Αστρολογία: Τι προβλέπουν τα ζώδια για σήμερα,Κυριακή

Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για σας

Σήμερα Κυριακή ο Ερμής βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Κρόνο αυτό πρακτικά σημαίνει πως μας είναι δύσκολο να συγκεντρωθούμε και γινόμαστε αναλυτικοί.Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου, μπορεί να αισθάνεστε απομονωμένοι και δεν επιδιώκετε την επικοινωνία ή τα τηλεφωνήματα. Μπορεί να αποτραβηχτείτε από τους άλλους ή ακόμα και από μια σημαντική σχέση σας. Είναι πιθανό να σας καταλαμβάνουν αρνητικές και απαισιόδοξες σκέψεις και δεν μπορείτε να δείτε τα καλά πράγματα στη ζωή σας.Μπορεί, επίσης, να είστε επιρρεπείς στην κατάθλιψη ή την απαισιοδοξία.

Η Σελήνη εισέρχεται στον Καρκίνο

Ευνοούνται οι δραστηριότητες που συσχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια καθώς και εκείνες που αφορούν την ευαισθητοποίηση των προσωπικών μας αναγκών.Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύς και κατά δεύτερο λόγο, Ταύροι και Παρθένοι.

Αναλυτικά για κάθε ζώδιο ξεχωριστά 

Κριός
Κάποιες απρόβλεπτες καταστάσεις ενδέχεται να εμφανίζονται ξαφνικά αυτές τις μέρες, αγαπητοί Κριοί. Δεν αποκλείεται να σας πιέσουν αρκετά και να σας ωθήσουν να αλλάξετε στάση προς πολλά θέματα. Το ευχάριστο αυτής της συγκυρίας, είναι ότι θα γίνετε πιο πρακτικοί και αποφασιστικοί. Αρκεί μόνο να διατηρήσετε την πίστη και την ειλικρίνειά σας, τόσο προς τον εαυτό σας όσο και προς την πορεία που έχετε χαράξει. Να ξέρετε ότι θα βγείτε δυνατότεροι από αυτή τη δοκιμασία, με την αυτοπεποίθησή σας ανορθωμένη!

Ταύρος
Το σύμπαν αρχίζει να διαμορφώνει τις πιο ιδανικές συνθήκες για εσάς, αγαπητοί Ταύροι! Αυτές θα σας επιτρέψουν να αρχίσετε να υλοποιείτε ακόμα και τα πιο φιλόδοξα σχέδιά σας. Αν προσπαθείτε εδώ και καιρό να θέσετε σε κίνηση κάτι μεγαλεπήβολο, πλέον έχει τα εχέγγυα να σας χαρίσει μεγάλες επιτυχίες. Όλα τα κανάλια επικοινωνίας θα είναι ανοικτά, γι’ αυτό αξιοποιήστε το κλίμα. Ελάτε σε επαφή με τους δικούς σας ανθρώπους, ακόμα και με εκείνους που έχετε να μιλήσετε καιρό. Έτσι θα διευρύνετε τον κύκλο των συμμάχων σας!

Δίδυμοι
Πρέπει να ηρεμήσετε και να κατευνάσετε την έντασή σας, αγαπητοί Δίδυμοι! Μην επιτρέψετε σε κανέναν και τίποτα να σας επηρεάσει, μην κάνετε απερίσκεπτες αλλαγές και μην γίνεστε εριστικοί προς τα άτομα του περιβάλλοντός σας. Είναι πιθανό να ακούσετε σχόλια ή επικρίσεις: Δεν πρέπει να οδηγήσουν στο να χάσετε την εμπιστοσύνη και το σεβασμό σας προς κάποιους ανθρώπους – αυτό θα είναι λάθος. Προτιμήστε να συζητήσετε ήρεμα και ειλικρινά κάθε προβληματισμό σας, για να καταλήξετε σε σωστά συμπεράσματα!

