολοκληρωτικά σε αυτό. Πετάς από το ένα θέμα στο άλλο, κάνεις αρκετές δουλειές παράλληλα , με αποτέλεσμα να κάνεις αρκετά λάθη ή να μην μπορείς να ολοκληρώνεις με συνέπεια ότι ξεκινάς. Μην μπλέκεσαι με πολλές δραστηριότητες μαζί, βάλε κάποιες προτεραιότητες στην καθημερινότητά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
(22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

1. Έχεις μεγάλη συναισθηματική εξάρτηση απο την οικογένεια σου! Έχεις συναισθηματική εξάρτηση από την οικογένειά σου, γι αυτό και σε επηρεάζουν ή σε κατευθύνουν σε μεγάλο βαθμό! Μήπως θα έπρεπε να σκεφτείς ότι πρέπει να ανεξαρτητοποιηθείς και να πάρεις τη ζωή στα χέρια σου;
2. Δεν μπορείς εύκολα να ξεχάσεις το παρελθόν! Το παρελθόν είναι οι εμπειρίες μας και πρέπει να μαθαίνουμε από τα λάθη που έχουμε κάνει. Εσύ όμως έχει την τάση να αναπολείς συχνά το παρελθόν και να ζεις μέσα από τις αναμνήσεις σου! Βάλε μία τελεία σε όλα τα παρελθοντικά γεγονότα και υποδέξου με αισιοδοξία το μέλλον που ανοίγεται μπροστά σου!
3. Δε συγχωρείς ποτέ! Όταν κάποιος σε πληγώσει δε θα τον συγχωρήσεις ποτέ ! Μπορεί να δώσεις δεύτερη ευκαιρία, ωστόσο κάθε φορά που θα σου δίνεται η ευκαιρία θα επαναφέρεις το θέμα στην επιφάνεια. Μην ξεχνάς ότι κανείς δεν είναι τέλειος και ότι κάποιες στιγμές πρέπει να συγχωρούμε και να ξεχνάμε τα γεγονότα που μας πλήγωσαν.
4. Έχεις συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα! Χαρά, λύπη, θυμός , ευτυχία εναλλάσσονται διαρκώς μέσα σου και τα εκδηλώνεις με έντονο τρόπο. Πολύ συχνά γίνεσαι δραματικός στις αντιδράσεις σου…και τρομάζεις τους γύρω σου! Συγκρατήσου…δεν κάνει κακό!
5. Παρεξηγιέσαι πολύ εύκολα!Είσαι ένας εύθικτος και παραπονιάρης άνθρωπος! Παρεξηγιέσαι με το παραμικρό και γκρινιάζεις…! Γιατί να χαλάς τη ζαχαρένια σου έτσι εύκολα…;

ΛΕΩΝ
(23 Ιουλίου – 23 Αυγούστου)

1. Μπορεί να ακούγεται σκληρό …όμως έχεις εγωπάθεια! Έχεις υπερβολική αυτοπεποίθηση και αρκετές στιγμές χαρακτηρίζεσαι από έπαρση. Πιστεύεις πως είσαι ο πρώτος σε όλα … για αυτό και αρκετές φορές γίνεσαι απρόσιτος! Μήπως θα έπρεπε να σκεφτείς ότι πρέπει και εσύ να επαινείς και να θαυμάζεις τους ανθρώπους γύρω σου;
2. Έχεις υπερβολικές απαιτήσεις τόσο από τον εαυτό σου όσο και από τους άλλους! Δεν μπορείς να συγχωρήσεις στον εαυτό του την ήττα γι αυτό και πιέζεσαι αρκετά για να πετύχεις.Απαιτείς πολλά πράγματα από τους συναδέλφους, τους φίλους,  την οικογένεια και τον σύντροφο και γίνεσαι ιδιαίτερα καταπιεστικός.
3. Είσαι πολύ γενναιόδωρος! Ένα από τα μεγαλύτερα προτερήματά σου είναι η γενναιοδωρία σου, όμως ορισμένες φορές ξεφεύγεις από τα όρια. Δίνεις τόσα πολλά στα πρόσωπα που αγαπάς, που τα κακομαθαίνεις και εκμεταλλεύονται την καλή σου θέληση!
4. Είσαι απόλυτος στις απόψεις σου! Εν ολίγοις είσαι «αγύριστο κεφάλι»! Θεωρείς ότι πάντα εσύ έχεις δίκιο, δεν αλλάζεις ποτέ τις αποφάσεις σου …και δεν θα ακούσεις μια δεύτερη γνώμη! Γίνε περισσότερο διαλλακτικός …δε θα σου βγει σε κακό!
5. Το αγαπημένο σου χόμπι είναι η …οικονομική σπατάλη!Δεν τα πας καλά με την οικονομική διαχείριση, σου αρέσουν οι πολυτέλειες και η ακριβή ζωή! Μήπως τώρα είναι η ιδανική εποχή να βάλεις ένα μέτρο στα έξοδά σου;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
(24 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

