HAL G και Meta Power by Matina υπόσχονται τις καλύτερες αστρολογικές προβλέψεις

Παρά τη προκατάληψη που υπάρχει για τις τράπουλες και τους συλλόγους μαγείας και αστρολογίας, τέτοιου είδους προσπάθειες διαμηνύουν ότι συναντούν αλήθεια και αγάπη στον άνθρωπο. Συνομιλήσαμε λοιπόν με τον ιδιοκτήτη της γνωστής τράπουλας HAL G αλλά και μια νέα προσπάθεια με τίτλο “Meta Power by Matina” που γίνεται από μια πλειάδα έμπειρων ανθρώπων που έχουν τις ίδιες αξίες.

HAL G

Τι μπορείτε να μας πείτε για την δημιουργία της τράπουλας HAL G;

Η τράπουλα HAL δημιουργήθηκε στη δεκαετία του 1960. Δημιουργός της ήταν ο πατέρας μου, ο Χαλαβάζης Γεώργιος. Τα αρχικά της τράπουλας μας είναι τα αρχικά HAL G, δηλαδή το επίθετο και το όνομα του πατέρα μου, του δημιουργού. Ο πατέρας μου είχε ταξιδέψει παντού, σε όλο τον κόσμο, Ινδία, Αίγυπτο, Ασία, Ευρώπη, Αφρική και σε πολλές χώρες, ένας άνθρωπος πολυπράγμων θα έλεγα με πάρα πολλές δυνατότητες και εμπειρίες που έχει μαζέψει από τη ζωή του. Όταν γύρισε στην Ελλάδα στη δεκαετία του ’60, δημιούργησε την HAL, την τράπουλα του, η οποία έκανε ένα απίστευτο ταξίδι μέχρι τώρα. Στα χρόνια που έχουν μεσολαβήσει θεωρείται η καλύτερη στην Ελλάδα σε ό,τι αφορά τις ερμηνείες και τις προβλέψεις. Σαν τράπουλα λοιπόν έχει πολύ απλό τρόπο χρήσης, αλλά βέβαια χρειάζεται κάποια εξειδίκευση, κάποια μαθήματα χρειάζονται για να μπορείς να τη δουλέψεις πιο επαγγελματικά.

Πού διαφέρει με κάποια άλλη κλασική τράπουλα, με τα ταρώ πχ;

Έχει στοιχεία τα όποια οι άλλες τράπουλες δε τα έχουν. Με λίγα λόγια έχει καταφέρει να παντρέψει την ινδική με την ευρωπαϊκή αστρολογία. Οι δικές μας τράπουλες περικλείουν μέσα εκτός από τις φιγούρες ζώδια και πλανήτες. Οι 42 κάρτες, που υπάρχουν συνολικά έχουν δώσει ένα αποτέλεσμα μαγικό στη κυριολεξία. Μέχρι τώρα τουλάχιστον όσοι την έχουν χρησιμοποιήσει και την έχουν μάθει είναι πια οπαδοί, δηλαδή δε πάνε πουθενά αλλού ή και οποιαδήποτε άλλη τράπουλα χρησιμοποιήσουν συνεχίζουν παράλληλα να χρησιμοποιούν και τη HAL. H HAL λοιπόν τώρα ως μεγάλο μας όνειρο είναι να πάει στο εξωτερικό, να φύγει από την Ελλάδα γιατί ήρθε η ώρα να περάσει τα σύνορα της χώρας μας. Ήδη είμαστε σε επαφές με ανθρώπους από το εξωτερικό και σε ό,τι αφορά το εσωτερικό θα αρχίσουμε σεμινάρια από εδώ , την Ελλάδα στην Αθήνα με τη ΜΕΧΑ και Θεσσαλονίκη θα αναρτήσουμε σύντομα τους καινούριους μας συνεργάτες, οι οποίοι θα παραμείνουν συνεργάτες για πέντε χρόνια δικαιοχρησία που θα τους δώσουμε εμείς, και στη συνέχεια θα απλωθούμε και στο εξωτερικό. Μεγάλος στόχος είναι να κάνουμε εξαγωγή για να φέρουμε και στη χώρα μας χρήματα, να φέρουμε συνάλλαγμα στη χώρα μας και γιατί όχι να επικρατήσουμε αφού πολλοί τη θεωρούν εφάμιλλη με τη LERNOMAL και με άλλες τράπουλες του είδους που έχουν ξεκινήσει από τη Γαλλία, και όπως καταλαβαίνετε χρειαζόμαστε μετάφραση σε γαλλικά, σε αγγλικά, σε αραβικά και σε λίγο καιρό θα είμαστε πάλι κοντά σας μαζί με το εξωτερικό.

