Αστρολογία: Τι προβλέπουν για σήμερα, Δευτέρα, τα ζώδια

Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για σας

Μία μέρα πριν την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου, η Σελήνη περνάει στον Ταύρο και στις πρώτες μοίρες συναντά τον Ουρανό επηρεάζοντας άμεσα τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος). Η νευρικότητα είναι στα ύψη και οι επαναστατικές αντιδράσεις θα έχουν αρνητικές επιπτώσεις σε σημαντικά επαγγελματικά, προσωπικά ή οικογενειακά ζητήματα. Κυριαρχεί η ανάγκη να τακτοποιήσουμε οικονομικά θέματα, αλλά κάποια ξαφνικά έξοδα ή αλλαγές στις υπάρχουσες συνθήκες μπορεί να μας προβληματίσουν.

Σελήνη σύνοδος Ουρανός: Αιφνίδιες καταστάσεις φέρνουν τα πάνω κάτω. 

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο, σε θέση έξαρσης για την ίδια και δίνει την καλύτερη της ενέργεια, καθώς μας βοηθάει να επικεντρωθούμε στις υλικές και συναισθηματικές μας ανάγκες. Είναι σημαντικό για εμάς να περάσουμε όμορφα με τα πρόσωπα που έχουμε γύρω μας, να απολαύσουμε το καλό φαγητό, το ποτό, την καλή παρέα και να περάσουμε μοναδικές στιγμές που θα ανακουφίσουν την ψυχολογία μας.

Παράλληλα, οικονομικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο και δεν αποκλείεται να υπάρχουν εκκρεμότητες ή λογαριασμοί που μας δημιουργούν άγχος και ανασφάλεια. Καλά θα κάνουμε να διαχειριστούμε με προσοχή τον προϋπολογισμό μας, γιατί η τάση σπατάλης που μπορεί να εκδηλώσουμε θα μας δημιουργήσει προβλήματα. Στα αισθηματικά είναι σημαντικό να συγκρατήσουμε την κτητικότητα και την αδιαλλαξία, ώστε να μη χαλάσουμε την ατμόσφαιρα με το ταίρι μας. Ας επικεντρωθούμε στο πάθος και τον αισθησιασμό, αφήνοντας στην άκρη φόβους που μόνο ζητήματα προκαλούν.

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό προκαλεί ιδιαίτερη νευρικότητα, καθώς δεν αποκλείεται να οδηγηθούμε σε σπασμωδικές κινήσεις σε ότι αφορά τα οικονομικά μας, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο. Είναι σημαντικό να καταφέρουμε να διαχειριστούμε αιφνίδια γεγονότα που μπορεί να ανατρέψουν το εισόδημά μας, όπως κάποιες ξαφνικές ανάγκες που μας αναγκάζουν να δαπανήσουμε περισσότερα χρήματα από όσα είχαμε υπολογίσει.

Η αντιδραστική διάθεση θα παίξει καθοριστικό ρόλο και σε προσωπικό επίπεδο, καθώς ότι δεν μας χαρίζει ασφάλεια δεν το θέλουμε γύρω μας και οι έντονες τάσεις ανεξαρτησίας που εκδηλώνουμε μπορούν να προκαλέσουν τριβές και να πυροδοτήσουν συγκρούσεις. Καλά θα κάνουμε να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους, γιατί δεν αποκλείεται λόγω έντασης να πάρουμε αποστάσεις από πρόσωπα που συναλλασσόμαστε σε οικονομικό επίπεδο ή από το ταίρι μας.

Αναλυτικά η πρόβλεψη για κάθε ζώδιο

Κριός

Η σημερινή Δευτέρα είναι ημέρα έντασης για εσένα, αγαπητέ Κριέ, την οποία θα βιώσεις πιο πολύ μέσα από συγγενικές και φιλικές σχέσεις. Λάθη του χθες αλλά και μια κρίση που υπήρχε υπόγεια και δεν την έχεις αντιληφθεί, θα κάνουν την εμφάνισή τους. Οι κοινωνικές σου επαφές θα σε απασχολήσουν έντονα. Καλό είναι να αποφύγεις αντιπαραθέσεις αυτό το διάστημα. Επίσης δεν είναι καιρός για σημαντικές αποφάσεις, που αφορούν μακροπρόθεσμα πράγματα.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, μη βγεις σήμερα από τον προγραμματισμό που έχεις για να πετύχεις τους στόχους σου. Δικά σου άτομα θα ζητήσουν πολλά από σένα, γι’ αυτό πρέπει να διαχωρίσεις μερικές καταστάσεις. Οι εξελίξεις που θα έχεις θα είναι θετικές, ειδικά σε θέματα που αφορούν κάποια τολμηρά σου σχέδια και οι κόποι σου θα ανταμειφθούν αναλόγως.

Δίδυμοι

Σήμερα νιώθεις αρκετά καλύτερα και έχεις την όρεξη να κάνεις αρκετές αλλαγές που θεωρείς ότι θα βελτιώσουν τη ζωή σου. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις μέσα στον ενθουσιασμό σου. Προσπάθησε να είσαι συγκρατημένος σε κάποιες επιλογές και μην αφήσεις έξω από αυτά που σε απασχολούν τα δικά σου άτομα, που μπορούν να σε βοηθήσουν σημαντικά στις αποφάσεις σου.