1. Είσαι λάτρης της τάξης, της οργάνωσης και της καθαριότητας!Είναι καλό να διατηρούμε το χώρο μας οργανωμένο και καθαρό αρκεί να μην μας γίνεται εμμονή! Μην προσπαθείς να επιβάλεις στους γύρω σου κανόνες και πρέπει – δεν είναι όλες οι στιγμές το ίδιο!
2. Κινείσαι πάντα βάση προγράμματος. Θέλεις να υπάρχει στα πάντα ένα πρόγραμμα το οποίο θα τηρείται κατά γράμμα. Γίνεσαι αυστηρός και με τον εαυτό σου αλλά και με τους άλλους για να υπάρχει συνέπεια! Δεν σου αρέσουν τα απρόβλεπτα και απεχθάνεσαι όταν κάποιος σε βγάζει εκτός προγράμματος. Έχεις σκεφτεί ότι κάποιες στιγμές μπορεί να γίνεις αρκετά βαρετός και προβλέψιμος; Ξάφνιασε το αγαπημένο σου πρόσωπο με μία απρόσμενη έκπληξη …και να δεις πόσο ωραία θα νιώσετε και οι δύο!
3. Η λογική έχει πάντα προτεραιότητα από το συναίσθημα! Στη ζωή σου αποφασίζεις πάντα βάση λογικής και δεν αφήνεις το συναίσθημα να εισχωρήσει στις επιλογές σου. Κάποιες στιγμές όμως είναι απαραίτητο να αφήσουμε τον εαυτό μας ελεύθερο να παρασυρθεί από την δύνη των συναισθημάτων του …
4. Δεν εκδηλώνεις τα συναισθήματά σου. Δεν εκφράζεις αυτά που αισθάνεσαι και αποφεύγεις τα λόγια, προτιμάς με τις πράξεις σου να δείχνεις όσα νιώθεις. Είναι κάποιες στιγμές όμως…που οι γύρω μας περιμένουν και την επιβεβαίωση των λόγων μας…
5. Ασκείς σκληρή κριτική!Κριτικάρεις τους πάντες και τα πάντα και γίνεσαι πολύ σκληρός με τα λόγια σου. Μπορεί να το κάνεις για καλό …όμως όταν η κριτική είναι συνεχόμενη, γίνεται και κουραστική!