Meta Power by Matina

Τι υπηρεσίες προσφέρει ο σύλλογός σας Meta Power by Matina;

Έχουμε ενεργειακά προϊόντα, διαθέτουμε ινστιτούτο μεταφυσικής και ενεργειακών ερευνών. Κάνω μαθήματα μαντείας, πώς λένε τα χαρτιά, πώς λένε το φλιτζάνι, το εκκρεμές, αριθμολογία. Κάνουμε μεταφυσική, από τα πρώτα χρόνια για το πώς ξεκίνησε η λέξη μαγεία, πού έφτασε η φυσική μαγεία, ασχολιόμαστε πολύ με κεριά, στην ουσία το πώς μπορούμε να αλλάξουμε την ενέργεια των ανθρώπων. Φτιάχνουμε έναν σύλλογο για τους φίλους της μεταφυσικής. Επίσης έχουμε φίλτρα και φυλαχτά και κάνουμε χαρτομαντεία, αστρολογία, καφεμαντεία αλλά και χειρομαντεία.

Τι σημαίνει ο όρος “ενεργειακές έρευνες” που είπατε ότι πραγματοποιείτε;

Ενεργειακή έρευνα σημαίνει ότι πχ κάποιος ασχολείται θερμά με τον αθεϊσμό, κάποιος άλλος με τον βουδισμό, κάποιος τρίτος με τον χριστιανισμό και όλοι μαζί καθόμαστε σε μια παρέα και βγαίνουν κάποια ιδιαίτερα πορίσματα.

Τι έχει να κερδίσει ένας “πελάτης” που θα έρθει κοντά σας και πώς μπορεί να καταλάβει τη διαφορά;

Μετατρέπεται η αρνητική του ενέργεια σε πολύ θετική. Με το που φεύγει από εδώ έχει αλλάξει ήδη η διάθεσή του. Μετά με τον καιρό αλλάζει η νοοτροπία του, δηλαδή ξεκινάει και δε σκέφτεται τόσο αρνητικά, ζούμε και σε πολύ δύσκολες εποχές οπότε πιστεύω ότι η αισιοδοξία και το να αλλάξουμε τη διάθεση μας είναι ότι καλύτερο αυτή την περίοδο.

Έχετε παραδείγματα ανθρώπων που ήρθαν και άλλαξε η ζωή τους;

Πολλά. Νομίζω ότι για να κάνω το βήμα και να φτιάξω όλο αυτό και να ξεκινήσω κάτι τέτοιο πρωτοποριακό γιατί έχει πολλά πράγματα μέσα, ήδη έχω πάρα πολλούς ανθρώπους που μπορούν να μιλήσουν θετικά για τη δουλειά μας.

Έχουμε ανθρώπους που είναι στα πρόθυρα της κατάθλιψης, που νομίζουν ότι όλα τους πάνε στραβά και με τον καιρό-δε λέω ότι όλα αλλάζουν σε μια μέρα-έχουν βρει δουλειά, έχουν βρει σύντροφο, κάνουν πιο πολλές παρέες είναι πιο κοινωνικοί και εντάσσονται στο σύνολο.

Αλλάζοντας τη ψυχολογία τους έχεις νιώσει ότι αυτοί οι άνθρωποι αισθάνονται κάποια εξάρτηση από εσένα;

Έχω κάποιους ανθρώπους που αισθάνονται κάποια εξάρτηση από εμένα αλλά προσπαθώ να μη το κάνουν, δηλαδή θωρώ ότι κάποια στιγμή γινόμαστε όλοι οικογένεια.

Στους επικριτές που αναφέρουν ότι όλο αυτό εμπορεύεται την ψυχολογία ή την πολύ κακή διάθεση του ανθρώπου τι απαντάτε;

Νομίζω ότι θα θα ήθελα πολύ να τους γνωρίσω και να μου πουν την άποψή τους αλλά να ακούσουν και τη δική μου, για αυτό μάλιστα έχουμε και τις ενεργειακές έρευνες γιατί μπορεί να με θεωρήσουν λάθος αλλά πρώτα πρέπει να με γνωρίσουν.

