Αστρολογία: Τι προβλέπουν για σήμερα, Πέμπτη τα ζώδια

Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για σας

Σήμερα Πέμπτη, η Σελήνη εισέρχεται στην Παρθένο.Φροντίζουμε για τις λεπτομέρειες της καθημερινής μας ζωής, αναδιοργανώνουμε και επανεξετάζουμε τα σχέδιά μας. Η συναισθηματική ικανοποίηση προέρχεται από την επίλυση των προβλημάτων και βοηθώντας τους άλλους. Θέματα υγείας μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο.Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, και κατά δεύτερο λόγο, Καρκίνοι και Σκορπιοί, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να φροντίσετε την υγεία σας, να αλλάξετε την καθημερινή σας ρουτίνα, να βελτιώσετε τη διατροφή σας, να κάνετε δίαιτα, να ασκηθείτε, να κάνετε τζόκινγκ, να κάνετε μια εθελοντική εργασία, να γράψετε, να δώσετε και να πάρετε κάποια εποικοδομητική κριτική, να ενθαρρύνετε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο να συνεχίσει να προσπαθεί, να καθαρίσετε το σπίτι σας ή το χώρο εργασίας σας προκειμένου να μην υπάρχει χάος και να τελειοποιήσετε τη ρουτίνα σας.

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Λέοντα και έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τράπεζες, δημόσιο, ασφαλιστικούς οργανισμούς ή να δρομολογήσεις επιχειρηματικές συμφωνίες που μπορεί να σε απασχολούν.

Αναλυτικά η πρόβλεψη για κάθε ζώδιο 

Κριός 

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Λέοντα και σου δίνεται η δυνατότητα να κλείσεις θέματα που μπορεί να ενδιαφέρουν την προσωπική σου ζωή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η αυτοπεποίθησή σου είναι στα ύψη και αυτό σε καθιστά επίκεντρο σε όποια παρέα και αν βρεθείς. Μετά το μεσημέρι, η Σελήνη περνάει στην Παρθένο επικεντρώνοντας την προσοχή σου σε καθημερινές υποχρεώσεις που μπορεί να σου δημιουργούν άγχος. Για να ανταποκριθείς ιδανικά άφησε την επικριτικότητα στην άκρη και εκτόνωσε την ένταση στη γυμναστική ή σε κάποιο είδος άσκησης που σου ταιριάζει.

Σήμερα οι λεπτομέρειες και οι εμμονές μπορεί να φέρουν γκρίνια σε εσένα και το ταίρι σου, απόφυγέ το διαφορετικά η ένταση θα κάνει την εμφάνισή της. Αν είσαι ελεύθερος/η, η κούραση και το άγχος της καθημερινότητας δεν αφή νουν περιθώρια για νέες γνωριμίες.

Ταύρος

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Λέοντα και μπορείς να επικεντρωθείς σε οικογενειακά θέματα που δεν αποκλείεται να σε απασχολούν. Η εσωστρέφεια και η κυκλοθυμία μπορεί να φέρει καυγάδες με οικεία πρόσωπα που καλό είναι να αποφύγεις. Μετά το μεσημέρι, η Σελήνη περνάει στην Παρθένο ανεβάζοντας κατακόρυφα τη διάθεσή σου και στρέφοντας το ενδιαφέρον σου στη διασκέδαση και το φλερτ. Πιθανό είναι να επιδιώξεις να βρεθείς με παρέες, το ταίρι σου ή νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει για να ξεφαντώσεις και να απολαύσεις κάθε στιγμή. Προσπάθησε μόνο να αποφύγεις εγωκεντρικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν.

Σήμερα το πάθος και ο αισθησιασμός δίνουν ανάσα φρεσκάδας στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία αφού εντυπωσιάζεις με τη λάμψη και το δυναμισμό σου.

Δίδυμοι

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Λέοντα και σου δίνεται η ευκαιρία να κλείσεις ζητήματα που μπορεί να αφορούν σε εμπορικές συμφωνίες και δημόσιες σχέσεις που πιθανά σε ενδιαφέρουν.  Σημαντικό είναι για σένα να βρεθείς με πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος και να περάσεις όμορφα. Μετά το μεσημέρι, η Σελήνη περνάει στην Παρθένο και στρέφεις την προσοχή σου κυρίως στο οικογενειακό σου περιβάλλον αφού πιθανά να κληθείς να αντιμετωπίσεις ζητήματα που μπορεί να απασχολήσουν οικεία πρόσωπα. Η κυκλοθυμία είναι έντονη, πρόσεξε γιατί είναι αυτή που μπορεί να δημιουργήσει ένταση.

