Αστρολογία: Τι προβλέπουν τα ζώδια για σήμερα, Παρασκευή

Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για σας

Σήμερα, Παρασκευή, τονίζονται η σεξουαλική αποδοχή και η εμπιστοσύνη καθώς επίσης η δυναμική δημιουργική έκφραση. Μας δίνεται η δυνατότητα να αναγεννηθούμε και να εξαλείψουμε ό, τι δεν θέλουμε να υπάρχει πλέον στη ζωή μας.

Αυτή είναι μια αποτελεσματική χρονική περίοδος για σας, προκειμένου να απλοποιήσετε τη ζωή σας και να απαλλαγείτε από ό, τι δεν σας χρειάζεται. Μια αίσθηση αναγέννησης σας δίνει την ενέργεια για να προβάλετε τις ηγετικές σας ικανότητες και να έχετε καλύτερη αναγνώριση για τις δημιουργικές σας προσπάθειες.

Είναι μια καλή στιγμή για κοινωνικοποίηση, για να επικοινωνήσουμε με ευκολία, λέγοντας στους άλλους πώς αισθανόμαστε και για να διαπραγματευτούμε οτιδήποτε επιδιώκουμε.

Αυτή είναι μια ευνοϊκή χρονική περίοδος αν ασχολείστε με το εμπόριο και τις εμπορικές ή οικονομικές συναλλαγές. Νέες διαπραγματεύσεις θα είναι αρκετά κερδοφόρες, αν έχετε δική σας επιχείρηση.

Αναλυτική η πρόβλεψη για κάθε ζώδια ξεχωριστά:

Κριός 

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες και η συναισθηματική ένταση είναι στα ύψη καθώς έρχεσαι αντιμέτωπος με τραύματα του παρελθόντος που σε οδηγούν στην εσωστρέφεια και τη μελαγχολία. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε καθημερινά θέματα και υποχρεώσεις αφού  δεν είναι εύκολο να συγκεντρωθείς για να δώσεις λύσεις. Το βράδυ η σύνοδός της με τον Ποσειδώνα και η αντίθεσή της με τον Άρη στην Παρθένο εντείνει τις ευαισθησίες και δεν αποκλείεται να υπάρξουν συναισθηματικά ξεσπάσματα και υπερβολές που θα εκτονωθούν σε πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά καθώς δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις ρεαλιστικά καταστάσεις που σε βαραίνουν.

Σήμερα η συναισθηματική φόρτιση μπορεί να επηρεάσει έντονα τη σχέση σου καθώς το να συγκρουστείς θα σου είναι εύκολο. Αν είσαι ελεύθερος/η επιστροφές προσώπων του παρελθόντος εκτοξεύουν την ευαισθησία και οδηγούν σε υπερβολικές συμπεριφορές που αργότερα μπορεί να μετανιώσεις.

Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες και δείχνεις έντονο ενδιαφέρον σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις. Φιλικά σου πρόσωπα μπορεί να εμπλέκονται επιδιώκοντας να σε βοηθήσουν.  Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι με πρόσωπα που μπορεί να διαφωνούν με τις απόψεις του καθώς δεν θα διστάσεις να γίνεις αλαζονικός και εριστικός προκαλώντας εντάσεις. Το βράδυ η σύνοδός της με τον Ποσειδώνα και η αντίθεσή της με τον Άρη στην Παρθένο δεν αφήνει περιθώρια για ξεκάθαρες σκέψεις και μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολές και νευρικότητα επηρεάζοντας σημαντικά φιλικές σχέσεις.  Καλό είναι επίσης να μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις σε σχέση με όνειρα που έχεις καθώς το πιθανότερο είναι να είναι λανθασμένες.

Σήμερα η ένταση μπορεί να κυριαρχήσει στη σχέση σου καθώς δεν μπορείς να κρίνεις αντικειμενικά και ήρεμα στόχους που μπορεί να θέσει το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η  πιθανή μία νέα γνωριμία μέσα από το φιλικό περιβάλλον, η συναισθηματική φόρτιση θα είναι μεγάλη και θα αλλοιώσει την αντικειμενική σου μάτια.