Γιατί να διαλέξουν εσάς και όχι κάποιον άλλον που υπόσχεται παρόμοιες υπηρεσίες;

Θωρώ ότι μπορούν να διαλέξουν όποιον θέλουν γιατί δεν είμαι καθόλου ανταγωνιστική και ότι ο καθένας κάνει τη δική του δουλειά με τον δικό του τρόπο. Επίσης έχω πολύ καλή σχέση με πάρα πολλούς συναδέλφους που κάνουν το ίδιο πράγμα. Θεωρώ ότι κάποια στιγμή όσοι άνθρωποι είναι απατεώνες φεύγουν από το κύκλο. Αυτό που κάνω διαφορετικό είναι ότι είμαι πολύ του “μαζί” και της ομάδας, αγαπάμε αυτό που κάνουμε και είναι πολύ ευχάριστο ότι πριν λίγες μέρες που ήταν τα εγκαίνια είχα τόσους πολλούς συναδέλφους γύρω μου, είχα συγκινηθεί πάρα πολύ. Δε νομίζω ότι κάτι που έχω εγώ δε μπορούν να το βρουν εκεί, είναι περισσότερο το πώς ταιριάζεις με έναν άνθρωπο και πιο πολύ το ότι γινόμαστε οικογένεια. Αν κάποιος πχ πάρει τηλέφωνο έναν άλλο άνθρωπο ή ένας άλλους ανθρώπους τους έχει κάνει κάποια εργασία, εμείς είμαστε εδώ δε τους παίρνουμε καθόλου χρήματα και σίγουρα βοηθάμε τον συνάδελφό μας δε νομίζω ότι είμαστε ανταγωνιστικοί.

Ποιο είναι το ωράριο λειτουργίας σας και από ποιον εξυπηρετούνται όσοι έρθουν;

Είμαστε ανοιχτά από τις 8 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ. Σίγουρα εγώ δεν είμαι τόσο πολλές ώρες εδώ, πρωινές ώρες με βρίσκουν κυρίως καθώς έχω πολλές δουλειές και μετά από εδώ έχω και τα μαθήματα οπότε είναι λιγάκι δύσκολο. Όμως, από τις 8 μέχρι τις 11 όποιος θέλει και χωρίς ραντεβού έρχεται αλλά και μετά έχουμε τόσο καλούς συνεργάτες και στον Σύλλογο και γενικά που νομίζω ότι θα εξυπηρετηθούν πάρα πολύ σωστά.

Μια τάξη μεγέθους στο θέμα της τιμής για να έρθει κάποιος και να ζητήσει τη βοήθειά σας ποια είναι;

Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν έρθει και δεν έχουμε πάρει καθόλου χρήματα, γιατί και γω μπορώ να πάω κάπου κια ο άλλος να με στηρίξει. Το πιο πολύ που μπορεί να δώσει είναι στα 20 ευρώ, η πιο υπερβολική τιμή που περιλαμβάνει ολόκληρο πακέτο προϊόντων είναι στα 100 ευρώ, αλλά συνήθως είανι γύρω στα 6 ευρώ 10 ευρώ 20 ευρώ, δύσκολο να πάρουμε από κάποιον πολλά χρήματα.

Και τι συμπεριλαμβάνει μια επίσκεψη στον σύλλογό σας;

Η καφεμαντεία είναι στα 10 ευρώ, μαζί με τον καφέ κάνουμε και τρεις ερωτήσεις στα χαρτιά. Αν θέλει μαι ολοκληρωμένη πρόβλεψη είναι στα 20 ευρώ. Και μετά είναι αναλόγως τι θα θέλει ο κάθε ένας άνθρωπος. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι να ξέρετε που έρχονται εδώ και λόγω της κατάστασης με τον Covid κτλ θεωρούν ότι κάτι έχουν αλλά στην ουσία δεν έχουν και προσπαθούμε να τους βάλουμε σε μια σειρά και να αποκτήσουν αισιοδοξία χωρίς να του πουλήσουμε κάτι ενώ δε το χρειάζεται, εία=μαστε πολύ προσεκτικοί με τη ψυχολογία των ανθρώπων.

