Η e.GO Mobile ξεκινά το Road Show της στην Ελλάδα

· Η γερμανική εταιρεία κατασκευής ηλεκτρικών οχημάτων θα παρουσιάσει το e.GO Life στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

· Θα πραγματοποιήσει δημόσιες εκδηλώσεις σε διάφορες τοποθεσίες σε όλη την Ελλάδα μετά τη ΔΕΘ

· Η e.GO παρουσιάζει μια πρωτοβουλία συμμαχίας σε θέματα βιωσιμότητας, το GlobalGreenGreece®, που ξεκινά σε συνεργασία με το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Αθήνα, 8 Σεπτεμβρίου 2021 – Η ανεξάρτητη γερμανική εταιρεία κατασκευής ηλεκτρικών οχημάτων, Next.e.GO Mobile SE, συμμετέχει στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) για να παρουσιάσει το e.GO Life, να ξεκινήσει το road show της στην Ελλάδα και να λανσάρει μια πανελλαδική πρωτοβουλία συμμαχίας σε θέματα βιωσιμότητας με την ονομασία GlobalGreenGreece®.

Μετά την αρχική Επιστολή Προθέσεων που υπογράφηκε με την Enterprise Greece τον Δεκέμβριο του 2020, η e.GO Mobile έχει ξεκινήσει την εκτεταμένη μελέτη σκοπιμότητας, συμπεριλαμβανομένης της αξιολόγησης των επιλεγμένων τοποθεσιών για την εγκατάσταση του εργοστασίου της. Επιπλέον, η e.GO έχει ξεκινήσει εργασίες για τη δημιουργία του πρώτου στο είδος του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπειρίας Χρήστη (UEC) και την ερευνητική ανάπτυξη για εφαρμογές θερμού κλίματος (HCA). Η εταιρεία έχει επίσης ξεκινήσει τη δημιουργία του δικτύου πωλήσεων και εξυπηρέτησης.

Στο προγραμματισμένο road show, ύστερα από την ΔΕΘ, η e.GO θα προωθήσει την ολιστική αποστολή της για τη βιωσιμότητα και τη μοναδική πλατφόρμα αστικών ηλεκτρικών οχημάτων. Ο κόσμος θα έχει τη δυνατότητα να γνωρίσει την ανατρεπτική τεχνολογία παραγωγής του e.GO, τα μοναδικά στοιχεία σχεδιασμού και τα έξυπνα χαρακτηριστικά του. Οι επισκέπτες θα μπορούν επίσης να κάνουν test drives και να παραγγείλουν άμεσα το όχημα.

Με στόχο την προώθηση της βιώσιμης ηλεκτροκίνησης και της κυκλικής οικονομίας στην Ελλάδα, η e.GO Mobile μαζί με το Ελληνογερμανικό Βιομηχανικό και Εμπορικό Επιμελητήριο, ανακοίνωσαν τον σχηματισμό της πρωτοβουλίας συμμαχίας σε θέματα βιωσιμότητας, GlobalGreenGreece®. Το GlobalGreenGreece® προορίζεται να αποτελέσει μια πλατφόρμα για ελληνικές, γερμανικές και διεθνείς εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και δεσμεύονται να συμβάλουν στην καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής μέσω βιώσιμων δράσεων υψηλού αντικτύπου.

Ο Prof. Dr. Ulrich Hermann, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Next.e.GO Mobile SE, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινάμε την παρουσία μας στην Ελλάδα και που θα παρουσιάσουμε το e.GO Life στο μεγαλύτερο γεγονός της χρονιάς για τη χώρα».

«Είμαστε επίσης στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την πρωτοβουλία GlobalGreenGreece®, σε συνεργασία με το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο και να καλέσουμε όλες τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα με τη βιωσιμότητα στον πυρήνα του οράματος και της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας να μας ακολουθήσουν», προσέθεσε.

Ο Prof. Dr. -Ing. Αθανάσιος Κελέμης, Γενικός Διευθυντής και Μέλος Δ.Σ. του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, δήλωσε: «Η e.GO Mobile είναι μια καινοτόμα και γεμάτη έμπνευση εταιρεία και είμαστε ενθουσιασμένοι που την καλωσορίζουμε στην Ελλάδα. Είναι μεγάλη πρόκληση για εμάς να συνδιαμορφώσουμε μια πρωτοβουλία που έχει ως στόχο να συνδέσει εταιρείες και σπουδαία μυαλά για την προώθηση βιώσιμων τακτικών και την ευαισθητοποίηση για την προστασία του πλανήτη μας. Το ζήτημα της βιώσιμης ανάπτυξης βρίσκεται ψηλά στην ατζέντα του Επιμελητηρίου με τον τομέα της Ενέργειας και ιδιαίτερα της Πράσινης Ενέργειας να συγκεντρώνει το κύριο βάρος των πρωτοβουλιών του. Το GlobalGreenGreece® είναι μια σπουδαία ιδέα και ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε νέες εταιρείες στο πρόγραμμα».

Επισκεφθείτε το περίπτερο της e.GO Mobile στη ΔΕΘ: Αίθουσα 10, Περίπτερο 35, από τις 11 έως τις 19 Σεπτεμβρίου 2021.

***

Next.e.GO Mobile SE

Η Next.e.GO Mobile SE, με έδρα το Άαχεν, είναι κατασκευαστής ηλεκτρικών οχημάτων και συστημάτων βιώσιμης κινητικότητας. Περίπου 400 εργαζόμενοι της Next.e.GO Mobile SE εργάζονται σε ευέλικτες ομάδες σε διάφορα αποδοτικά από άποψη κόστους, ιδιαίτερα ανθεκτικά και βιώσιμα ηλεκτρικά οχήματα για μετακινήσεις μικρών αποστάσεων.

Contact:

Action Global Communications

Μάριος Κούμπας, Marios.k@actionprgroup.com

Γιώργος Σιάφης, George.Siafis@actionprgroup.com

Διαβάστε περισσότερα :

https://www.newslink.gr/politismos/omorfi-poli/

Tags:

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Ads

You May Also Like

«Βρε Καλώς τους» των Guy Laurent & Marc de Chauveron, σκηνοθεσία: Πέτρου Φιλιππίδη στο Θέατρο Βρετάνια

Ένας Ρομά, ο Λάκης Λαζόπουλος, ψάχνει να βρει πού μπορεί να εγκαταστήσει το τροχόσπιτο ...

Let’s Swing Στο Θέατρο Ολύμπια

Η Big Band του δήμου Αθηναίων μας παίρνει μαζί της σε ένα συναρπαστικό μουσικό ...

GNTM 2: Η Μαρία αποχώρησε από το παιχνίδι

Οι δυο δοκιμασίες του ημιτελικού οι οποίες θα έκριναν ποια παίκτρια θα αποχωρήσει και ...

‘ Godzilla vs. Kong ‘: Τεράστια εισπρακτική επιτυχία ταινίας εν μέσω πανδημίας

Μπορεί ο κορωνοϊός να  ανέστειλε την προβολή πολλών ταινιών  παγκοσμίως καθώς όλοι οι κινηματογράφοι ...

Netflix: Ανανέωσε τη 2η σεζόν του Space Force για το 2021

Τo Netflix προχώρησε στην ανανέωση του Space Force για τη 2η σεζόν του. Όπως ...