ΖΥΓΟΣ
(23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

1. Είσαι αναποφάσιστος! Διχάζεσαι, μπερδεύεσαι, δεν ξέρεις τι να αποφασίσεις και ζητάς την γνώμη των κοντινών σου προσώπων…για να αποφασίσουν αυτοί για σένα. Πάρε μόνος σου τις αποφάσεις σου …ακόμα και λάθος να είναι …θα μάθεις μέσα από αυτές!!
2. Είσαι πολύ διπλωμάτης! Θέλεις να τα έχεις καλά με όλους, γι αυτό και αρκετές φορές δε θα πεις αυτό που πραγματικά πιστεύεις, για να μην δυσαρεστήσεις κανέναν. Ορισμένες φορές όμως ο «διπλωματικός» τρόπος που διαχειρίζεσαι τους ανθρώπους και τις καταστάσεις γύρω σου ..μπορεί να χαρακτηριστεί και «διπρόσωπος» γι αυτό …πρόσεχε!
3. Δίνεις μεγάλη σημασία στην εξωτερική εμφάνιση των ανθρώπων.Μην ξεχνάς πως ότι λάμπει δεν είναι χρυσός! Σημασία δεν έχει το περιτύλιγμα …αλλά το περιεχόμενο!
4. Είσαι πάντα υποχωρητικός! Θα δώσεις πάντα τόπο στην οργή, θα είσαι ο πρώτος που θα υποχωρήσει και δεν θα παλέψεις μέχρι τέλους για τους στόχους σου. Υποστήριξε τον εαυτό σου περισσότερο …
5. Έχεις τόσο μεγάλη αυτοπεποίθηση που πολλοί σε χαρακτηρίζουν …υπερόπτη! Μήπως ήρθε η ώρα αντί να επαινείς μόνο τον εαυτό σου ….να επαινείς και τους γύρω σου;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
(23 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου)

1. Είσαι υπερβολικά ζηλιάρης και κτητικός. Σε όλες τις σχέσεις απαιτείς την αποκλειστικότητα και αρκετές στιγμές ζηλεύεις χωρίς να υπάρχει λόγος. Μην καταπιέζεις όσους αγαπάς, γιατί σίγουρα θα τους κουράσεις!
2. Είσαι εκδικητικός! Είσαι της άποψης ότι η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο!
Αν κάποιος σε πειράξει, όχι μόνο δεν θα το ξεχάσεις αλλά θα θελήσεις να πάρεις την εκδίκησή σου. Δώσε τόπο στην οργή …και να μην εξωθείς στα άκρα τις καταστάσεις γύρω σου!
3. Είσαι μυστικοπαθής, αλλά θέλεις να μαθαίνεις τα πάντα για τους άλλους! Έχεις καλά κρυμμένα τα δικά σου τα μυστικά αλλά έχεις την τάση να θέλεις να εισχωρήσεις στα μυστικά των άλλων και να τα… εξιχνιάσεις! Δεν είναι λίγο άδικο αυτό;
4. Έχεις την τάση να… κουτσομπολεύεις! Θέλεις να τα ξέρεις όλα …και δεν έχεις κανέναν δισταγμό να κουτσομπολεύεις τα πάντα! Το κουτσομπολιό είναι ένα ελάττωμα που λίγο πολύ το έχουμε όλοι μας…μήπως όμως εσύ θα πρέπει να το περιορίσεις λίγο;

5. Νευριάζεις πανεύκολα. Μήπως θα πρέπει να αντιμετωπίσεις πιο ήρεμα κάποια πράγματα;
Γιατί να χαλάς τη διάθεσή σου και να δημιουργείς και αντιπάθειες με τις εκρήξεις σου;