Άρα δηλαδή εσύ κάνεις αρχικά μια συζήτηση με τον υποψήφιο πελάτη σου;

Όχι, όταν κάνω πρόβλεψη δε θέλω να μου μιλάνε, μου αρέσει να του κάνω απλά τη πρόβλεψη αλλά σαφώς όταν ένας άνθρωπος είναι πολύ χάλια δε τον διώχνουμε, τον κρατάμε και συζητάμε και κάθεται όσες ώρες θέλει. Αυτό είναι δωρεάν και ανήκει σε όλο τον κόσμο έτσι δεν είναι;

Θέλετε να συμπληρώσετε κάτι;

Εγώ πιστεύω ότι το αποτέλεσμα θα το δείξει ο κόσμος, η καλύτερη διαφήμιση είναι ο κόσμος που μας ακολουθεί, γιατί μέχρι τώρα ό,τι έχουμε κάνει έχει γίνει σωστά, έχει γερά θεμέλια, οπότε βασιζόμαστε στην αγάπη του κόσμου και για αυτό κάναμε το επόμενο βήμα και το προχωρήσαμε.

Η μαγεία βρίσκεται στην αγάπη και η αγάπη είναι οικογένεια. Η οικογένεια που θέλουμε να κάνουμε τους άλλους, μια μεγάλη αγκαλιά μια μεγάλη καρδιά για να χωρέσουμε όλοι οι άνθρωποι γιατί πιστεύω ότι σε αυτή τη δύσκολη εποχή η αγάπη χρειάζεται αγάπη.

E-SHOP

Τι μπορείτε να μας πείτε για το eshop που έχετε;

Ξεκινάμε το καινούριο μας eshop που έχει ενεργειακά προϊόντα, έχει φίλτρα, μπουχούρια, κεριά, ημιπολύτιμους λίθους, έχουμε πάρα πολλά φυλαχτά και οτιδήποτε άλλο σχετικά με ενεργειακά χρειάζεται οποιοσδήποτε μπορείνα μας πάρει τηλέφωνο και να του το φτιάξουμε.

Όλα αυτά πού βοηθάνε έναν άνθρωπο;

Σε διάφορους τομείς της ζωής του ανάλογα τι θέλει ο καθένας να φτιάξει, να φέρει πιο θετικές καταστάσεις γενικότερα.

Τι θα πεις στους ανθρώπους οι οποίοι δε πιστεύουν σε αυτά, γιατί να τολμήσουν;

Γιατί θα δούνε τη διαφορά. Απλά.

Τι περιλαμβάνει το eshop και ποιο είναι αυτό;

Έχουμε τη σχολή μας, τον σύλλογο, το μαγαζί που κάνουμε τις προβλέψεις και τα προϊόντα μας.

Τα προϊόντα τα φτιάχνετε εσείς και αν ναι ακολουθείτε κάποιες συγκεκριμένες συνταγές;

Ναι ναι όλα είναι φτιαγμένα από εμάς με αγάπη. Είναι πολύ παλιές και μυστικές συνταγές τις οποίες έχουμε φέρει εμείς τώρα στο προσκήνιο. Όλα τα προϊόντα είναι φυσικά αλλά έχουμε κάνει και προϊόντα τα οποία έχουν δοκιμαστεί από πάρα πολύ κόσμο, τα οποία είναι φτιαγμένα με πιο σύγχρονες συνταγές γιατί ο κόσμος αλλάζει. Από τη στιγμή που αλλάζουν τα πράγματα αλλάζουν και τα δικά μας δεδομένα. Πχ πριν πάρα πολλά χρόνια ο κόσμος δε συζούσε, παντρευόταν κατευθείαν ή δεν υπήρχε ίντερνετ και τέτοιου είδους επικοινωνία άρα έπρεπε να γίνουν κάποιες αλλαγές.

Δηλαδή αλλάζετε ανάλογα τα δεδομένα της εποχής;

Ναι, προσπαθούμε. Έχουμε φτιάξει ένα φίλτρο πχ που το δοκιμάζαμε μεταξύ μας να φανταστείς και είναι όλα από φυσικά προϊόντα.

Μπορείς να μας πεις κάποια παραδείγματα για φυσικά προϊόντα αλλά και τις τιμές που μπορεί κάποιος να τα βρει;

Θα σας πω για το σπρέι, το οποίο περιλαμβάνει αιθέρια έλαια όπως το περγαμόντο που είναι από τα αγαπημένα μου, όπως το τριαντάφυλλο στη βάση της κολώνια που φτιάχνεται με απιονισμένο νερό και αλκοόλη κα μέσα έχει κάποιους ημιπολύτιμους λίθους, πολύ ψιλά κομματάκια διαφορετικού χρώματος τα οποία στηρίζουν και βοηθούν. Έχουμε κάποια που έχουν μέσα βρώσιμο χρυσό.