Καρκίνος
Κάποια θέματα ενδέχεται να προκύψουν στο περιβάλλον του σπιτικού σας, αγαπητοί Καρκίνοι. Ο χειρισμός τους θα απαιτήσει μεγάλο μερίδιο από την ενέργεια αλλά και τον χρόνο σας. Ωστόσο, όσο αναστατωμένοι ή πληγωμένοι κι αν νιώσετε, δεν πρέπει να αντιδράσετε υπερβολικά ούτε να παραδώσετε τα όπλα. Πρέπει να σταθείτε στο πλευρό των ανθρώπων που αγαπάτε, όπως θα απαιτούσατε να κάνουν κι εκείνοι για εσάς.

Λέων
Νιώθετε να σας κατακλύζει ένα κύμα θετικής ενέργειας και αποφασιστικότητας, αγαπητοί Λέοντες! Με αυτή την πολύτιμη ώθηση, θα μπορέσετε να ξεπεράσετε δυσκολίες και εμπόδια που νιώθατε ότι δεν σας επέτρεπαν να εξελίξετε τα σχέδιά σας. Σφύζετε από ζωή, έχετε πολλά όνειρα και μεγάλες φιλοδοξίες. Αξιοποιήστε τον καινούργιο δυναμισμό της περιόδου για να τα πραγματώσετε όλα τώρα!

Παρθένος
Η ορμή και η αποφασιστικότητα θα αποδειχθούν τα καλύτερα όπλα σας αυτή την περίοδο, αγαπητοί Παρθένοι! Οι στόχοι σας είναι πιο κοντά στην πραγμάτωσή τους απ’ όσο φαντάζεστε, γι’ αυτό αδράξτε την ευκαιρία και προχωρήστε. Η ικανοποίηση που θα πάρετε, θα ανορθώσει ακόμα περισσότερο την αυτοπεποίθηση και το κέφι σας. Φροντίστε μόνο να μην κάνετε υπερβολές – αλλά πρέπει να προσφέρετε χρόνο στον εαυτό σας για ξεκούραση και διασκέδαση!

Ζυγός
Τα άστρα σας καλούν να χαμογελούν πλατιά, αγαπητοί Ζυγοί! Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να κάνετε έναν γενικό απολογισμό σε κάθε πτυχή της ζωής σας. Ασχοληθείτε λίγο με τον εαυτό σας, επιθεωρήστε τις στρατηγικές σας, μελετήστε τη στάση σας απέναντι σε συγκεκριμένους ανθρώπους και καταστάσεις. Αυτές οι δραστηριότητες θα σας επιτρέψουν να αποβάλλετε καθετί περιττό από τη ζωή σας. Έτσι θα την αναβαθμίσετε και θα βελτιώσετε στο εξής τα επίπεδα της αυτοπεποίθησής σας!

Σκορπιός
Τα άστρα σας συμβουλεύουν να θέσετε τον πήχη των προσδοκιών σας λίγο πιο χαμηλά, αγαπητοί Σκορπιοί. Μπαίνετε σε μια περίοδο που θα δράτε με άλλες πρακτικές. Γι’ αυτό καλείστε να εστιάσετε στην αξιολόγηση των καταστάσεων για τα πιο σημαντικά θέματα της καθημερινότητάς σας. Αρχίστε να προσαρμόζεστε στις νέες πραγματικότητες το συντομότερο δυνατόν, γιατί όλα συμβαίνουν για το καλό σας!

Τοξότης
Τα άστρα τάσσονται στο πλευρό σας, αγαπητοί Τοξότες! Αυτό θα σας επιτρέψει να σημειώσετε επιτέλους πρόοδο στα σχέδιά σας, χωρίς άλλες καθυστερήσεις ή δισταγμούς. Να προσέξετε λίγο περισσότερο και τον εαυτό σας που τον έχετε παραμελήσει τελευταία, εξαιτίας του βεβαρυμμένου προγράμματός σας. Ασχοληθείτε με την υγεία, τη φυσική σας κατάσταση αλλά και την εμφάνισή σας. Μια ανανέωση και λίγη ξεκούραση, μπορούν να κάνουν θαύματα στην ψυχολογία σας!

