Αστρολογία: Τι προβλέπουν για σήμερα, Τετάρτη, τα άστρα;

Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς

Η σημερινή Τετάρτη, θέλει μπόλικη υπομονή και ψυχραιμία! Η Μερική Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω, φέρνει σοβαρά ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα και καταλυτικές εξελίξεις, στους Παρορμητικούς του 3ου δεκαημέρου!

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα πραγματοποιήθηκε η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου. Αυτή η έκλειψη σηματοδοτεί με καρμικά γεγονότα την ολοκλήρωση ενός κύκλου σημαντικών σχέσεων και καταστάσεων που αφορούν στην καριέρα και στην οικογένεια. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω προμηνύει ότι οι όποιες αλλαγές ή αποφάσεις που θα υπάρξουν το επόμενο χρονικό διάστημα θα μείνουν χαραγμένες βαθιά μέσα μας, καθώς θα λειτουργήσουν μεταμορφωτικά στην όποια πορεία μας από δω και στο εξής σε αυτούς τους δύο συγκεκριμένους τομείς. Παιχνίδια εξουσίας και χειριστικές διαθέσεις μπορεί να οδηγήσουν τις σχέσεις στα άκρα, γι’ αυτό η ψυχραιμία πρέπει να είναι κυρίαρχη.

Έκλειψη Σελήνης στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου: Μοιραίες καταστάσεις σηματοδοτούν την ανάγκη για αναγέννηση

Η δεύτερη έκλειψη του καλοκαιριού σηματοδοτεί την αλλαγή που μπορεί να υπάρξει τόσο σε οικογενειακές σας σχέσεις όσο και στην επαγγελματική πορεία που μπορεί να οδηγήσει σε ριζική μεταμόρφωση. Στο δρόμο αυτό βέβαια ενδέχεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να μας χειριστούν και να μας εξουσιάσουν, αυτό όμως δεν θα γίνει ανεκτό και θα προκαλέσει την έντονη αντίδραση μας. Το πάθος για εξουσία μπορεί να στοιχίσει και σε εμάς σημαντικά πρόσωπα στη ζωή μας, γι’ αυτό καλό είναι να σκεφτούμε πολύ καλά τις αντιδράσεις μας και να μην είμαστε επιπόλαιοι και παρορμητικοί.

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει πιθανές ανασφάλειες και φόβους και βγάζει στην επιφάνεια απωθημένα και ενοχές που δεν είναι εύκολο να χειριστούμε και να αντιμετωπίσουμε. Είναι επιτακτική ανάγκη όμως να προσπαθήσουμε να χαλιναγωγήσουμε τα κατώτερα ένστικτα και να σκεφτούμε σοβαρά το τι μπορούμε να χάσουμε αφήνοντάς τα να κυριαρχήσουν.

Η διευκολυμένη αντίθεση Αφροδίτης στον Καρκίνο, Κρόνου στον Αιγόκερω και Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να φέρει στο προσκήνιο ψυχρότητα σε προσωπικές σχέσεις και περιορισμούς σε οικονομικό επίπεδο. Όπως, έχουμε τη δυνατότητα να ξεπεράσουμε τα προβλήματα, ενεργοποιώντας τη διαίσθηση μας, η οποία είναι έντονη αυτή την περίοδο, για να κινηθούμε και να πραγματοποιήσουμε στο εδώ και τώρα όνειρα που μπορεί να αφορούν την οικογένεια ή οικονομικές καταστάσεις που έχουν σχέση με το οικείο περιβάλλον. Επηρεάζονται κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού που είναι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) και όσοι έχουν ωροσκόπο και πλανήτες σε αυτές τις μοίρες.