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες και είναι γεγονός ότι ασχολείσαι κυρίως με υποχρεώσεις και ευθύνες που έχεις αναλάβει σε ότι αφορά επαγγελματικά σου. Το άγχος και η νευρικότητα είναι στα ύψη γι’ αυτό καλά θα κάνεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους με σημαντικά πρόσωπα της καριέρας σου καθώς οι εντάσεις δεν αποκλείονται. Το βράδυ η σύνοδός της με τον Ποσειδώνα και η αντίθεσή της με τον Άρη στην Παρθένο  δεν αφήνουν περιθώρια για ξεκάθαρες σκέψεις και μπορεί να οδηγηθείς σε αμετροεπείς συμπεριφορές και αποφάσεις που πιθανά να μετανιώσεις αργότερα αφού οι ψευδαισθήσεις κυριαρχούν και η αντικειμενικότητα λείπει.

Σήμερα ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις στην προσωπική σου ζωή καθώς η ένταση των επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν αποκλείεται να εκτονωθεί στο ταίρι σου με δυσάρεστες συνέπειες. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο είναι πιθανές, προσοχή γιατί η ωραιοποίηση προσώπων θα οδηγήσει σε πληγές.

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες και νιώθεις πιο χαρούμενος και αισιόδοξος από ποτέ επικεντρώνοντας την προσοχή σου κυρίως σε ότι ανοίγει τους πνευματικούς σου ορίζοντες.  Σπουδές, ημερίδες, επαφές και ταξίδια με το εξωτερικό έρχονται στο προσκήνιο και δημιουργούν προϋποθέσεις για σημαντικές εξελίξεις. Το βράδυ η σύνοδός της με τον Ποσειδώνα και η αντίθεσή της με τον Άρη στην Παρθένο αυξάνουν την ένταση κατακόρυφα σε όποια παρέα κι αν βρεθείς και δεν αποκλείεται να αντιπαρατεθείς και να γίνεις υπερβολικός με πρόσωπα του ευρύτερου σου περιβάλλοντος πού μπορεί να διαφωνούν μαζί σου.

Σήμερα οι υπερβολές και η ένταση πιθανά να κυριαρχήσει στη σχέση σου, προσπάθησε να περάσεις όμορφα και να αφήσεις τις συγκρούσεις στην άκρη. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου, η θολή εικόνα των πραγμάτων δεν αφήνει περιθώρια για αντικειμενική κρίση.

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες και η ένταση είναι διάχυτη από το πρωί καθώς πιθανό είναι να έρθεις αντιμέτωπος με φόβους σου που δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς. Οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές κινήσεις πιθανά να σε απασχολούν, το ένστικτό σου κυριαρχεί και μπορεί να σε καθοδηγήσει μοναδικά. Το βράδυ η σύνοδός της με τον Ποσειδώνα και η αντίθεσή της με τον Άρη στην Παρθένο εντείνει τις ανασφάλειες και τα απωθημένα και μπορεί να οδηγηθείς σε υπερβολές καχυποψία και ζήλια που θα επηρεάσουν σημαντικά την προσωπική σου ζωή δημιουργώντας προβλήματα.

Σήμερα οι ανασφάλειές σου μπορεί να δυναμιτίσουν το κλίμα στη σχέση σου καθώς δεν βλέπεις αντικειμενικά τα πράγματα και μπορεί να προβείς σε υπερβολές. Αν είσαι ελεύθερος/η η έντονη εσωστρέφεια και ο εκνευρισμός δεν αφήνουν περιθώρια για να επικεντρωθείς στον έρωτα.

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες και έχεις προσανατολίσει το ενδιαφέρον κυρίως σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να επικρατήσει ηρεμία στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή.  Θυμήσου ότι δεν πρέπει να καταπιέζεις τις ανάγκες σου βάζοντάς τες σε δεύτερη μοίρα για να μην υπάρξουν εντάσεις. Το βράδυ η σύνοδός της με τον Ποσειδώνα και η αντίθεσή της με τον Άρη στο ζώδιό σου μπορεί να δημιουργήσει έντονες συγκρούσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο για αυτό καλά θα κάνεις να αφήσεις τη νευρικότητα στην άκρη τις υπερβολικές αντιδράσεις και την αμετροέπεια καθώς θα στοιχίσουν σημαντικά στη σχέση σου  και στις συνεργασίες σου.

Σήμερα ο εκνευρισμός και η έλλειψη αντικειμενικής κρίσης μπορεί να οδηγήσουν σε Υπερβολές που θα δυναμιτίσουν το κλίμα στις σχέσεις σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η  νέες γνωριμίες είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν κράτα μικρό καλάθι  καθώς η τάση του να εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις είναι κυρίαρχη.