ΤΟΞΟΤΗΣ
(23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

1. Είσαι απερίσκεπτος στις αποφάσεις σου! Δε θα σπαταλήσεις χρόνο για να αποφασίσεις, γι αυτό και πολλές φορές λειτουργείς απερίσκεπτα. Προσπάθησε να αντιμετωπίσεις με σοβαρότητα κάποια ζητήματα της ζωής σου!
2. Είσαι ασταθής στην απόψεις σου! Αρκετές φοράς αποπροσανατολίζεις τους ανθρώπους γύρω σου, γιατί αλλάζεις γνώμη συνέχεια. Είναι δύσκολο να διορθώσεις την αστάθειά σου, όμως κάποιες στιγμές πρέπει να την περιορίζεις!
3. Έχεις έλλειψη υπομονής και επιμονής! Χάνεις την υπομονή σου εύκολα και δεν επιμένεις για να κατακτήσεις τους στόχους σου! Γυρίζεις σελίδα χωρίς να έχεις παλέψει για την επιτυχία. Μη χάνεις σημαντικές ευκαιρίες …ενίσχυσε την υπομονή και την επιμονή σου !
4. Βαριέσαι …πανεύκολα!Δε θέλεις μόνιμες δεσμεύσεις στη ζωή σου, αλλάζεις φίλους και συντρόφους πολύ συχνά, γιατί ψάχνεις το τέλειο…και βαριέσαι γρήγορα! Μη χάνεις ανθρώπους από τη ζωή σου, που πραγματικά αξίζουν!
5. Είσαι ασυνεπής! Μπλέκεις με αρκετά πράγματα ταυτόχρονα, γι’ αυτό και πάντα καταλήγεις να μην είσαι συνεπής! Πρέπει να επικεντρωθείς στην σωστή διαχείριση του χρόνου σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
(22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

1. Είσαι εργασιομανής! Δίνεις πάντα προτεραιότητα στη δουλειά σου και παραμελείς την προσωπική σου ζωή, αλλά και τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Μην ξεχνάς ότι εκτός από την δουλειά έχεις ανάγκη και από προσωπικές στιγμές που θα σε χαλαρώνουν!
2. Προσπαθείς να εκλογικεύεις τα πάντα…ακόμα και τα συναισθήματά σου! Ακολούθησε έστω μία φορά μόνο την καρδιά σου …και έστω και αν κάνεις λάθος…να είσαι σίγουρος ότι θα το απολαύσεις!
3. Είσαι πολύ συντηρητικός! Και πολύ καλά κάνεις …όμως κάποιες στιγμές πρέπει να προσπαθείς να προσαρμόζεσαι σε λίγο πιο μοντέρνες ιδέες….για να έχεις πρόοδο!
4. Σε ενδιαφέρει πολύ το κοινωνικό status των ανθρώπων που επιλέγεις στη ζωή σου! Οι φίλοι και ο σύντροφός σου θέλεις να έχουν καλή δουλειά και υψηλή κοινωνική θέση, για να τους θαυμάζεις και να περηφανεύεσαι γι αυτούς! Υπάρχουν καλοί άνθρωποι που μπορούν να σε νοιαστούν πραγματικά και ας μην έχουν τις προδιαγραφές που ζητάς!
5. Βάζεις σε περιορισμό τα συναισθήματά σου! Περιορίζεις τις επιθυμίες σου, βάζεις φρένο στις ανάγκες σου και προσπαθείς να μην υπερβάλεις ποτέ! Άφησε έστω και μία φορά τον εαυτό σου ελεύθερο, κάνε και τις τρέλες σου ..τουλάχιστον θα το χαρείς!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
(20 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου)

1. Είσαι πνεύμα αντιλογίας και αμφισβήτησης. Έχεις ένα δικό σου ξεχωριστό τρόπο σκέψης που δεν συμβαδίζει με την κοινή γνώμη. Θα υποστηρίξεις πάντα σθεναρά τις απόψεις σου …θα λογομαχήσεις …θα αντιδράσεις!
2. Είσαι πολύ εκκεντρικός!
Θέλεις να ξεχωρίζεις και να διαφέρεις, σε σημείο που αρκετές φορές μπορεί να προκαλέσεις με τις επιλογές σου.
3. Είσαι αδιάκριτος …θέλεις να τα μαθαίνεις ΟΛΑ!!! Θέλεις να ξέρεις τα πάντα και μπορεί να ασχοληθείς και με ζητήματα που δεν σε αφορούν. Γίνε λίγο πιο διακριτικός…σίγουρα δε θα σου βγει σε κακό !
4. Είσαι ανήσυχο πνεύμα! Είναι καλό να έχουμε ανησυχίες, να αναζητάμε πάντα την αλήθεια ή το κάτι παραπάνω …όμως εσύ παρασύρεσαι και δεν ευχαριστιέσαι με τίποτα …. Κάποιες στιγμές πρέπει να συμβιβαζόμαστε με αυτά που έχουμε… και να είμαστε ολιγαρκής!
5. Είσαι είρωνας! Όταν δε συμφωνούν μαζί σου ή δε σε καταλαβαίνουν, η συμπεριφορά σου γίνεται αλαζονική και ειρωνεύεσαι τον συνομιλητή σου. Με αυτό τον τρόπο και δίκιο να έχεις το χάνεις…

