Αστρολογία: Τι προβλέπουν για σήμερα, Δευτέρα, τα ζώδια

Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για σας

Σήμερα, Δευτέρα, η  Πανσέληνος βρίσκεται στον άξονα Ζυγού – Κριού. Η όψη αυτή, σηματοδοτεί σπουδαίες εξελίξεις σ’ ό,τι αφορά τις προσωπικές και επαγγελματικές μας σχέσεις. Το ακριβείας ταυ τετράγωνο που σχηματίζουν τα Φώτα (Ήλιος, Σελήνη) με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω κάνει σαφή αναφορά για αναγεννησιακές καταστάσεις που μπορεί να εξελίσσονται στις διαπροσωπικές μας σχέσεις και λειτουργούν πιεστικά στην ψυχολογία μας. Η διευκολυμένη αντίθεση που σχηματίζει ο Δίας στον Τοξότη με τα Φώτα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για προσωπική διεύρυνση και ανάπτυξη, παρ’ όλες τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίζουμε αυτή την περίοδο.

Αυτή η Πανσέληνος στρέφει την προσοχή μας κυρίως σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές μας σχέσεις και το κατά πόσο καλύπτονται οι ανάγκες μας μέσα σε αυτές. Ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω λειτουργεί εξαιρετικά πιεστικά, καθώς μας βάζει σε ένα παιχνίδι ανταγωνισμών και επιβλητικών διαθέσεων που οδηγεί στον εγωισμό και στην ανάγκη ελέγχου του συντρόφου ή των συνεργατών μας. Αυτό που πρέπει άμεσα να αντιληφθούμε είναι ότι το να επιμένουμε στις προσωπικές μας θέσεις και να είμαστε εγωκεντρικά αμετακίνητοι σε αυτά που πιστεύουμε μπορεί να μας κοστίσει ακριβά και να οδηγήσει στο να δυναμιτίσουμε σχέσεις μας με σημαντικά πρόσωπα του περιβάλλοντός μας. Θα πρέπει να αξιολογήσουμε κατά πόσο ο έλεγχος των καταστάσεων που τόσο αποζητάμε μπορεί πραγματικά να αποδώσει αυτά που επιθυμούμε. Παράλληλα γεγονός είναι ότι δεν θα δεχτούμε να μας ελέγξουν και θα αντιδράσουμε σφόδρα σε όποιον προσπαθήσει να μας επιβάλει τα δικά του “θέλω”.

Ο Δίας από τον Τοξότη σχηματίζει διευκολυνόμενη αντίθεση με τα Φώτα (τρίγωνο με τη Σελήνη στον Κριό και εξάγωνο με τον Ήλιο στον Ζυγό), δίνοντας μας την ευκαιρία να δούμε πώς μπορούμε να αναπτυχθούμε και να προοδεύσουμε σε προσωπικό επίπεδο, αφήνοντας πίσω ότι μπορεί να μας έχει καταπιέσει. Σημαντικό είναι να καταλάβουμε ότι μπορεί να κλείσουν κύκλοι σχέσεων ή καταστάσεων που να είναι κομβικές για μας και να αφήσουν το στίγμα τους από δω και στο εξής. Όμως παράλληλα σημαντικό είναι το γεγονός ότι μακροπρόθεσμα θα ανακαλύψουμε πως οι εξελίξεις θα μας ωφελήσουν. Αρκεί να πατήσουμε στα πόδια μας και να δούμε -όσο είναι εφικτό αυτή την περίοδο- το μέλλον με αισιοδοξία.

Η αντίθεση της Αφροδίτης στον Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο ενισχύει την ένταση και τις συγκρούσεις στο αισθηματικό πεδίο της ζωής μας και δεν αποκλείονται απομακρύνσεις που θα γίνουν ξαφνικά και θα μας αιφνιδιάσουν. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δείξουμε και σε οικονομικά θέματα ή οικονομικές συναλλαγές σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές δράσεις που μπορεί διαφορετικά να θεωρούσαμε ότι θα εξελιχθούν και τα γεγονότα να μας διαψεύσουν.