Σήμερα μπορείς να δημιουργήσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα στον προσωπικό σου χώρο για εσένα και το ταίρι σου και να απολαύσεις μία μοναδική βραδιά. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον θα σε γεμίσει τρυφερότητα και ασφάλεια.

Καρκίνος

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Λέοντα και έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις ζητήματα οικονομικής φύσεως λογαριασμούς ή συζητήσεις που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Δείξε προσοχή σε περιττές σπατάλες που μόνο πρόβλημα θα προκαλέσουν στον προϋπολογισμό  σου. Μετά το μεσημέρι, η Σελήνη περνάει στην Παρθένο ανεβάζοντας την ανάγκη για κοινωνικότητα και επικοινωνία, κάτι που γίνεται έντονο στο κοντινό σου περιβάλλον. Προσκλήσεις για κοινωνικές εκδηλώσεις και πάρτι δεν αποκλείονται, εκμεταλλεύσου τις συγκυρίες γιατί μπορείς να περάσεις μοναδικά διασκεδάζοντας και φλερτάροντας.

Σήμερα στιγμές ξεφαντώματος και έρωτα μπορείς να βιώσεις στην προσωπική σου ζωή, αυτό θα είναι αρκετό για να την απογειώσει. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν σε εκδηλώσεις που μπορεί να παρευρεθείς, εντυπωσιάζεις με τη γρήγορη σκέψη το χιούμορ την επικοινωνιακή σου δεινότητα.

Λέων

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στο ζώδιό σου και σου δίνεται η ευκαιρία να εκφράσεις τις ανάγκες και σκέψεις στο ταίρι ή τους συνεργάτες σου.  Ο δυναμισμός σου είναι εμφανής, πρόσεχε μονό μην γίνεσαι εγωιστής και υποκειμενικός και χάνεις την αντικειμενική εικόνα των πραγμάτων στις σχέσεις σου. Μετά το μεσημέρι, η Σελήνη περνάει στην Παρθένο και προσανατολίζεται κυρίως σε οικονομικά θέματα που μπορεί να σε απασχολούν. Είναι σημαντικό για εσένα να νιώθεις ασφάλεια μέσω των υλικών αγαθών, αυτό όμως είναι κάτι που θα πρέπει να ξεπεράσεις και να αντιληφθείς την προσωπική σου αξία έξω από χρήματα και αποκτήματα.

Σήμερα  έντονη είναι η ανάγκη σου να έρθεις κοντά με το ταίρι σου, πρόσεξε γιατί κτητικότητα θα ενοχλήσει. Αν είσαι ελεύθερος/η  νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν κυρίαρχο για σένα θα είναι το γεγονός ότι νιώθεις ασφάλεια και σιγουριά.

Παρθένος

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Λέοντα και σου δίνεται η δυνατότητα να κλείσεις ζητήματα που μπορεί να εκκρεμούν από το παρελθόν. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε ότι αφορά καθημερινές υποχρεώσεις γιατί το έλλειμμα αυτοσυγκέντρωσης μπορεί να σε οδηγήσει σε μπελάδες. Μετά το μεσημέρι, η Σελήνη περνάει στο ζώδιό σου και βγαίνεις από την εσωστρέφεια διεκδικώντας με δυναμισμό την προσοχή του περιβάλλοντός σου. Καλά θα κάνεις να κρατήσεις όσο είναι εφικτό χαμηλούς τόνους γιατί η επιθετική σου διάθεση μπορεί να δημιουργήσει ένταση με το ταίρι τους συνεργάτες σου.

Σήμερα έκφρασε αυτά που νιώθεις και αποζητάς από τη σχέση σου στο ταίρι σου, καλό είναι όμως να δώσεις την ευκαιρία και σε αυτό να εκφράσει αυτά που σκέφτεται.  Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει καθώς έχεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς.