Αιγόκερως
Μη μένετε άλλο θεατές, αγαπητοί Αιγόκεροι! Η αισιοδοξία και ο έλεγχος των αντιδράσεών σας μπορούν να λειτουργήσουν ως καταλύτης, προκειμένου να μην βγείτε από την πορεία που έχετε χαράξει. Μην μένετε κλεισμένοι στο καβούκι σας, αφήστε τους ανθρώπους που σας αγαπούν να σας βοηθήσουν και να σας στηρίξουν. Σύντομα θα είστε πανέτοιμοι να δράσετε αποφασιστικά για να αδράξετε κάθε ευκαιρία που θα προκύψει στον δρόμο σας!

Υδροχόος
Ξέρετε καλύτερα απ’ τον καθένα πόσο σημαντικό είναι να στηρίζεστε στα δικά σας πόδια και μόνο, αγαπητοί Υδροχόοι! Αυτή τη σοφία σας καλείστε να επιστρατεύσετε σήμερα: Είναι στο χέρι σας να δραπετεύσετε από τον αρνητισμό που σας περιβάλλει, να κάνετε όσα σας ευχαριστούν και σας φτιάχνουν το κέφι. Μέσα από τέτοιες δραστηριότητες θα φορτίσετε τις ενεργειακές μπαταρίες σας, για να ανανεωθούν οι αντοχές σας και να προχωρήσετε τα σχέδιά σας!

Ιχθύες
Αξιοποιήστε τα ανοικτά κανάλια επικοινωνίας, αγαπητοί Ιχθύες! Αν δείξετε εμπιστοσύνη στο ένστικτό σας, θα καταφέρετε να βρείτε τις πιο αποδοτικές λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζετε εδώ και καιρό. Είναι απαραίτητο να αποβάλετε μια τάση σας στον συντηρητισμό, να δείτε τις καταστάσεις υπό διαφορετικό πρίσμα. Να πιστεύετε στον εαυτό σας και να είστε σε πιο στενή επαφή με τους ανθρώπους που αγαπάτε και σας αγαπούν!

Πηγές: Σμάρω Σωτηράκη – astrolive.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook καθώς και στο Twitter και LinkedIn για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα της επικαιρότητας και να μάς δώσετε κουράγιο να συνεχίζουμε… Αν σας αρέσει η προσπάθειά μας προτείνετε το newslink.gr και στους φίλους σας. 

Διαβάστε, επίσης:O Ερμής μπήκε στο Ζυγό -Αυτές είναι οι 3 σημαντικές ημερομηνίες για κάθε ζώδιο

Tags:

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Ads

You May Also Like

Αστρολογία: Τι προβλέπουν για σήμερα Κυριακή των εκλογών τα ζώδια;

Καλή Κυριακή αγαπημένοι μας αναγνώστες. Διαβάστε τις προβλέψεις των αστρολόγων ώστε να ξέρετε πώς ...

Αστρολογία: Οι προβλέψεις για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

Τελευταία ημέρα του Απρίλη και η Αναδρομή του Κρόνου από σήμερα, θα μας αναγκάσει ...

Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα

Καλή εβδομάδα αγαπημένοι μας αναγνώστες. Μαζί με το καφεδάκι σας ρίξτε μια ματιά στις ...

Πώς ερωτεύεται το κάθε ζώδιο τα «κακά» παιδιά

Το κακό παιδί ξέρει να «πουλάει» καλά τον εαυτό του. Θα τον καταλάβεις με ...

Άση Μπήλιου: Τι προβλέπει για κάθε ζώδιο ξεχωριστά σήμερα και αύριο Πέμπτη 

Τετάρτη και Πέμπτη η Σελήνη είναι στον Ταύρο και η  διάσημη αστρολόγος εξηγεί πώς ...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για σήμερα Πέμπτη

Καλημέρα αγαπημένοι μας αναγνώστες. Δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια  ώστε να ...