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες και η καθημερινότητα σε απασχολεί έντονα καθώς οι υποχρεώσεις και οι αγγαρείες αυξάνονται και μπορεί να σου δημιουργούν ένταση και άγχος.  Δείξε προσοχή σε ό τι αφορά τις συναδελφικές σχέσεις αφού κάποιος μπορεί να γίνει επικριτικός και αυτό να ενοχλήσει. Το βράδυ η σύνοδός της με τον Ποσειδώνα και η αντίθεσή της με τον Άρη στην Παρθένο εντείνει τη νευρικότητα και δεν αποκλείεται να εκτονώσεις καταπιεσμένη οργή και θυμό που έχεις σε πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά. Προσπάθησε να περιορίσεις τις υπερβολές και να διατηρήσεις χαμηλούς τόνους για να αποφύγεις μάταιες προστριβές.

Σήμερα η έντονη καθημερινότητα προκαλεί υπερβολικές αντιδράσεις, προσπάθησε να μην εκτονωθείς το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η η ένταση και η κούραση της δουλειάς δεν σου επιτρέπουν να ασχοληθείς με την ερωτική σου ζωή.

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες και η ανάγκη να έρθεις σε επαφή με το/η σύντροφό σου είναι κυρίαρχη καθώς θέλεις να περάσεις μοναδικές στιγμές μαζί του διασκέδασης έρωτα.  Ο εγωισμός και η ανάγκη να προσβληθείς μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στο περιβάλλον σου, προσπάθησε να τα μετριάσεις. Το βράδυ η σύνοδός της με τον Ποσειδώνα και η αντίθεσή της με τον Άρη στην Παρθένο μπορεί να προκαλέσουν αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου καθώς φαίνεται να μην έχεις αντικειμενική αντίληψη καταστάσεων που μπορεί να σας απασχολούν, κάτι που  μπορεί να οδηγήσει σε μετωπικές συγκρούσεις λόγω υπερβολών και νευρικότητας.

Σήμερα  σημαντικό είναι να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να μην αντιπαρατεθείς με το ταίρι σου προκαλώντας προβλήματα στη σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες, όμως ο εκνευρισμός, οι υπερβολές και οι λάθος εκτιμήσεις μπορεί να οδηγήσουν σε πληγές

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες και προσανατολίζεσαι στο να λύσεις οικογενειακά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν ή θέματα ακίνητης περιουσίας που πιθανά έχουν προκύψει. Η κυκλοθυμία είναι έντονη και καλά θα κάνει να δείξεις ωριμότητα, διαφορετικά η ένταση δεν αποκλείεται να κυριαρχήσει στο οικογενειακό περιβάλλον. Το βράδυ η σύνοδός της με τον Ποσειδώνα και η αντίθεσή της με τον Άρη στην Παρθένο εντείνει τον συναισθηματισμό και τη μεταβαλλόμενη διάθεσή σου και πιθανό είναι να έρθεις σε έντονη αντιπαράθεση με οικεία πρόσωπα λειτουργώντας υπερβολικά και νευρικά. Κράτησε χαμηλούς τόνους γιατί οι συγκρούσεις μπορεί να είναι σφοδρές.

Σήμερα η ιδιόρρυθμη διάθεση σου μπορεί να χαλάσει τη ρομαντική ατμόσφαιρα που επικρατεί στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η  η κυκλοθυμία και ο εκνευρισμός δύσκολα θα σου επιτρέψουν να  ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή.

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες και πιθανό είναι να επιδιώξεις να βρεθείς με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος καθώς θέλεις να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί τους συζητώντας και χαλαρώνοντας.  Πιθανό είναι να υπάρξουν εξελίξεις σε ότι αφορά το εμπόριο και την επικοινωνία αφού είναι τομείς που σε ενδιαφέρουν ιδιαίτερα. Το βράδυ η σύνοδός της με τον Ποσειδώνα και η αντίθεσή της με τον Άρη στην Παρθένο δεν δημιουργεί το ιδανικό πλαίσιο για ξεκάθαρη σκέψη και έκφραση των απόψεων σου, γι’ αυτό δεν αποκλείεται να υπάρξουν παρεξηγήσεις και αντιπαραθέσεις με στενά σου πρόσωπα. Καλό είναι να μην επικρατήσει η νευρικότητα και οι υπερβολές.

