Αστρολογία: Τι προβλέπουν τα ζώδια για σήμερα, Σάββατο

Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για σας

Η Πανσέληνος στους Ιχθύες αγγίζει τον πνευματικό εαυτό μας, την ψυχολογία μας, το βασίλειο του υποσυνείδητου μας και αναζητάμε την αρμονία διαμέσου της λογικής. Δίνουμε τώρα σημασία στα όνειρα και την εκπλήρωση των βαθύτερων επιθυμιών μας.Οι Ιχθύς, το τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, μας προτρέπουν να συνειδητοποιήσουμε τι δεν λειτουργεί σωστά και μας βοηθάνε να δημιουργήσουμε χώρο για τις καταλυτικές αλλαγές που έρχονται. Εξερευνάμε τις δυνατότητές μας και προετοιμαζόμαστε να αφήσουμε καταστάσεις και σχέσεις που μας κρατάνε πίσω.Αυξάνονται η κατανόησή μας και η προθυμία μας να ακούσουμε και να συμπάσχουμε με τους άλλους, αλλά θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, να μην παρασυρθούμε και ενστερνιστούμε τον πόνο των άλλων.

Θα αρχίσετε να θερίζετε τους καρπούς των προσπαθειών που κάνατε σε σχέση με τους ανθρώπους που είναι γύρω σας, είτε αυτό αφορά τη σχέση σας, είτε μια επαγγελματική συνεργασία σας, είτε την οικογένειά σας. Θα βρεθεί μια ισορροπία με τους άλλους, είτε πρόκειται για το σύντροφό σας, είτε πρόκειται για τους συνεργάτες σας.

Με τον Ερμή στο Ζυγό γινόμαστε διπλωμάτες και ειρηνοποιοί και ενεργούμε για την αποκατάσταση της αρμονίας στις σχέσεις μας.

Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι, απολαμβάνετε μια αρμονική επικοινωνία με το σύντροφό σας κι αν είστε μόνοι, θα φλερτάρετε χρησιμοποιώντας έξυπνες λέξεις και διπλωματικές φράσεις. Οι δημιουργικές σας ιδέες και η συνεργατική ικανότητά σας, σας φέρνουν σε επαφή με τον κόσμο και αναζητάτε την επικοινωνία.

Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ζυγό (επιρροή ως 8 Οκτωβρίου)

Η Αφροδίτη είναι κυβερνήτης στον Ζυγό και χαρίζει καλούς τρόπους και ισορροπημένη συμπεριφορά στον κοινωνικό μας περίγυρο και την ερωτική μας σχέση. Είμαστε γοητευτικοί, κομψοί και καλαίσθητοι. Επίσης, ο έντονος ρομαντισμός μας, μας κάνει να επιδιώκουμε τη δέσμευση, τον έρωτα και την αγάπη.

Αναλυτική πρόβλεψη για κάθε ζώδιο ξεχωριστά 

Κριός

Όσο κι αν προσπαθείς να σκέφτεσαι με τη λογική την ερωτική σου σχέση, θα πρέπει κάποια στιγμή, ν’ αντιμετωπίσεις και τα δυνατά σου συναισθήματα… Επειδή αυτά μπορεί να έχουν διάφορες μορφές…και ίσως να μην είσαι σίγουρη ποιο απ’ αυτά είναι το πιο έντονο και παθιασμένο, για να συνδεθείς μαζί του. Η πανσέληνος επηρεάζει την ιδιωτικότητα και σ’ ενθαρρύνει να κρύψεις τα συναισθήματά σου. Ωστόσο, ρισκάροντας τώρα να μιλήσεις για όσα αισθάνεσαι πραγματικά για το ταίρι σου, θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις ένα μακροχρόνιο φόβο!

Ταύρος

Αν είσαι ελεύθερη, τότε μια φιλική σχέση, θα μπορούσε από πλατωνική να μετατραπεί σε παθιασμένη! Κι αυτό θα συμβεί, επειδή σημερινή πανσέληνος φωτίζει την κοινωνική σκηνή και τη δικτύωσή σου. Αν θέλεις να χτίσεις ή να ενισχύσεις την εμπιστοσύνη ανάμεσα σε σένα και σ’ αυτόν που σ’ ενδιαφέρει, τότε αυτός, θ’ αποδειχθεί μια απολαυστική πηγή χαράς αυτή τη στιγμή. Λίγη ειλικρινής διπλωματία από την πλευρά σου, θα σε βοηθήσει πολύ!

Δίδυμοι

Η σημερινή πανσέληνος θα σε κάνει επιφυλακτική, ως προς την ανταλλαγή μυστικών. Παρόλο που δεν μπορείς να κρύψεις σκόπιμα κάτι, θα νιώθεις άβολα με την προσοχή που θα λάβεις και την ευπάθεια που θ’ ακολουθήσει, αν μιλήσεις για τις κρυφές σου σκέψεις. Η αυστηρά αυθεντική σύνδεση θα σε βοηθήσει για να μιλήσεις ανοιχτά για τις σκέψεις σου….και θα επιτρέψεις στον εραστή σου, να σε δει όπως πραγματικά είσαι. Κάτι που θα ενισχύσει την εμπιστοσύνη του, απέναντι σου!