Αναλυτικά οι προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Κριός

Σήμερα θα θέλεις να κάνεις σημαντικές αλλαγές σε τομείς και θέματα που μέχρι τώρα σε κούραζαν ψυχικά. Θα σου παρουσιαστούν μια σειρά από ευκαιρίες που θα είναι άκρως συμφέρουσες για τους μελλοντικούς σου στόχους. Θα σε απασχολήσουν έντονα κάποια ζητήματα οικογενειακά και η διευθέτησή τους. Να είσαι λογικός στις κινήσεις και τα λόγια σου!

Ταύρος

Σήμερα, φίλε Ταύρε, μερικά θέματα που μπορεί να συμβούν, θα σε αποσυντονίσουν και θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου. Καλό θα είναι να κρατήσεις την ψυχραιμία σου. Στο οικογενειακό περιβάλλον θα γίνουν συζητήσεις που μπορεί να σε φέρουν σε δύσκολη θέση και οφείλεις να έχεις προετοιμαστεί και προγραμματιστεί για κάθε ενδεχόμενο.

Δίδυμοι

Μην κάνεις σήμερα υπερβολικές κινήσεις, εξαιτίας της ευχάριστης και αισιόδοξης διάθεσης που σε διακατέχει, αγαπητέ Δίδυμε. Προσπάθησε επίσης να μην κινείσαι βιαστικά και να μη λες πράγματα που δεν τα πιστεύεις, γιατί θα στεναχωρήσεις κάποια δικά σου άτομα. Διάθεσε μερικές στιγμές για να χαλαρώνεις και να κάνεις ευχάριστες σκέψεις.

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, ανοίγει ο δρόμος για να κάνεις πάρα πολλά πράγματα που μέχρι τώρα βρίσκονταν σε στασιμότητα. Σήμερα θα έχεις πολλές ευκαιρίες για να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Μην τις αφήσεις ανεκμετάλλευτες! Η επικοινωνία σου θα είναι στο μέγιστό της βαθμό. Θα λες τα πράγματα με το όνομά τους και θα ξέρεις τι ζητάς. Μπορείς να περάσεις το βράδυ σου χαλαρά κάνοντας τα σχέδια σου για το μέλλον και αφιερώνοντας χρόνο στους δικούς σου ανθρώπους.

Λέων

Αυτή τη Δευτέρα θα κυλήσει καλά και με αρκετή αισιοδοξία από τη μεριά σου. Λίγη προσοχή μόνο χρειάζεται να δείξεις τη διαχείριση των οικονομικών σου, που εύκολα μπορούν να βγουν εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να γίνεις πιο μετριοπαθής και να μην ανοίγεσαι υπερβολικά. Προτού επενδύσεις ή κάνεις αγορές, βεβαιώσου ότι σε παίρνει οικονομικά. Κάποιο οικογενειακό σου πρόσωπο ίσως χρειαστεί τη βοήθειά σου. Φρόντισε να έχεις χρόνο να ασχοληθείς μαζί του.

Παρθένος

Σήμερα εκμεταλλεύσου όλες τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε αισθηματικό επίπεδο, αγαπητέ Παρθένε, γιατί θα είναι πολλές και ιδιαίτερα κερδοφόρες. Κι αν ακόμη δεν είσαι σίγουρος για τα αποτελέσματα που θα σου φέρουν, εξέτασε όλα τα δεδομένα σου και ζήτησε την συμβουλή ατόμων που εμπιστεύεσαι. Θα δεις ότι όλα θα πάρουν το δρόμο τους προτού καν το καταλάβεις.

Ζυγός

Θετική θα είναι αυτή η Δευτέρα για εσένα, αγαπητέ Ζυγέ, γιατί σου δίνει να κίνητρα, αλλά και τις προϋποθέσεις να κινηθείς δυναμικά. Έχεις πολλές πιθανότητες να δεις τις προσπάθειες που κανείς εδώ και πολύ καιρό, να παίρνουν τη μορφή που εσύ επιθυμείς. Θα έχεις στήριξη από τα δικά σου άτομα, τα οποία φαίνεται πως σε εμπιστεύονται απόλυτα.

Σκορπιός

Θα χρειαστεί σήμερα να είσαι αρκετά ευέλικτος, αγαπητέ Σκορπιέ, και να μην αφήσεις κάποια προβλήματα να σε κυριεύσουν και να σε κάνουν να σκέφτεσαι συνέχεια αρνητικά. Θα πρέπει να είσαι λίγο πιο ανοιχτός σε νέες απόψεις και να μην φαίνεσαι ισχυρογνώμων απέναντι σε κάποιους ανθρώπους. Μπορεί η δική τους γνώμη να είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα και θα είναι προς όφελος σου να την ακολουθήσεις.

