Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή, 12 Απριλίου

Καλημέρα αγαπημένοι μας αναγνώστες. Δείτε τι προβλέπουν για σήμερα οι αστρολόγοι για να περάσει η ημέρα ευχάριστα και δημιουργικά.

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, πολλές καθυστερήσεις σε αγχώνουν το τελευταίο διάστημα, αλλά τα πράγματα σήμερα θα εξελιχθούν με τον καλύτερο τρόπο από εκεί που δεν το περιμένεις. Αν κάνεις λίγη υπομονή θα δεις ότι όλα θα προχωρήσουν θετικά και θα ηρεμήσεις. Η μέρα είναι καλή για να λύσεις ένα οικογενειακό σου πρόβλημα που τον τελευταίο καιρό έχεις αμελήσει και αποφεύγεις να το διεκπεραιώσεις.

Έχεις την ευκαιρία να περάσεις έντονα ρομαντικές στιγμές με το/η σύντροφό σου, αρκεί να μην γίνεις πιεστικός γιατί θα υπάρξει ψυχρότητα. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που θα απογειώσει το συναισθηματισμό, διαχειρίσου πιθανές ανασφάλειες και απαισιοδοξία.

Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 17, 8.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε σήμερα θα έχεις μια διάθεση να κατανοήσεις σε βάθος όσα συμβαίνουν στη ζωή σου, αλλά και να ερμηνεύσεις τη συμπεριφορά κάποιων ατόμων που σε περιβάλλουν. Καλό είναι να μιλήσεις στα δικά σου άτομα για όσα σκέφτεσαι και γιατί όχι να ζητήσεις την άποψή τους. Έτσι θα πάρεις κάποιες απαντήσεις που ψάχνεις και θα ηρεμήσεις κιόλας.

Σήμερα μπορείς να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου και φιλικές παρέες, άφησε την απαισιοδοξία και την κατήφεια στην άκρη για να μη χαλάσεις την ατμόσφαιρα. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι η νέα γνωριμία σε κοινωνική εκδήλωση που μπορεί να βρεθείς, προσωπικοί φόβοι και ανασφάλειες πιθανά να περιορίσουν την κοινωνικότητά σου.

Ευνοούνται: Εργασία και υγεία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 16, 10.

Δίδυμοι

Φίλε Δίδυμε, αρκετή ανασφάλεια σου φέρνει η σημερινή μέρα και η διάθεσή σου δεν είναι και η καλύτερη. Δεν πρέπει να σε πάρει από κάτω, γιατί μάλλον θα χάσεις και ευκαιρίες που μπορούν να σε πάνε μπροστά. Γενικά φέρσου ψύχραιμα, αλλά και έξυπνα για να αναγνωρίσεις τι σε συμφέρει και τι όχι και φρόντισε να το αξιοποιήσεις κατάλληλα.

Σήμερα μπορείς να περάσεις μοναδικά με το/η σύντροφό σου σε πιθανές κοινωνικές υποχρεώσεις που πρέπει να παρευρεθείς, προσπάθησε μόνο να μην αποστασιοποιηθείς. Το πάθος και ο ερωτισμός θα εκτονώσουν την κατάσταση. 

Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 19, 8.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε η σημερινή Παρασκευή είναι πολύ ευνοϊκή για εσένα και δεν πρέπει να επηρεαστείς από τους γύρω σου κάνοντας πίσω στα σχέδιά σου. Εμπιστεύσου τις ικανότητές σου, αλλά και το ένστικτό σου για να δώσεις τις απαντήσεις που εσύ νομίζεις ότι είναι οι κατάλληλες.

Απέφυγε να έρθεις σε αντιπαράθεση με το σύντροφό σου και κράτησε το κέφι στα ύψη για να αποφύγεις προστριβές. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που από τη μία πλευρά θα απογειώσουν την αισιοδοξία, από την άλλη θα ενισχύσουν πιθανούς φόβους και μπορεί να επιλέξεις την απομάκρυνση. 

Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 16, 12.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, οι σχέσεις κάθε είδους ευνοούνται αυτήν την Παρασκευή για εσένα. Σήμερα μπορείς να επικοινωνήσεις με άτομα της οικογένειάς σου, αλλά και με φίλους και παρέες που σε κάνουν να αισθάνεσαι όμορφα. Γενικά είναι μια πολύ καλή μέρα που θα την απολαύσεις καθώς η διάθεσή σου είναι ανεβασμένη και μπορείς να πραγματοποιήσεις πολλά από εκείνα που έχεις στο μυαλό σου. Επίσης, κάποια απροσδόκητα νέα θα σε κάνουν να χαρείς ιδιαίτερα.

 Το να απομονωθείς με το ταίρι σου είναι αυτό που κυρίως αποζητάς, πρόσεχε μην προκαλέσεις θέματα για ζητήματα καθημερινότητας που θα σας απομακρύνουν. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα του παρελθόντος δημιουργούν ιδανικές συνθήκες θέλοντας να επιστρέψουν, όμως οι προσωπικές σου ανασφάλειες μπορεί να μη σου επιτρέπουν να απελευθερωθείς. 

Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 21, 8.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, η αισιοδοξία βρίσκει ξανά τη θέση της μέσα σου κι αυτό σε κάνει σήμερα να δείχνεις ανανεωμένος και δημιουργικός. Διάφορες ιδέες αρκετά ανατρεπτικές θα σου περάσουν από το μυαλό και μάλιστα θα μπορέσεις να τις υλοποιήσεις με ευκολία και με μεγάλη υποστήριξη από το κοντινό σου περιβάλλον. Γενικά, η δυναμική σου διάθεση λειτουργεί καταλυτικά και σε κάνει πολύ παραγωγικό.

Κράτα το θετικό κλίμα που υπάρχει στη σχέση σου και απέφυγε πιθανή απαισιοδοξία που θα δημιουργήσει προβλήματα. Αν είσαι ελεύθερος/η μέσα από τις παρέες σου μπορεί να υπάρξουν πρόσωπα που να δείξουν το ενδιαφέρον τους, προσπάθησε να διαχειριστείς ανασφάλειες και έλλειμμα αυτοπεποίθησης.

Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία.
Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 16, 14.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, οι εξελίξεις σήμερα θα σε ικανοποιήσουν πολύ καθώς θα δεις ότι με το σωστό χειρισμό οι καταστάσεις στρέφονται υπέρ σου και σε βοηθούν να προχωρήσεις τους στόχους σου. Κάποιο οικογενειακό πρόβλημα θα σε αγχώσει, αλλά αν σκεφτείς με ψυχραιμία και λογική τις λύσεις που έχεις στα χέρια σου, θα νιώσεις καλύτερα. Οι φίλοι είναι κοντά σου για να σε συμβουλέψουν.

Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι η νέα γνωριμία μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο που μπορεί να εγείρει το ρομαντισμό, παράλληλα όμως και σημαντικούς φόβους.

Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία.
Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 23, 8.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα η δυναμική σου πλευρά δεν περνά απαρατήρητη σε ό,τι κι αν επιχειρήσεις να κάνεις. Μπορείς να μιλήσεις με τους δικούς σου ανθρώπους και να καταπλήξεις με τις ιδέες σου ή ακόμα και να ξεκαθαρίσεις υποθέσεις που σε μπερδεύουν εδώ και καιρό. Σε κάθε περίπτωση, οι γύρω σου θα εντυπωσιαστούν και θα δεις την συμπαράστασή τους σε ό,τι σκέφτεσαι.

Η αισιοδοξία πρέπει να μείνει στα ύψη, διαφορετικά προβλήματα μπορεί να δημιουργηθούν στη σχέση σου λόγω της απότομης συμπεριφορά σου. Αν είσαι ελεύθερος/η αφέσου στη χαρά μιας πιθανής νέας γνωριμίας και επιδίωξε να επικοινωνήσεις, ξεπερνώντας πιθανούς φόβους και ανασφάλειες.

Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 16.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, θα πρέπει σήμερα να δείξεις μεγάλη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και να βάλεις τα δυνατά σου για να διαψεύσεις τους ανθρώπους, που στέκονται εμπόδιο ή που δεν πιστεύουν στις ικανότητές σου. Μπορείς να καταφέρεις τα πάντα. Ώρα να το πιστέψεις κι εσύ!

Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να υπάρξει που θα σε ταρακουνήσει για τα καλά. οι προσωπικοί σου φόβοι όμως μπορεί να μπουν εμπόδιο στις όποιες εξελίξεις.

Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Τυχεροί αριθμοί: 33, 24, 15, 6, 25, 8.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα θα αισθανθείς δικαιωμένος από τις επιλογές που έχεις κάνει, καθώς βλέπεις τα αποτελέσματα, που είναι προς όφελός σου. Εκείνο που θα σε απασχολήσει είναι πού να διοχετεύσεις όλη την ενέργεια και τη δημιουργικότητα που νιώθεις να βράζει μέσα σου. Μπορείς να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου και να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν, αφού τελευταία έχεις παραμελήσει τις προσωπικές σου ανάγκες.

Μην είσαι αυστηρός με το ταίρι σου προσπάθησε να εκμεταλλευτείς την ευχάριστη ατμόσφαιρα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν, γεγονός είναι όμως ότι μπορεί να εκδηλώσεις ψυχρότητα και αυστηρότητα και αυτό να ενοχλήσει.

Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Δοκιμάζονται: Ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες, αδέλφια και συγγενείς.
Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 17, 8.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, πολλές ευκαιρίες θα παρουσιαστούν σήμερα στην ζωή σου και θα μπορέσεις να κλείσεις υποθέσεις που σε ταλαιπωρούν εδώ και καιρό. Με την ενέργεια και την δυναμικότητα που έχεις θα καταφέρεις με ευκολία ό,τι προγραμματίσεις να κάνεις και η ικανοποίηση που θα λάβεις θα σε εμψυχώσει σημαντικά, για να συνεχίσεις τις προσπάθειες σου.

Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα μέσα από το εργασιακό σου περιβάλλον μπορεί να δείξουν το ενδιαφέρον τους, η αυτοσυγκράτηση σου μπορεί να γίνει εμπόδιο στην όποια εξέλιξη.

Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 18

Ιχθείς

Φίλε Ιχθύ, η ανασφάλεια που θα αισθανθείς σήμερα και η ανάγκη να τελειώνεις μια και καλή με οτιδήποτε προκύπτει θα σε οδηγήσουν σε λάθος αποφάσεις. Μη χάνεις την ψυχραιμία σου και παρέμεινε λογικός γιατί μόνο έτσι θα αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες που προκύπτουν.

Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες καθώς εντυπωσιάζεις στο πέρασμά σου, διαχειρίσου όμως τις ανασφάλειές σου γιατί δεν αποκλείεται να γίνουν εμπόδιο την όποια πορεία μπορεί να υπάρξει.

Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 17, 10.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook καθώς και στο Twitter και LinkedIn για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα της επικαιρότητας

Διαβάστε, επίσης:Ο Σαρμπέλ μίλησε για τον όγκο στο λαιμό του- Τι αποκάλυψε

Tags:

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Ads

You May Also Like

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για σήμερα Τρίτη

Καλημέρα αναγνώστες μας. Ας δούμε πώς θα κυλήσει η σημερινή μέρα. Όπως και να ...

Τι προβλέπουν τα άστρα σήμερα;

Καλό Σαββατοκύριακο αγαπημένοι μας αναγνώστες. Δείτε ποια θα είναι η εξέλιξη της ημέρας ώστε ...

Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη

Καλημέρα αγαπητοί αναγνώστες, διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας για να έχετε μια ...

Τι προβλέπουν τα άστρα για σήμερα Δευτέρα;

Καλή μας εβδομάδα, χαρούμενη και ενδιαφέρουσα παρά τις προβλέψεις για βροχές και αλλαγή του ...

Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη

Το εξάγωνο του Κρόνου με τον ανάδρομο Ερμή υπόσχεται ευκαιρίες σε βάθος χρόνου. Θετικά ...

Τι επιφυλάσσει ο Φεβρουάριος για κάθε ζώδιο;

Καλημέρα αγαπητοί αναγνώστες και καλό μήνα. Τώρα που μπήκε ο Φεβρουάριος όλοι έχουμε αγωνία ...