Μουσείο Κοσμήματος Ηλία Λαλαούνη – Art Fair 2018

Από το 1995, το Μουσείο Κοσμήματος Ηλία Λαλαούνη διοργανώνει έκθεση και πώληση για την προβολή νέων Ελλήνων δημιουργών, διακοσμητικών και εφαρμοσμένων τεχνών.

Στο Art Fair οι συμμετέχοντες θα βρίσκονται στο Μουσείο για να πωλούν, αλλά και να εξηγούν τη διαδικασία κατασκευής των αντικειμένων που δημιούργησαν. Το Art Fair θα λάβει χώρα σε όλους τους χώρους του ΜΚΗΛ, ώστε οι εκθέτες να δημιουργήσουν το δικό τους προσωπικό χώρο.

Από το 1995, το Μουσείο Κοσμήματος Ηλία Λαλαούνη διοργανώνει έκθεση και πώληση για την προβολή νέων Ελλήνων δημιουργών, διακοσμητικών και εφαρμοσμένων τεχνών. Φέτος, για 25η χρονιά συνεχίζουμε με νέους και επιτυχημένους δημιουργούς και εταιρείες με ελληνικά προϊόντα σε ένα ζωντανό Art Fair που θα περιλαμβάνει και πολλές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους. Το Μουσείο θα έχει ελεύθερη είσοδο σε όλους τους επισκέπτες κατά τη διάρκεια του Art Fair και για όλο το Δεκέμβρη.

Τα προϊόντα σχεδιασμένα και κατασκευασμένα στην Ελλάδα, όπως καλλυντικά, βιολογικά τρόφιμα, διακοσμητικά είδη σπιτιού, χειροποίητες τσάντες χειρός, λάμπες, χριστουγεννιάτικα décor και γλυκίσματα, χειροποίητα εικαστικά κοσμήματα και τα φετινά γούρια Lalaounis.

Κατά τη Διάρκεια του Art Fair θα γίνονται ξεναγήσεις, παρουσιάσεις βίντεο για την κατασκευή κοσμημάτων, παρουσίαση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων και Open Studios

Στα πρότυπα Ζωντανά Εργαστήρια ΖΕΜ & ΖΕΔΕΤ που άνοιξαν στο Μουσείο το Μάιο 2017, με την αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, οι επιμελητές του ΜΚΗΛ θα υποδέχονται τα παιδιά για να φτιάξουν το δικό τους φετινό χριστουγεννιάτικο στολίδι

Ελεύθερη Είσοδος στο κοινό

Coffee Shop

 

ΜΚΗΛ

ΚΑΡΥΑΤΙΔΩΝ 4Α – ΚΑΛΛΙΣΠΕΡΗ 12 ΑΚΡΟΠΟΛΗ

7, 8, 9 Δεκεμβρίου: 11.00 – 19.00

Διαβάστε, επίσης:«Ακατέργαστα τοπία του μυαλού», του Άγγελου Παπαδόπουλου, στο αγκάθι – Κartάλος

 

Tags:

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Χρύσα Κλούβα: «Κάθε ρόλος που έχω παίξει ήταν ξεχωριστός. Αν κάτι δε μου κάνει αυτό το τσικ δεν το κάνω.»

Η Χρύσα Κλούβα παίζει στο αριστουργηματικό έργο του Ευγένιου Τριβιζά «Το Όνειρο του Σκιάχτρου» που μαγεύει ...

Δωρεά 1.300 έργων μοντέρνας και σύγχρονης τέχνης στο Ινστιτούτο Αραβικού Κόσμου

Το Ινστιτούτο Αραβικού Κόσμου (IMA) στο Παρίσι εμπλουτίστηκε με μια καταπληκτική συλλογή 1.300 έργων, ...