Τοξότης

Μία περίεργη Δευτέρα ξεκινά για εσένα και εκεί που πίστευες ότι όλα τα πράγματα τα είχες βάλει σε μία σειρά, εξωγενείς παράγοντες και άσχετα άτομα έρχονται να ταρακουνήσουν την ηρεμία σου. Προσπέρασέ τα και άφησε την ημέρα να περάσει όσο πιο ήσυχα γίνεται, γιατί οι δυσκολίες και οι ανατροπές που θα παρουσιαστούν, θα είναι εφήμερες.

Αιγόκερος

Η ημέρα θα είναι δύσκολη και θα νιώσεις απογοήτευση για πολλά θέματα που θέλεις να τελειώνουν, αλλά παραμένουν σε στασιμότητα. Κάνε υπομονή, γιατί είσαι σε πολύ καλό δρόμο και θα πετύχεις πάρα πολλά, μόνο αν ακολουθήσεις το δρόμο που έχεις χαράξει και δεν παρεκκλίνεις. Φρόντισε να σκεφτείς θετικά και μη σου ρίχνουν την ψυχολογία σου οι εφήμερες δυσκολίες.

Υδροχόος

Η μέρα, αγαπητέ Υδροχόε, θα είναι κουραστική και ταυτόχρονα αγχωτική για εσένα, καθώς πολλά θα είναι τα ζητήματα εκείνα που θα βγουν στην επιφάνεια και θα ζητήσουν την επίλυσή τους. Σκέψου γρήγορα, δράσε ανάλογα και αν χρειαστεί δούλεψε και περισσότερο, για να τα φέρεις εις πέρας.

Ιχθύς

Σήμερα μπορείς να κινηθείς επικεντρωμένα, για να λύσεις συγκεκριμένα θέματα που σε αγχώνουν. Ο δυναμισμός που θα έχεις θα είναι μεγάλος και με ό,τι καταπιαστείς, θα το φέρεις εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Μην χαλαρώνεις και μην επαναπαύεσαι. Εκμεταλλεύσου τα αποθέματα ενέργειας που έχεις, για να πετύχεις τους στόχους σου.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook καθώς και στο Twitter και LinkedIn για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα της επικαιρότητας και να μάς δώσετε κουράγιο να συνεχίζουμε… Αν σας αρέσει η προσπάθειά μας προτείνετε το newslink.gr και στους φίλους σας. 

Διαβάστε, επίσης:Οι γυναίκες που ανήκουν σ’ αυτά τα 3 ζώδια είναι πιο πιθανό να μείνουν ανύπαντρες

 

 

Πηγή: myastro

Tags:

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Ads

You May Also Like

Αστρολογία: Δες ποια είναι τα πιο αλαζονικά ζώδια ώστε να τα κάνεις πέρα

Όλοι έχουμε γνωρίσει αλαζονικά άτομα. Υπάρχουν όμως κάποια ζώδια που το ιδίωμα αυτό το ...

Αστρολογία: Τι προβλέπουν τα ζώδια για σήμερα, Τρίτη

Σήμερα Τρίτη ο Ερμής βρίσκεται σε εξάγωνο με το Δία.Έχουμε την επιθυμία για γνώση και ...

Αυτά είναι τα τρία πιο χειριστικά ζώδια

Ο ψυχολογικός χειρισμός, συνιστά μορφή ψυχολογικής βίας και δε θα έπρεπε να είναι αποδεκτός ...

Αστρολογία: Τι προβλέπουν για σήμερα, Τρίτη τα ζώδια

Σήμερα Τρίτη η Αφροδίτη είναι σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Διακατεχόμαστε από άστατες επιθυμίες και μεταβαλλόμενες ...

Αστρολογία: Τι προβλέπουν για σήμερα, Δευτέρα, τα ζώδια

Μία μέρα πριν την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου, η ...

Αστρολογία: Τι προβλέπουν για σήμερα, Τετάρτη, τα ζώδια

Τετάρτη σήμερα και με τη Σελήνη να παραμένει στον Ταύρο έχουμε την ευκαιρία να ...