Καρκίνος

Θα έχεις την επιθυμία να κάνεις κάτι διαφορετικό ή να δοκιμάσεις κάτι νέο στην ερωτική σου ζωή, για να νιώσεις δυνατή, αυτή τη στιγμή. Μπορεί να είσαι ελεύθερη και να επιθυμείς μια καινούργια ερωτική σχέση, ή να είσαι σε σχέση και να θέλεις να ξεφύγεις από τη ρουτίνα και την μονοτονία που επικρατεί τώρα στη σχέση σου. Η πανσέληνος που επηρεάζει την αίσθηση της περιπέτειας, σου επισημαίνει πως τα σημαντικότερα ρομαντικά σου όνειρα, μπορεί να απέχουν πολύ, από τις τρέχουσες συνθήκες. Ίσως είναι μια περίοδος, που κοιτάζεις προς τα μέσα και αξιολογείς με ειλικρίνεια τις φαντασιώσεις που ενώ σημαίνουν πολλά για σένα, έχεις για κάποιους λόγους, αποσυρθεί απ’ αυτές.

Λέων

Η σημερινή πανσέληνος επηρεάζει την τάση σου να ταξινομήσεις σκέψεις και συναισθήματα, σε πολλά επίπεδα. Αλλά θα αποδειχθεί εξαιρετικά χρήσιμη γιατί θα σου τονίσει, πού πρέπει να επικεντρώσεις τώρα, την παθιασμένη σου εστίαση. Θα πρέπει να μπορείς να δεις το σέξι δυναμικό που αναπτύσσεται στη σχέση σου… και αυτό μπορεί να σε βοηθήσει να εστιάσεις, στις πιο ενδόμυχες επιθυμίες σου! Οι φαντασιώσεις σου, θα μπορούσαν να στηρίξουν το πάθος αυτή τη στιγμή! Αλλά αν η καρδιά σου πρωτοστατήσει έναντι του εγκεφάλου σου, θα διαπιστώσεις, ότι κάτι που είχες ονειρευτεί, δεν είναι και τόσο εφικτό όσο πίστευες.

Παρθένος

Η διαίσθησή σου θα είναι πιο έντονη αυτή τη στιγμή και θα σε βοηθήσει να δεις ξεκάθαρα το μέλλον της σχέσης σου Με την πανσέληνο να επηρεάζει τις συνεργασίες και τις δεσμεύσεις σου – ενδεχομένως σ’ ένα πνευματικό επίπεδο- θα έχεις ενδείξεις και ιδέες που δείχνουν το δρόμο προς ένα ελπιδοφόρο και ενδεχομένως συναρπαστικό νέο κεφάλαιο στα ερωτικά σου!

Ζυγός

Θα αναρωτηθείς τι σε προσελκύει σε ορισμένους ανθρώπους ή σ’ ένα άτομο συγκεκριμένα. Με μια πανσέληνο να λάμπει και να ρίχνει φως στη συνείδηση και τα μυστηριώδη σου κίνητρα, ίσως να μην μπορείς να εντοπίσεις γιατί αισθάνεσαι όπως αισθάνεσαι….αλλά παρόλα αυτά, το νιώθεις! Μπορεί να έχεις ν’ αντιμετωπίσεις συγκλονιστικά συναισθήματα…αλλά οι απαντήσεις, θα αποκαλύψουν πτυχές της προσωπικότητας ή του χαρακτήρα σου που δεν είχες ερευνήσει, ποτέ πριν.

Σκορπιός

Ακόμα κι αν δεν το γνωρίζεις, θα εκπέμπεις μια ασυνήθιστη ενέργεια αυτή τη στιγμή. Η οποία – αν είσαι ελεύθερη – θα σε φέρει πρόσωπο με πρόσωπο με τους θαυμαστές που ίσως προτιμάς να αποφύγεις. Καθώς η Πανσέληνος επηρεάζει τη δημιουργικότητα και την αυτο-έκφραση, θα διαπιστώσεις επίσης, ότι τα ασυνήθιστα ερωτικά ενδιαφέροντα ή οι επιδιώξεις σου, απαιτούν περισσότερο χρόνο και προσπάθεια από ό, τι θα ήθελες. Ωστόσο, έχεις την ευκαιρία εξαιτίας της περίεργης ενέργειας, να παρασυρθείς σε μέρη, που ίσως δεν είχες πάει ποτέ πριν με τα ερωτικά σου. Πολλά μπορεί να είναι παράξενα ή τρελά… αλλά σίγουρα δεν θα είναι βαρετά ή ήρεμα!