Ζυγός

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Λέοντα και έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις θέματα που μπορεί να απασχολούν τις φιλικές σου σχέσεις. Σύλλογοι και οργανώσεις μπαίνουν στο πρόγραμμά σου καθώς απολαμβάνεις να προσφέρεις η βοήθειά σου σε ομαδικές δράσεις. Μετά το μεσημέρι, η Σελήνη περνάει στην Παρθένο  και εντείνεται η εσωστρέφεια που νιώθεις καθώς έρχονται στο φως αναμνήσεις του παρελθόντος ανασφάλειες και απωθημένα που σου χαλάνε τη διάθεση. Είναι σημαντικό να μπορέσεις μέσω της τέχνης του διαλογισμού και του εσωτερισμού να ισορροπήσεις για να καταφέρεις να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά.

Σήμερα ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα κυριαρχούν στην προσωπική σου ζωή και έχεις την ευκαιρία να βιώσεις μοναδικές στιγμές για δύο με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν και να  προκαλέσουν έντονη συναισθηματική αναστάτωση.

Σκορπιός

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Λέοντα δίνοντας σου τη δυνατότητα να τακτοποιήσεις επαγγελματικές υποχρεώσεις και ευθύνες που πιθανά έχεις αναλάβει και λειτουργούν πιεστικά στην ψυχολογία σου. Πρόσεξε γιατί πιθανές συγκρούσεις με ανώτερους σου μόνο εμπόδια θα προκαλέσουμε στην προσωπική σου εξέλιξη. Μετά το μεσημέρι, η Σελήνη περνάει στην Παρθένο και στρέφεις την προσοχή σου στο φιλικό περιβάλλον καθώς επιδιώκεις να βρεθείς και να συναναστραφείς με πρόσωπα που θεωρείς ότι μπορείς να θέσεις και μου στόχους. Η αλαζονεία και η εριστική σου διάθεση θα προκαλέσουν αντιπαραθέσεις προσπάθησε να το αποφύγεις.

Σήμερα η ανάγκη να θέσεις κοινούς στόχους με το ταίρι σου είναι μεγάλη και είναι αυτή που θα σας φέρει πιο κοντά από ποτέ. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία δεν αποκλείεται να προκύψει μέσα από  τον φιλικό περίγυρο, κοινά ενδιαφέροντα είναι αυτά που θα  κεντρίσουν το πνεύμα.

Τοξότης

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Λέοντα και έχεις την ευκαιρία να δρομολογήσεις ζητήματα σπουδών, νομικής φύσεως και θέματα που άπτονται με επαφές στο εξωτερικό καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να ανοίξεις νέους δρόμους μπροστά σου που θα σε βοηθήσουν να αναβιβαστείς πνευματικά. Μετά το μεσημέρι, η Σελήνη περνάει στην Παρθένο φορτώνοντάς σε με επαγγελματικές υποχρεώσεις που μπορεί να σου δημιουργούν άγχος και νεύρα. Να θυμάσαι όμως ότι έχεις την ευκαιρία να δείξεις τις πραγματικές σου ικανότητες, κάτι που θα σε βοηθήσει στο να εξελιχθείς σημαντικά. Απέφυγε καυγάδες με πρόσωπα σημαντικά για την καριέρα σου γιατί πιθανό είναι να έχουν δυσάρεστες συνέπειες.

Σήμερα οι επαγγελματικές υποχρεώσεις είναι πολλές και λειτουργούν πιεστικά στην ψυχολογία σου, προσπάθησε να τις αφήσεις έξω από τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο που να δώσει άλλη διάσταση στην προσωπική σου ζωή.

Αιγόκερως

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Λέοντα και έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τράπεζες, δημόσιο, ασφαλιστικούς οργανισμούς ή να δρομολογήσεις επιχειρηματικές συμφωνίες που μπορεί να σε απασχολούν. Ο εκνευρισμός λόγω ανασφαλειών θα είναι έντονος, προσπάθησε να μην προκαλέσεις συγκρούσεις. Μετά το μεσημέρι, η Σελήνη περνάει στην Παρθένο αλλάζοντας ριζικά τη διάθεσή σου και δίνοντάς σου την ώθηση για να απολαύσεις κάθε στιγμή διασκεδάζοντας με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον. Το ερωτικό παιχνίδι παίζει καθοριστικό ρόλο καθώς νέες γνωριμίες δεν αποκλείεται να προκύψουν.

Σήμερα άδραξε την ευκαιρία για να περάσεις υπέροχα με το/η σύντροφό σου, αυτό θα είναι αρκετό να δώσει ανάσα φρεσκάδας στην σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου, το χιούμορ και η αισιοδοξία που εκπέμπεις μαγνητίζουν.