ΙΧΘΥΣ
(20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

1. Είσαι πολύ ντροπαλός! Ντρέπεσαι να κάνεις το πρώτο βήμα για να μιλήσεις με έναν άνθρωπο, ντρέπεσαι να υποστηρίξεις τις απόψεις σου ….ντρέπεσαι τα πάντα ! Πάρε λίγο θάρρος…σε καλό θα σου βγει!
2. Πληγώνεσαι πολύ εύκολα! Εξιδανικεύεις τους ανθρώπους και τα συναισθήματα και όταν τυχαίνει κάποιο απρόοπτο … τότε πληγώνεσαι και αντιδράς υπερβολικά! Προσπάθησε να είσαι περισσότερο προσγειωμένος στην πραγματικότητα!
3. Έχεις πολλές ανασφάλειες. Οι ανασφάλειές σου στέκονται εμπόδιο στην προσωπική σου ανέλιξη! Νιώσε σιγουριά για τον εαυτό σου, ενίσχυσε λίγο την αυτοπεποίθησή σου …και όλα θα πάνε καλύτερα!
4. Δεν συγκεντρώνεσαι εύκολα! Έχεις το ελάττωμα όταν σου μιλούν, το μυαλό σου να «πετάει» …και να θυμώνεις το συνομιλητή σου, επειδή δεν συγκεντρώνεσαι και δεν ακούς αυτά που έχει να σου πει! Πρόσεξέ το …και σίγουρα θα το βελτιώσεις!
5. Πνίγεις με το συναίσθημα και την αγάπη σου τα αγαπημένα σου πρόσωπα! Νιώθεις συναισθηματική εξάρτηση από τα άτομα που αγαπάς και δείχνεις την αγάπη σου, με έκδηλο τρόπο. Έχεις σκεφτεί ότι κάποιες στιγμές η αγάπη σου γίνεται καταπιεστική;

Πηγή: Οροσκόπος

Διαβάστε, επίσης:Τα αγαπημένα δώρα των Χριστουγέννων για κάθε ζώδιο

Tags:

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Ads

You May Also Like

Tα ζώδια σήμερα Τετάρτη 6 Μαΐου: Κριέ, «στον αέρα» επιθυμίες και οικονομικά

Μια βεβαρημένη και με διάφορους τρόπους εβδομάδα. Ιδιαίτερα βεβαίως για τα σταθερά ζώδια (Ταύρος, ...

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 7 Ιουνίου 2020

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω, έμφαση θα δοθεί σε ζητήματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης. ...

Αστρολογικές προβλέψεις: Μάθε πόσο σε επηρεάζει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Άρης και Ουρανός συναντιούνται για τελευταία φορά σήμερα στον Κριό και η αλήθεια είναι ...

Tα ζώδια σήμερα Τρίτη 14 Ιουλίου: Ταύρε διεκδίκησε και θα λάβεις το καλύτερο

Διεκδικείς το καλύτερο δυνατό για εσένα σε ότι αφορά επαγγελματικές συμφωνίες και συνεργασίες που ...

Αστρολογία: Τι προβλέπουν τα ζώδια για σήμερα Τρίτη

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και επικεντρώνεσαι κυρίως στο να ασχοληθείς με τις διαπροσωπικές ...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης 15 Ιανουαρίου 2020

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στην Παρθένο και το τρίγωνό της με τον ...