Κριός

Αρκετά δύσκολη, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, από συναισθηματικής κυρίως άποψης θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Κριούς. Και αυτό γιατί η Μερική Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω σας επηρεάζει άμεσα. Αυτό που σας ζητάει να κάνετε το επόμενο χρονικό διάστημα είναι, να βάλετε όρια στην οικογένεια σας και να μην αφήνετε τα συναισθήματα σας να επηρεάζουν την κρίση σας. Επίσης, ήρθε η στιγμή να κόψετε δεσμούς με ανθρώπους και καταστάσεις που σας κρατάνε πίσω και να αφοσιωθείτε στους επαγγελματικούς στόχους. Μέσα από αυτή την διαδικασία να είστε σίγουροι ότι θα βγείτε πιο δυνατοί. Τις αποφάσεις σας θα τις ενισχύσει ακόμα περισσότερο η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Κρόνο θα σας βοηθήσει να λειτουργήσετε με βάση το προσωπικό σας συμφέρον και γιατί όχι να έρθετε πιο κοντά με ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν να ανεβείτε επαγγελματικά. Αφήστε στην άκρη το σύνδρομο του καλού παιδιού γιατί όπως έχετε διαπιστώσει μέχρι στιγμής δεν σας έχει βοηθήσει.

Ταύρος

Γερά στα πόδια σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι πατάτε σήμερα εσείς οι Ταύροι. Η Μερική Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω είναι πολύ σημαντική για εσάς τους Ταύρους. Το αίτημα της είναι να αλλάξετε τον τρόπο με την Κοσμοθεωρία, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο εκφράζετε τις σκέψεις σας. Όλο αυτό για να γίνει θα χρειαστεί προσπάθεια, μιας και θα πρέπει να ξεπεράσετε την κριτική και τις αντιστάσεις της οικογένειας σας. Επίσης σήμερα, κάτω  από την επιρροή όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτης με τον ανάδρομο Κρόνο από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα αναγκαστείτε να είστε προσεχτικοί και μετρημένοι στον τρόπο με τον οποίο θα αναπτύξετε τα μελλοντικά σας σχέδια.

Δίδυμοι

Ιδιαίτερα προβληματισμένοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Δίδυμοι. Η Μερική Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα δημιουργήσει αρκετούς τριγμούς στον άξονα των αξιών σας. Κάτω από την επιρροή της θα έρθετε αντιμέτωποι με τους φόβους και τις ανασφάλειες σας, ενώ μέσα από αυτή την διαδικασία θα συνειδητοποιήσετε τι είναι σημαντικό για εσάς και την εξέλιξη σας. Καθοριστικό ρόλο σε αυτό θα παίξει και η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Κρόνο θα σας αναγκάσει να είστε συνεπείς στις οικονομικές σας υποχρεώσεις απέναντι σε Τρίτους και να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί με τα έξοδα σας, ώστε να μην νιώθετε οικονομική ανασφάλεια.

Καρκίνος

Στο μάτι του κυκλώνα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, νιώθετε ότι βρίσκεστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι. Η Μερική Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Αιγόκερω σας αφορά άμεσα. Κάτω από το μεγεθυντικό φακό της θα δείτε με καθαρή ματιά τις προσωπικές σας σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Ενώ θα καταλάβετε ότι ήρθε η στιγμή να πάρετε την απόφαση και να δώσετε ένα οριστικό τέλος σε σχέσεις και συνεργασίες που ξέρατε ότι ουσιαστικά δεν σας προσφέρουν κάτι εσείς τις συντηρούσατε από συνήθεια ή ανασφάλεια. Καταλυτικό ρόλο σε αυτές τις αποφάσεις θα παίξει  η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Κρόνο η οποία θα σας αναγκάσει να καταλάβετε ότι τις αποφάσεις για τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας καθώς και τα ξεκαθαρίσματα πρέπει να γίνουν άμεσα.

Λέων

Κάθε άλλο παρά βαρετή, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Λέοντες. Η Μερική Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα φέρει αρκετές αλλαγές στην καθημερινότητα σας, ενώ στις αποσκευές της κουβαλάει για εσάς σημαντικές αλλαγές στην καριέρα σας και νέες ευθύνες τις οποίες δεν θα διστάσετε να πάρετε, παρόλο που στα μάτια των περισσοτέρων θα φαίνονται πολύ μεγάλες ή ριψοκίνδυνες. Ενώ από την άλλη πλευρά, η  όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Κρόνο θα σας αναγκάσει να είστε συνεπείς στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και στα αυστηρά χρονοδιαγράμματα που σας έχουν δοθεί. Αυτό μπορεί να σας μεγεθύνει το άγχος και την ανασφάλεια σας προσωρινά.