Υδροχόος

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Λέοντα και μπορείς να τακτοποιήσεις ζητήματα που πιθανά απασχολούν την προσωπική ή την επαγγελματική σου ζωή. Καλό είναι βέβαια να εκφράσεις και τις δικές σου προσωπικές ανάγκες γιατί η τάση του να καταπιέζεις τον εαυτό σου σε αναγκάζει να είσαι υποχωρητικός σε καταστάσεις που δεν σου ταιριάζουν. Μετά το μεσημέρι, η Σελήνη περνάει στην Παρθένο εντείνοντας την ανασφάλεια και τον εκνευρισμό, κάτι που εκδηλώνεται κυρίως στην προσωπική σου ζωή αφού δεν αποκλείεται να έρθεις σε σύγκρουση με το ταίρι σου λόγω καχυποψίας και ζήλιας. Επικεντρώσου στο πάθος και άφησε τα αρνητικά συναισθήματα στην άκρη για να αποφύγεις τις εντάσεις.

Σήμερα ο αισθησιασμός μπορεί να χτυπήσει κόκκινο, αρκεί να ελέγξεις δυσάρεστες σκέψεις και φόβους που μπορεί να σε καταβάλλουν. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία δεν αποκλείεται να προκύψει που θα προκαλέσει συναισθηματική θύελλα και πρωτόγνωρα συναισθήματα.

Ιχθύες

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Λέοντα και σου δίνεται η δυνατότητα να κλείσει ζητήματα καθημερινότητας και δουλειά που μπορεί να σε απασχολεί σαν τις τελευταίες μέρες. Άφησε το άγχος και τη διάθεση να επικρίνεις τους γύρω σου στην άκρη, για να αποφύγεις αντιπαραθέσεις ιδιαίτερα σε συναδελφικό επίπεδο. Μετά το μεσημέρι, η Σελήνη περνάει στην Παρθένο και στρέφεις την προσοχή σου σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς αυτό που σε ενδιαφέρει κυρίως είναι να επικρατεί ηρεμία και ισορροπία με τους συνεργάτες και το ταίρι σου. Η εξωστρέφεια είναι έντονη και αυτό μπορεί να φέρει σημαντικές νέες γνωριμίες.

Σήμερα έχεις τη διάθεση να ικανοποιήσεις τις ανάγκες του/ης συντρόφου σου, καλό είναι βέβαια να είσαι ικανοποιημένος και εσύ εξέφρασε αυτά που σκέφτεσαι. Αν είσαι ελεύθερος/η η γοητεία και ο τρόπος που φλερτάρεις θα τραβήξουν τα βλέμματα και πολλοί  μπορεί να είναι αυτοί που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook καθώς και στο Twitter και LinkedIn για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα της επικαιρότητας και να μάς δώσετε κουράγιο να συνεχίζουμε… Αν σας αρέσει η προσπάθειά μας προτείνετε το newslink.gr και στους φίλους σας. 

Διαβάστε, επίσης:O Ερμής μπήκε στο Ζυγό -Αυτές είναι οι 3 σημαντικές ημερομηνίες για κάθε ζώδιο

Tags:

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Ads

You May Also Like

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για, σήμερα, Τετάρτη

Αγαπημένοι μας αναγνώστες δείτε, με μια ματιά, τι προβλέπουν τα άστρα για τη σημερινή ...

Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη

Καλημέρα αγαπητοί μας αναγνώστες. Πιείτε το πρώτο καφεδάκι της ημέρας διαβάζοντας τις αστρολογικές προβλέψεις. ...

Ποια ζώδια φοβούνται τη συναισθηματική δέσμευση;

Αν και δεν αποτελεί γενικότητα, σύμφωνα με τους αστρολόγους, υπάρχουν τα 6 ζώδια που ...

Αστρολογία: Τι προβλέπουν τα ζώδια για, σήμερα, Πέμπτη

Με τον Ερμή να μετακινείται στο ζώδιο της Παρθένου και να προετοιμαζόμαστε για τη ...

Πώς εκπέμπει το κάθε ζώδιο τον ερωτισμό του

Ο ερωτισμός είναι πριν και πάνω απ’ όλα η διψασμένη επιθυμία για τον άλλο και ...

Αστρολογία: Τι προβλέπουν τα ζώδια για σήμερα Τρίτη

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και επικεντρώνεσαι κυρίως στο να ασχοληθείς με τις διαπροσωπικές ...