Cosmote WiFi: Δωρεάν WiFi σε 1 εκατομμύριο σημεία σ’ όλη την επικράτεια

Η υπηρεσία COSMOTE WiFi Calling είναι διαθέσιμη δωρεάν για όλους τους συνδρομητές συμβολαίου COSMOTE Mobile ή Καρτοκινητής/What’s Up/Καρτοσυμβολαίου

Τη δυνατότητα να συνδέονται δωρεάν στο μεγαλύτερο WiFi δίκτυο στην Ελλάδα,προσφέρει η COSMOTE σε όλους τους συνδρομητές COSMOTE Double Play με σύνδεση κινητής, μέσα από τη νέα, εξελιγμένηεφαρμογή «COSMOTE Best Connect».

Το COSMOTE WiFi περιλαμβάνει 1 εκατομμύριο σημεία δωρεάν πρόσβασης στο Internet σε όλη τη χώρα, όπου οι συνδρομητές μπορούν να συνδέονται αυτόματα ,χωρίς να απαιτούνται κωδικοί ή άλλα προσωπικά στοιχεία, αλλά και μεασφάλεια,καθώς κάθε επισκέπτης έχει ξεχωριστή προστατευμένη πρόσβαση .

Πώς δημιουργείται το δίκτυο COSMOTE WiFi

Το δίκτυο COSMOTE WiFi βασίζεται στη λογική του crowd sourcing:τα router των συνδέσεων COSMOTE Double Play μετατρέπονται σε WiFi spots, προσφέροντας στους συνδρομητές πρόσβαση σε ένα ευρύ δίκτυο δωρεάν WiFi, που συνεχώς επεκτείνεται τόσο στην Ελλάδα, όσο και παγκοσμίως.

Το βασικό πλεονέκτημα του δικτύου COSMOTE WiFi είναι ότι αξιοποιεί μόνο το ελεύθερο bandwidth (εύρος ζώνης) κάθε σύνδεσης, δηλαδή το bandwidth που δεν χρησιμοποιείται από τον συνδρομητή την εκάστοτε στιγμή, αφήνοντας έτσιανεπηρέαστες την ταχύτητα της οικιακής γραμμής και την εμπειρία πλοήγησης του συνδρομητή. 

Πρόσβαση στο δίκτυο COSMOTE WiFi με τη νέα εφαρμογή COSMOTE BestConnect

Για να έχουν πρόσβαση στο δίκτυο COSMOTE WiFi, οι συνδρομητές COSMOTE Double Play με σύνδεση κινητής θα πρέπει να κατεβάσουν τηνεφαρμογή COSMOTE Best Connect στο smartphone τους (iOS και Android).

Η εφαρμογή αναγνωρίζει αυτόματα το WiFi spot, που βρίσκεται στην εμβέλεια της συσκευής των συνδρομητών και τους συνδέει σε αυτό.Μέσα από το app, οι χρήστες μπορούν, επίσης, να ενημερώνονται για όλα τα διαθέσιμα WiFi σημεία στην περιοχή τους, αλλά και για τη χρήση δεδομένων που πραγματοποιούν.

 

COSMOTE WiFi Calling: επικοινωνία και στα πιο δύσκολα σημεία

Οι συνδρομητές COSMOTE έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιούν κλήσεις από το κινητό τους ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία, όπως είναι οι υπόγειοι χώροι, μέσω της δωρεάν υπηρεσίας WiFi Calling. Η υπηρεσία αξιοποιεί τα δίκτυα (σταθερής & κινητής) και δρομολογεί αυτόματα τις κλήσεις φωνής από το δίκτυο της κινητής προς το δίκτυο WiFi και αντίστροφα.Οι συνδρομητές μπορούν να απολαμβάνουν σε ακόμη περισσότερα σημεία την υπηρεσία αξιοποιώντας το δίκτυο COSMOTE WiFi.

Η υπηρεσία COSMOTE WiFi Calling είναι διαθέσιμη δωρεάν για όλους τους συνδρομητές συμβολαίου COSMOTE Mobile ή Καρτοκινητής/What’s Up/Καρτοσυμβολαίου. Για την ενεργοποίηση της υπηρεσίας οι συνδρομητές μπορούν να στείλουν SMS γράφοντας «WIFICALL» στο 1333.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook καθώς και στο Twitter και LinkedIn για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα της επικαιρότητας και να μάς δώσετε κουράγιο να συνεχίζουμε… Αν σας αρέσει η προσπάθειά μας προτείνετε το newslink.gr και στους φίλους σας. 

 

Διαβάστε, επίσης:Πώς μπορείς να στέλνεις δωρεάν μηνύματα χωρίς να απαιτείται η σύνδεση στο Internet

Tags:

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Ads

You May Also Like

Τι αλλαγές θα δει ο χρήστης της κινητής τηλεφωνίας στις χρεώσεις των data

Οι προσφορές που ανακοίνωσαν εχθές οι 3 εταιρίες κινητής τηλεφωνίας χαρακτηρίζονται ως θετικές ενέργειες προκειμένου να επιτευχθεί ...

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: Νέο κακόβουλο λογισμικό – Τι πρέπει να προσέξετε

Η ενημέρωση προς τους πολίτες αφορά στην εμφάνιση – σε διεθνές επίπεδο – μιας νέας έκδοσης κακόβουλου ...

Microsoft : Τερματίζει την υποστήριξη των Windows 7

Το πλήρωμα του χρόνου έφθασε και οι ουκ ολίγοι φανατικοί των Windows 7 θα ...

Nvidia: Εξαγοράζει Βρετανική εταιρεία κατασκευής μικροεπεξεργαστών ARM

Η αμερικανική Nvidia, της οποίας οι επεξεργαστές γραφικών βρίσκονται σε πληθώρα ηλεκτρονικών συσκευών, κατέθεσε ...

Facebook: Τα μέτρα που λαμβάνει για τις αναρτήσεις περί Ολοκαυτώματος

Το Facebook θα διαγράφει στο εξής περιεχόμενο που αρνείται ή διαστρεβλώνει το Ολοκαύτωμα, τροποποιώντας ...