Μπορεί να τα βρει από δέκα έως τριάντα ευρώ με το πιο ακριβό από όλα να είναι στα 60 ευρώ, αλλά δε περιλαμβάνει μόνο ένα προϊόν για αυτό έχει και αυτή τη τιμή.

Άρα είναι ένα πακέτο προϊόντων. Τι μπορείς να μας πεις για αυτό το πακέτο;

Αυτό το πακέτο είναι περισσότερο για να κάνεις άνοιγμα. Διαθέτει μπουχούρι, ενεργειακό σπρέι και κάποιο συγκεκριμένο λιβάνι για να αλλάξει και ο χώρος και εσύ που το φοράς.

Για όσους δεν γνωρίζουν: Τι είναι το μπουχούρι που ανέφερες πιο πριν;

Το μπουχούρι προέρχεται από την αραβική ενέργεια και έχει πολλά βότανα αναμειγμένα μαζί τα οποία φέρνουν ένα πολύ θετικό αποτέλεσμα σε οτιδήποτε ζητήσει ο άλλος, αλλάοι συνταγές δεν είναι δικές μας, είναι δική τους λόγω και της νοοτροπίας καθώς στην Ελλάδα δεν είναι τόσο διαδεδομένα καθώς έχουμε το λιβάνι.

Άρα όλα αυτά στοχεύουν στη θετικότητα και δεν έχουν κάποια ιδιαίτερη σχέση με την μαγεία;

Όχι, δεν έχουν σχέση με τη μαγεία, έχουν σχέση με την ενέργεια των ανθρώπων και την ενέργειά τους.

Δηλαδή να μη φοβηθεί κάποιος ότι θα τον δέσετε με μάγια;

Όχι όχι δε θα δέσουμε κανέναν με μάγια(γέλια)Στα παλιά χρόνια η λέξη μαγεία σήμαινε γνώση. Εδώ έχει παραφραστεί και τροποποιηθεί. Δεν υπάρχει μαγεία υπάρχει γνώση. Μπορούμε να αλλάξουμε την ενέργεια των ανθρώπων σε πολύ μεγάλο βαθμό. Μπορούμε ας πούμε ένα ζευγάρι να το κάνεις πιο θετικό, να μην υπάρχουν φασαρίες και τσακωμοί γιατί όταν αλλάζει η ενέργεια και κάτι ηρεμεί τη κατάσταση νομίζω ηρεμούν τα πάντα.

Πού μπορούν να σας βρουν οι ενδιαφερόμενοι για τις υπηρεσίες σας και πώς δύνανται να κλείσουν ραντεβού;

Ο σύλλογός μας βρίσκεται στην Πανεπιστημίου 57 αλλιώς στον Αμάντακα. Μπορούν να περάσουν να μας γνωρίσουν και από κοντά γιατί είναι πολύ ωραίο να έχουμε συζήτηση μεταξύ τους, δωρεάν είναι φυσικά όλο αυτό και μπορούν να κλείσουν και ραντεβού αν θέλουν μια ολοκληρωμένη πρόβλεψη ή αν θέλουν να γραφτούν στη σχολή στα τηλέφωνα:2100108865, 6987119658, 6942239155.

Tags:

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Ads

You May Also Like

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας

Καλημέρα αγαπητοί αναγνώστες μας. Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις των ζωδίων ώστε να έχετε μια ...

Αστρολογία: Τι προβλέπουν για σήμερα, Παρασκευή, τα ζώδια;

Τι προβλέπουν για σήμερα τα άστρα και ποια είναι τα «δώρα» που προσφέρει; Με ...

O Ερμής μπήκε στο Ζυγό -Αυτές είναι οι 3 σημαντικές ημερομηνίες για κάθε ζώδιο

Αν θέλετε να ξέρετε ποιες ημέρες είναι ευνοϊκές για κάθε ζώδιο τις ημέρες που ...

Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 19/01

Ο Ήλιος κάνει την εμφάνισή του στον Υδροχόο. Αισιοδοξία θα διακατέχει τις σχέσεις, ενώ ...

Tα ζώδια σήμερα Δευτέρα 6 Απριλίου: Ζυγοί, οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουν

Μέρα με τη μέρα γίνεται όλο και πιο φανερό ότι η παρουσία των ζόρικων ...

Τα ζώδια σήμερα, 3 Ιανουαρίου 2021

Σελήνη στην Παρθένο: Πρακτικότητα, οργάνωση προγραμμάτων Η Σελήνη εισέρχεται στην Παρθένο θα υπάρξει ανάγκη ...