Σήμερα δεν θα είναι εύκολο να επικοινωνήσεις σκέψεις και ανάγκες στο ταίρι σου, καλό είναι να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις καθώς το πιθανότερο είναι να εξελιχθούν σε καβγάδες. Αν είσαι ελεύθερος/η μέσα από το κοντινό σου περιβάλλον πιθανές είναι νέες γνωριμίες που μπορεί να σου τραβήξουν το ενδιαφέρον, καλό είναι όμως να μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα γιατί τα φαινόμενα απατούν.

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες και θέλεις να τακτοποιήσεις λογαριασμούς και οικονομικές εκκρεμότητες που μπορεί να σε απασχολούν και σε αγχώνουν. Προσπάθησε να μην προβείς σε περιττά έξοδα και σπατάλες που μπορεί να σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Το βράδυ η σύνοδός της με τον Ποσειδώνα και η αντίθεσή της με τον Άρη στην Παρθένο εντείνει πιθανές ανασφάλειες και έλλειμμα εκτίμησης  που δεν αποκλείεται να εκτονωθούν το ταίρι σου δημιουργώντας προβλήματα. Το υπερβολικό πείσμα και η αδιαλλαξία θα οδηγήσουν την κατάσταση στα άκρα, κάτι που πρέπει να θυμάσαι για να αποφύγεις τα χειρότερα

Σήμερα μην επιτρέψεις στους φόβους να κυριαρχήσουν στην προσωπική σου ζωή γιατί οι συγκρούσεις θα είναι δύσκολο να αποφευχθούν.  Αν είσαι ελεύθερος/η οι προσωπικές ανασφάλειες και  η ένταση που επικρατεί πιθανό είναι να μην επιτρέψουν να αφεθείς στον έρωτα.

Ιχθύες

Η Σελήνη βρίσκεται  στο ζώδιό σου και νιώθεις πιο δυναμικός  και ενεργητικός από ποτέ. Δεν αποκλείεται να πάρεις πρωτοβουλίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.  Προσπάθησε μόνο να περιορίσεις εγωκεντρικές και υποκειμενικές τάσεις που θα ενοχλήσουν. Το βράδυ η σύνοδός της με τον Ποσειδώνα και η αντίθεσή της με τον Άρη στην Παρθένο εντείνει τον εγωισμό και τον εκνευρισμό και δεν αποκλείεται να υπάρχουν συγκρούσεις με το ταίρι ή συνεργάτες σου έχοντας αρνητικές συνέπειες στις σχέσεις σου.  Ανταγωνιστικές διαθέσεις και υπερβολές θα δημιουργήσουν εκρηκτική ατμόσφαιρα, προσπάθησε να το αποφύγεις.

Σήμερα προσπάθησε να χαλιναγωγήσεις τα νεύρα και πιθανή εριστική διάθεση γιατί είναι αυτά που θα δυναμιτίσουν τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν, σημαντικό είναι όμως το γεγονός ότι δεν μπορείς να κρίνεις αντικειμενικά και αυτό θα επηρεάσει την πορεία τους.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook καθώς και στο Twitter και LinkedIn για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα της επικαιρότητας και να μάς δώσετε κουράγιο να συνεχίζουμε… Αν σας αρέσει η προσπάθειά μας προτείνετε το newslink.gr και στους φίλους σας. 

Διαβάστε, επίσης:Πώς ερωτεύεται το κάθε ζώδιο τα «κακά» παιδιά

Tags:

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Ads

You May Also Like

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης 22 Ιανουαρίου 2020

Κριός Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και στρέφεις την προσοχή σου σε ότι ...

Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή

Καλημέρα αγαπητοί αναγνώστες. Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις ώστε να ξέρετε πώς θα κυλίσει και ...

Αυτά είναι τα 3 ζώδια τα οποία το 2019 θα ταλαιπωρηθούν

Πώς θα επηρεάσει και ποια ζώδια η είσοδος του Δία στον Τοξότη; Τι θα ...

Αστρολογία: Τι προβλέπουν σήμερα , Παρασκευή, τα ζώδια

Κριός  Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και επικεντρώνεσαι στο να αντιμετωπίσεις καθημερινά ζητήματα που ...

Άση Μπήλιου: Δύο όψεις μέσα σε μία μέρα

Πολυσύνθετη η μέρα καθώς ξεκινά με απρόοπτα και το τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού αλλά ...

Αστρολογία: Τι προβλέπουν για σήμερα Σάββατο τα ζώδια

Καλημέρα σ’ όλους. Διάβασε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σου σύμφωνα με τις ...