Καρκίνος

Σήμερα πρέπει να καταβάλεις πολλές προσπάθειες, για να μπορέσεις να φτάσεις στους στόχους που θέλεις. Θα αντιμετωπίσεις μεγάλο ανταγωνισμό, για αυτό πρέπει να έχεις προετοιμαστεί για κάθε ενδεχόμενο. Μην ξεφύγεις καθόλου από το πρόγραμμα που έχεις βάλει και είναι σίγουρο πως με ό,τι καταπιαστείς, θα μπορέσεις να το καταφέρεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Λέων

Η διάθεσή σου σήμερα δεν είναι και η καλύτερη. Διάφορες καθυστερήσεις, αλλά και παρεξηγήσεις, σε βγάζουν από το πρόγραμμά σου και δημιουργούν εκνευρισμούς.

Παρθένος

Ίσως σήμερα αισθανθείς ότι ο χρόνος τρέχει πιο γρήγορα από ό,τι συνήθως και δεν προλαβαίνεις να κάνεις όλα όσα θέλεις αγαπητέ Παρθένε. Οργανώσου καλύτερα και ιεράρχησε τις προτεραιότητες σου και με λίγη βοήθεια από τους οικείους σου θα τα καταφέρεις μια χαρά. Άλλωστε δεν έγινε και τίποτα, αν αφήσεις και κάτι για αύριο…

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, οι εξελίξεις γύρω σου είναι πολύ γρήγορες. Πρέπει να ανασκουμπωθείς για να μπορέσεις να βγάλεις πολλά θέματα εις πέρας. Μπορεί να μην έφτασε ο καιρός να ανταμειφθείς για κινήσεις που κάνεις σε διάφορους τομείς, αλλά να ξέρεις ότι πολύ γρήγορα θα πάρεις αυτά που θέλεις, τόσο ηθικά όσο και υλικά. Σχέδια και αλλαγές που θέλεις να κάνεις, καλό θα είναι να τα αφήσεις για αργότερα.

Σκορπιός

Αγαπητέ Ζυγέ, οι εξελίξεις γύρω σου είναι πολύ γρήγορες. Πρέπει να ανασκουμπωθείς για να μπορέσεις να βγάλεις πολλά θέματα εις πέρας. Μπορεί να μην έφτασε ο καιρός να ανταμειφθείς για κινήσεις που κάνεις σε διάφορους τομείς, αλλά να ξέρεις ότι πολύ γρήγορα θα πάρεις αυτά που θέλεις, τόσο ηθικά όσο και υλικά. Σχέδια και αλλαγές που θέλεις να κάνεις, καλό θα είναι να τα αφήσεις για αργότερα.

Τοξότης

Κάποιες στιγμές θα νιώθεις ότι πνίγεσαι και δεν μπορείς να ξεσπάσεις. Να θυμάσαι να μην δίνεις σημασία σε ό,τι ακούς. Με την δυναμικότητα που έχεις, θα καταφέρεις πράγματα που στον παρελθόν ήταν σε στασιμότητα. Θα δεχτείς την υποστήριξη δικών σου ατόμων και θα νιώσεις μεγαλύτερη ικανοποίηση.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, η εξέλιξη σου σήμερα προδιαγράφεται θετική και ανοδική. Θα πρέπει όμως από την πλευρά σου να επιδείξεις αποφασιστικότητα και θάρρος στην λήψη αποφάσεων. Να θυμάσαι τα καλά δεν έρχονται αν δεν είσαι και εσύ διατεθειμένος να τα διεκδικήσεις. Με ζήλο και αυτοπεποίθηση κινήσου έχοντας για σύμμαχό σου τις ικανότητες σου και θα αποκτήσεις όλα όσα σου αναλογούν.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, θέλεις να κάνεις πολλές αλλαγές και να φτιάξεις κάποιες καταστάσεις που σε προβληματίζουν. Για να το επιτύχεις πρέπει να βάλεις ένα πρόγραμμα και μην τα πιάνεις όλα μαζί. Η δυναμικότητά σου θα είναι μεγάλη και κανένας δεν μπορεί να σου αντισταθεί.

Υχθείς

Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, αναζήτησε μια καλλιτεχνική διέξοδο, μέσω της οποίας θα μπορέσεις να διοχετεύσεις τη δημιουργικότητά σου και να βελτιώσεις την ψυχολογική σου διάθεση. Η ημέρα είναι άκρως παραγωγική για εσένα και ευνοεί επίσης ταξίδια και μετακινήσεις.

 

Tags:

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Ads

You May Also Like

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για σήμερα Τρίτη

Καλημέρα αναγνώστες μας. Ας δούμε πώς θα κυλήσει η σημερινή μέρα. Όπως και να ...

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που βγάζουν τους περισσότερους serial killers

Σε άρθρο του αμερικανικού Cosmopolitan, διαβάζουμε πως σχεδόν όλοι οι διαβόητοι serial killers των ...

Ποιες θα είναι οι τυχερές μέρες του 2019 και ποια ζώδια θα ευνοηθούν;

Στην αστρολογία ο πλανήτης Δίας είναι αυτός που επηρεάζει το θέμα της τύχης και ...

Αστρολογία: Δείτε τι προβλέπουν για σήμερα, Τετάρτη, τα ζώδια

Η Σελήνη περνάει στον Ταύρο και μας ωθεί στις υλικές και συναισθηματικές μας ανάγκες. ...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Δευτέρας 6 Ιανουαρίου 2020

Η Σελήνη παραμένει στον Ταύρο οδηγώντας σε στο να είσαι μελαγχολικός και να επιδιώκεις ...

Αστρολογία: Τι προβλέπουν για σήμερα Σάββατο τα ζώδια

Λίγο πριν την αυριανή Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων, ο Ήλιος σχηματίζει ευνοϊκή ...