Παρθένος

Ιδιαίτερα τυχεροί είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η Μερική Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα δημιουργικά σας σχέδια. Ενώ παράλληλα, θα σας ωθήσει να κάνετε μερικά ξεκαθαρίσματα στις φιλικές και κοινωνικές σας σχέσεις αφήνοντας στην άκρη τους συναισθηματισμούς. Ενώ, είναι πολύ πιθανό μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα να υπάρξουν και σημαντικές αλλαγές στην ερωτική σας ζωή. Σε αυτές τις εξελίξεις συνεπικουρεί ,  και η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη  με τον ανάδρομο  Κρόνο, θα σας βοηθήσει να βάλετε με την βοήθεια των φίλων σας τα σχέδια σας σε στέρεες βάσεις. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, μια φιλική σχέση με ένα μεγαλύτερο πρόσωπο μπορεί να γίνει ερωτική.

Ζυγός

Αρκετά πιεσμένοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι  θα νιώσετε σήμερα εσείς οι Ζυγοί. Η Μερική Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας πιέσει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις τόσο για τις διαπροσωπικές σας σχέσεις όσο και την καριέρα και την οικογένεια σας. Αυτό που απαιτεί από εσάς είναι να πάψετε να είστε υποχωρητικοί στις επιθυμίες των άλλων και να ακολουθήσετε τα δικά σας θέλω. Άλλωστε, όπως και εσείς έχετε διαπιστώσει, η συγκαταβατική σας στάση δεν σας έχει βοηθήσει. Από την άλλη πλευρά, η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο  Κρόνο θα σας αναγκάσει να αφιερώνετε περισσότερο χρόνο στην εξέλιξη της καριέρας σας απ’ ότι στην οικογένεια σας. Το αποτέλεσμα είναι να γίνετε αποδέκτης παραπόνων από τα μέλη της οικογένειας σας τα οποία νιώθουν ότι τους παραμελείτε.

Σκορπιός

Με έμμεσο τρόπο, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, πρωταγωνιστείτε σήμερα εσείς οι Σκορπιοί. Η συμμετοχή του κυβερνήτη του ζωδίου σας Πλούτωνα στην Μερική Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα παίξει καταλυτικό ρόλο στον μετασχηματισμό του τρόπου με τον οποίο επικοινωνείτε τις θέσεις σας, ενώ οι όψεις που θα σχηματίσει ο Ουρανός με τον ανάδρομο Ερμή και τον Άρη θα φέρουν ξαφνικές αλλαγές στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Ενώ από την άλλη πλευρά, η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Κρόνο, θα σας ωθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες και να κυνηγήσετε με σοβαρότητα τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια. Πολύ σημαντικό ρόλο στην επιτυχία σας θα παίξει η παρουσία ενός μεγαλύτερου σε ηλικία ατόμου στην ζωή σας.

Τοξότης

Υπάρχουν στιγμές, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, που νιώθετε ότι πρέπει να καταβάλετε μεγαλύτερη προσπάθεια για να προστατεύσετε τα κεκτημένα σας. Η Μερική Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα φέρει στο επίκεντρο της προσοχής σας τις οικονομικές σας υποθέσεις. Αυτό που απαιτεί από εσάς είναι να πάρετε την απόφαση και να δείτε ποιες οικονομικές συνεργασίες είναι σημαντικές για εσάς και ποιες  πλέον δεν αποδίδουν. Μέσα από αυτή την διαδικασία θα καταφέρετε να πατήσετε και πάλι γερά στα πόδια σας , ώστε πολύ σύντομα να νιώσετε και πάλι οικονομικά ασφαλείς. Επίσης σήμερα, η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Κρόνο θα σας αναγκάσει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί με το πορτοφόλι σας και να αποφύγετε τις περιττές σπατάλες, αν δεν θέλετε να βρεθείτε εκτεθειμένοι.

