Τελικά το φαγητό μετρά στα αεροπορικά ταξίδια!

Μεταξύ των αεροπορικών εταιριών που πετούν από τη Βόρεια Αμερική προς την Ευρώπη, η Turkish Airlines έχει την υψηλότερη βαθμολογία στην ικανοποίηση του επιβάτη με σκόρ 833, ενώ η Virgin Atlantic με σκορ 829 έρχεται δεύτερη

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα πρόσφατης έρευνας, το καλό φαγητό -και μάλιστα το καυτερό φαγητό- είναι ένα από τα σημαντικότερα κριτήρια για ταξιδέψει κάποιος. Επίσης, σημαντικό κριτήριο για τα αεροπορικά ταξίδια είναι και η διασκέδαση που προσφέρεται μέσα στο αεροπλάνο. Στην τρίτη θέση στα κριτήρια έρχεται και η θετική εικόνα και ιστορία της αεροπορικής εταιρίας, όπως αποκαλύπτει η έρευνα J.D. Power 2019 Airline International Destination Satisfaction Study.

Αξίζει να σημειωθεί, πως η διεθνής αυτή αεροπορική μελέτη είναι μια καινούργια μελέτη που μετρά την ικανοποίηση των επιβατών για τους αερομεταφορείς που πετούν από τη Βόρεια Αμερική στην Ευρώπη και από τη Βόρεια Αμερική στην Ασία. Επίσης, βασίζεται σε εννέα κριτήρια υπηρεσιών στην πτήση, κόστος και αμοιβές, αεροσκάφος, πλήρωμα πτήσης, διαδικασία check-in, επιβίβαση, διαδικασία μετανάστευσης, αποσκευές, και διαδικασία κράτησης.
«Ο χαμηλός ναύλος μπορεί να είναι ο καλύτερος τρόπος για να προσελκύσετε το πρώτο ενδιαφέρον ενός διεθνή επιβάτη», δήλωσε ο κ. Michael Taylor, Travel Intelligence Lead στην εταιρία JD Power, «αλλά η διατήρηση των επιβατών σε διεθνή δρομολόγια από την Αμερική προς την Ευρώπη και την Ασία βασίζεται στην απόλαυση του επιβάτη, κυρίως εκείνου που έχει μεγάλη εμπειρία στις πτήσεις. Ένας από τους ισχυρότερους τρόπους για να γίνει αυτό είναι με τα γεύματα και τις παροχές ποτών, που είναι στην κουλτούρα των αεροπορικών εταιριών των ΗΠΑ και που καταφέρνουν να προσφέρουν ωραίες γεύσεις σε υψόμετρο, που, όπως έχει αποδειχθεί, η αίσθηση των γεύσεων μειώνεται».

Τέλος, να αναφέρουμε με βάση την έρευνα, ότι μεταξύ των αεροπορικών εταιριών που πετούν από τη Βόρεια Αμερική προς την Ευρώπη, η Turkish Airlines έχει την υψηλότερη βαθμολογία στην ικανοποίηση του επιβάτη με σκόρ 833, ενώ η Virgin Atlantic με σκορ 829 έρχεται δεύτερη. Την τρίτη θέση στην ικανοποίηση του επιβάτη τη μοιράζονται η British Airways και η Delta Air Lines με σκορ 815.

Tags:

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Ads

You May Also Like

Τα λάθη που κάνεις (και κοστίζουν) στα ταξίδια σου

«Μια φορά ταξιδεύω»: Φράση που έχει φάει πολύ κόσμο, αφού στο βωμό του «μια ...

Bloomberg : Τα Ιόνια Νησιά στους 24 πιο «καυτούς» προορισμούς διακοπών για το 2020

Τα νησιά του Ιονίου Πελάγους συγκαταλέγονται μεταξύ των 24 προορισμών για διακοπές που θα ...

Το σπίτι που γεννήθηκε ο Κολοκοτρώνης

Σε υψόμετρο 1200 μ., πάνω από τις χαράδρες του Μαινάλου στέκει αγέρωχο και περήφανο στον χρόνο, ...

Απαγόρευση των Boeing 737 Max σε όλη την Ευρώπη αποφάσισε η EASA

Πλήρη απαγόρευση των πτήσεων για το Boeing 737 Max στον ευρωπαϊκό εναέριο χώρο αποφάσισε ...

Αυτά είναι τα ξενοδοχεία που επιλέγουν οι celebrities στην Ιταλία

Οι stars έχουν πολύ ακριβά γούστα και επειδή κερδίζουν καλά τη ζωή τους επιθυμούν ...

Το καλύτερο Ιστορικό Ξενοδοχείο της Ευρώπης βρίσκεται στα Χανιά

Το καλύτερο Ιστορικό Ξενοδοχείο της Ευρώπης βρίσκεται στα Χανιά και είναι το Domus Renier ...