Τοξότης

Ένα νέο κεφάλαιο παθιασμένου δυναμικού ξεκινά με τη σημερινή πανσέληνο που επηρεάζει τα συναισθηματικά σου θεμέλια. Θα μπορούσε επίσης να είναι η πηγή μιας ρομαντικής ανησυχίας! Αλλά η σύγχυση αυτής της ενέργειας, μπορεί σύντομα να μετατραπεί σε κάτι θετικό αν έχεις εξετάσει να κάνεις κάποιες αλλαγές στα ερωτικά σου το τελευταίο διάστημα. Ή επιθυμείς να εμβαθύνεις στην υπάρχουσα σχέση σου, ή θέλεις να αποχωρίσεις από μια σχέση που δε σου ταιριάζει πλέον. Ό,τι από τα δύο και να συμβαίνει, να ξέρεις πως έχεις την ικανότητα να αντιμετωπίσεις τις τρέχουσες ερωτικές προκλήσεις, ευαισθητοποιημένα και χαριτωμένα!

Αιγόκερως

Για να ανθίσει η ερωτική σου ζωή, ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσεις ένα θέμα, που αφορά την ανάγκη να δημιουργηθούν πιο υγιείς ισορροπίες με τα επαγγελματικά σου. Μπορεί όμως, να συμβαίνει και το αντίστροφο. Παρόλα αυτά, με μια πανσέληνο που επηρεάζει το άμεσο περιβάλλον σου, αναμφισβήτητα θα γνωρίζεις τον περιορισμένο χρόνο και την ενέργεια, που πρέπει να αφιερώσεις στα ερωτικά σου. Υπάρχει παθιασμένη δυνατότητα, αν είσαι διατεθειμένη ν’ αλλάξεις το χρόνο που ξοδεύεις εστιάζοντας στα επαγγελματικά σου… και απολαύσεις κάτι πιο ευχάριστο! Ξέρεις, τι θέλεις!

Υδροχόος

Το να ρισκάρεις στο όνομα της αγάπης ίσως να μην είναι το πιο λογικό πράγμα που θα μπορούσες να κάνεις τώρα, ειδικά αν μπαίνουν στη μέση τα οικονομικά. Η πανσέληνος επηρεάζει τα κέρδη και τα υπάρχοντα…. και σου επισημαίνει να μην χαλάσεις χρήματα, για να βελτιώσεις τη σχέση σου. Μπορείς να ενδώσεις στις απολαύσεις όσο τραβάει η όρεξή σου, όταν είσαι σίγουρη όμως, πως έχεις τα απαραίτητα κεφάλαια. Προς το παρόν, ζήσε μετρημένα!

Ιχθύες

Η σημερινή πανσέληνος στο ζώδιό σου, θα ενισχύσει τη φαντασία σου και θα παίξει σημαντικό ρόλο, για να κερδίσεις την υποστήριξη του εραστή σου, που πίστευες πως ποτέ δε θα κέρδιζες. Μπορεί να παίζει ρόλο ο αλτρουισμό και η ανιδιοτέλειά σου που εντυπωσιάζουν τον αγαπημένο σου, αυτή τη στιγμή. Μπορεί επίσης να διαπιστώσεις ότι εμπνέεις τον αγαπημένο σου, να σε ακολουθήσει σε μια συγκεκριμένη αναζήτηση. Και το αμοιβαίο πνεύμα συνεργασίας ανάμεσά σας, να είναι αναπόσπαστο μέρος του σχηματισμού ή της ενίσχυσης της σχέσης σας.

Πηγές: Σμάρω Σωτηράκη και astro-live.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook καθώς και στο Twitter και LinkedIn για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα της επικαιρότητας και να μάς δώσετε κουράγιο να συνεχίζουμε… Αν σας αρέσει η προσπάθειά μας προτείνετε το newslink.gr και στους φίλους σας. 

Διαβάστε, επίσης:Αυτά είναι τα 4 ζώδια που βγάζουν τους περισσότερους serial killers

Tags:

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Ads

You May Also Like

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας

Καλημέρα αγαπημένοι μου φίλοι,αν και εχθές έβρεξε πολύ, χαμογελάστε και σκεφτείτε πως μια νέα ...

Άση Μπήλιου: Τι προβλέπει για κάθε ζώδιο ξεχωριστά σήμερα και αύριο Πέμπτη 

Τετάρτη και Πέμπτη η Σελήνη είναι στον Ταύρο και η  διάσημη αστρολόγος εξηγεί πώς ...

Τι να κάνεις όταν χάνεται το ενδιαφέρον στη σχέση σου- για κάθε ζώδιο και μια συμβουλή!

Ο έρωτας και το διαρκές ενδιαφέρον δεν κρατούν για πάντα. Όλες οι σχέσεις κάνουν ...

Αστρολογία: Τι προβλέπουν για σήμερα, Τρίτη, τα ζώδια

Η Σελήνη έχει περάσει στον Σκορπιό και εντείνει τη μοναχικότητα, την καχυποψία και τους ...

Ποια ζώδια φοβούνται τη συναισθηματική δέσμευση;

Αν και δεν αποτελεί γενικότητα, σύμφωνα με τους αστρολόγους, υπάρχουν τα 6 ζώδια που ...

Αυτά είναι τα ζώδια που έχουν την τάση να απιστούν…

Άραγε υπάρχει αιώνια αγάπη και πίστη; Πώς αντιμετωπίζει κάθε ζώδιο το δίλημμα της απιστίας ...