Αιγόκερως

Όλα τα φώτα του πλανητικού σκηνικού, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι για άλλη μια φορά και σήμερα στραμμένα επάνω σας. Η Μερική Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας με την συμμετοχή του Πλούτωνα θα σας ωθήσει να αφήσετε στην άκρη τους συναισθηματισμούς και να μετασχηματίσετε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας.  Η διαδικασία αυτή όσο επίπονη και αν είναι, μακροπρόθεσμα θα έχει για εσάς θετικά αποτελέσματα. Άλλωστε τα τελευταία χρόνια έχετε δει πολλές φορές την ζωή σας να αλλάζει ριζικά. Ενώ από την άλλη πλευρά, η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας  Κρόνος ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σας  με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας, θα σας ωθήσει να βάλετε αυστηρά όρια και κανόνες στις προσωπικές σας σχέσεις και στις συνεργασίες σας. Όσο για τα κακόβουλα σχόλια όσων λένε ότι κινείστε με βάση το προσωπικό σας συμφέρον, απλά δεν σας αγγίζουν.

Υδροχόος

Αρκετό άγχος, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι αισθάνεστε σήμερα εσείς οι Υδροχόοι. Η Μερική Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα επηρεάσει για άλλη μια φορά την ψυχολογία σας. Κάτω από την επιρροή της θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις στο χώρο της εργασίας σας οι οποίες και θα σας πιέσουν. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να ξεσπάσετε τα νεύρα σας στην οικογένεια σας και στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Επίσης σήμερα, η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Κρόνο θα σας πιέσει αρκετά, καθώς θα είστε αναγκασμένοι να ακολουθήσετε νέους κανόνες στο χώρο της δουλειάς σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αρκετοί από εσάς για προληπτικούς λόγους θα πρέπει να αποχωριστείτε ορισμένες διατροφικές αδυναμίες.

Ιχθείς

Με γνώμονα την λογική, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα πρέπει να κινηθείτε σήμερα εσείς οι Ιχθύες. Η Μερική Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω, κάθε άλλο παρά αρνητική θα είναι για εσάς. Και αυτό γιατί κάτω από την επιρροή της θα έχετε την ευκαιρία να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και να έρθετε πιο κοντά σε ισχυρά πρόσωπα. Όλο αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα κάποια πρόσωπα τα οποία βρισκόταν δίπλα σας να νιώσουν ότι δεν ταιριάζουν με τον νέο σας κύκλο και να απομακρυνθούν. Όσο και αν σας στεναχωρήσει αυτό το γεγονός θα πρέπει να έχετε στο νου σας ότι όλοι οι άνθρωποι δεν έχουν τις ίδιες προοπτικές εξέλιξης. Ενώ από την άλλη πλευρά, η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Κρόνο θα σας ωθήσει να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο σε ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας. Αυτή τη χρονική περίοδο η δουλειά είναι πιο σημαντική από την διασκέδαση.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook καθώς και στο Twitter και LinkedIn για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα της επικαιρότητας

Διαβάστε, επίσης:Ποια είναι τα 5 ζώδια που έχουν περισσότερες πιθανότητες να εμφανίσουν κατάθλιψη;

Tags:

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Ads

You May Also Like

Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Σάββατο

Καλησπέρα αγαπητοί αναγνώστες, από την παγωμένη Αθήνα. Αν είστε στο σπίτι σας διαβάστε τις ...

Οι προβλέψεις των ζωδίων για την εβδομάδα [10- 16/12]

Σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (10- 16/12) αυτή η εβδομάδα θα έχει ήρεμο ...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής

Καλημέρα αγαπημένοι μας αναγνώστες. Πάμε δυναμικά για μία νέα αρχή με χαμόγελο και πολύ ...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για, σήμερα, Τετάρτη

Αγαπημένοι μας αναγνώστες δείτε, με μια ματιά, τι προβλέπουν τα άστρα για τη σημερινή ...

Αστρολογία: Τι προβλέπουν για σήμερα, Τρίτη τα ζώδια

Σήμερα Τρίτη η  Αφροδίτη εισέρχεται στον Σκορπιό. Με την Αφροδίτη στον Σκορπιό, έχουμε έντονα συναισθήματα ...

Αστρολογία: Τι προβλέπουν για σήμερα, Κυριακή τα ζώδια

Σήμερα, Κυριακή, η Σελήνη βρίσκεται σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα. Βοηθά στην ειλικρινή έκφραση των ...