Brandstorm 2021 by L’ORÉAL: Στις 14.00 τα αποτελέσματα για την ομάδα L’orVR που εκπροσωπεί τη χώρα μας στον Παγκόσμιο ημιτελικό

Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ BRANDSTORM 2021 ΦΕΡΝΕΙ ΤΗ L’ORÉAL HELLAS
ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΝΑ ΕΦΕΥΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ

 

Ο εθνικός τελικός του φοιτητικού διαγωνισμού Brandstorm 2021 πραγματοποιήθηκε ψηφιακά και ανέδειξε την ομάδα που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον παγκόσμιο τελικό!

Η ομάδα L’Or VR – αποτελούμενη από τους Κατσόγιαννη Μαριέττα, Λιάσκο Μάριο και Πολυχρονιάδου Σοφία – ανακηρύχθηκε νικήτρια του ελληνικού τελικού του εθνικού φοιτητικού διαγωνισμού καινοτομίας L’Oréal Brandstorm 2021, κερδίζοντας την ευκαιρία για μία θέση στον διεθνή τελικό, που θα διεξαχθεί τον Ιούνιο στο Παρίσι, με τη συμμετοχή 65 χωρών.

Η ιδέα της νικήτριας ομάδας αφορά στη δημιουργία μιας ψηφιακής πλατφόρμας η οποία περιλαμβάνει ένα εικονικό χωριό το οποίο απαρτίζεται από τρισδιάστατα καταστήματα. Οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν το προσωπικό τους άβαταρ το οποίο τους εκπροσωπεί στην online περιήγησή τους στα συγκεκριμένα καταστήματα. Εκεί, μπορούν να δουν, να δοκιμάσουν μέσω του Try-on service της L’Oréal και να αγοράσουν τα προϊόντα που τους ενδιαφέρουν. Παράλληλα, στα άβαταρς δίνεται η δυνατότητα επικοινωνίας με άλλους παρευρισκόμενους online χρήστες και συμβουλευτικής συζήτησης με τους beauty advisors της εταιρείας.

Έτσι, ανάμεσά στις χώρες που θα ταξιδέψουν από όλο τον κόσμο για το διεθνή τελικό, θα βρεθεί και η ελληνική ομάδα L’Or VR, η οποία επιλέχθηκε ανάμεσα σε 3 ομάδες φοιτητών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Στον τελικό του Brandstorm 2021, η ελληνική ομάδα θα διαγωνιστεί για το τελικό βραβείο L’Oréal Intrapreneurship, που περιλαμβάνει τρίμηνη πρακτική στο Παρίσι, στα κεντρικά γραφεία της L’Oréal στο Station F, το μεγαλύτερο startup campus στον κόσμο.

Η ομάδα L’Or VR κατάφερε να διακριθεί ανάμεσα σε 3 ακόμη ομάδες από φοιτητές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και παρουσίασε την ιδέα της ψηφιακά στην επιτροπή κρίσης που αποτελείτο από διοικητικά στελέχη της L’Oréal Hellas και συγκεκριμένα τους Alex Davison, Γενικό Διευθυντή, Εύα Γεωργίου, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού, Κωνσταντίνα Τζόκα, CMO και Μαρία Κοράλη, Γενική Διευθύντρια Κλάδου Επαγγελματικών Προϊόντων. Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, ο εθνικός τελικός πραγματοποιήθηκε ψηφιακά, τηρώντας τα μέτρα ασφάλειας COVID-19 για όλους τους συμμετέχοντες.

Φέτος, φοιτητές από όλο τον κόσμο κλήθηκαν να «Εφεύρουν την Καταναλωτική Εμπειρία Αγοράς Προϊόντων Ομορφιάς μέσω της Ψυχαγωγίας» και να εξερευνήσουν τον κόσμο του λιανικού και του ηλεκτρονικού εμπορίου, έχοντας ως μέντορες τους digital experts της L’Oréal. Ως στόχο έχουν να βρουν καινοτόμες λύσεις, που θα επανεφεύρουν την διαδικτυακή εμπειρία αγορών και θα την εξελίξουν σε κάτι εντελώς νέο, συναρπαστικό, διαδραστικό και διασκεδαστικό, μέσα από την εφαρμογή των πιο πρωτοποριακών τάσεων ψηφιακών υπηρεσιών.

Για πρώτη φορά, οι φοιτητές είχαν τη δυνατότητα να επιλέξουν τρεις υποκατηγορίες θεμάτων για να εργαστούν:
1. εφεύρεση νέων προϊόντων ή υπηρεσιών,
2. εφεύρεση νέων επιχειρηματικών μοντέλων και
3. εφεύρεση νέων εμπειριών εμπνευσμένες από την τάση της ψυχαγωγίας.

Τα τελευταία χρόνια, ο φοιτητικός διαγωνισμός Brandstorm έχει εξελιχθεί από ένα διαγωνισμό μάρκετινγκ σε μια ανατρεπτική τεχνολογική πρόκληση, που αντικατοπτρίζει την φιλοδοξία της L’Oréal, να γίνει κορυφαία εταιρεία στο BeautyTech, διαδίδοντας τις αξίες και τις δεσμεύσεις της για Πάθος, Καινοτομία, Επιχειρηματικό Πνεύμα, Ευρύτητα Πνεύματος, Αναζήτηση για Αριστεία και Υπευθυνότητα.

Σχετικά με τον διαγωνισμό Brandstorm

Ο διαγωνισμός της L’Oréal δημιουργήθηκε πριν από 29 χρόνια, και έχει εξελιχθεί στον μεγαλύτερο διαγωνισμό καινοτομίας για φοιτητές παγκοσμίως, με συμμετέχοντες από 65 χώρες. Ο διαγωνισμός είναι τώρα ανοιχτός σε φοιτητές από κάθε χώρα και κάθε κλάδο. Ο διαγωνισμός προσελκύει σήμερα πάνω από 48.000 συμμετέχοντες κάθε χρόνο, σε ομάδες των τριών που αποτελούνται από προπτυχιακούς φοιτητές από την ίδια ή διαφορετικές σχολές. Οι ομάδες έχουν μερικούς μήνες για να δημιουργήσουν μια ιδέα και να δουλέψουν με στόχο την υλοποίησή της. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε: https://brandstorm.loreal.com.

Σχετικά με την L’Oréal

Για περισσότερα από 100 χρόνια, η L’Oréal είναι αφοσιωμένη στην ομορφιά. Με το μοναδικό διεθνές χαρτοφυλάκιό της, που αποτελείται από 36 διαφορετικές και αλληλοσυμπληρούμενες μάρκες, ο ‘Όμιλος σημείωσε κατά το 2020 πωλήσεις ύψους 27,99 δισ. ευρώ, ενώ απασχολεί 88.000 άτομα παγκοσμίως. Αποτελώντας την κορυφαία εταιρεία ομορφιάς παγκοσμίως, η L’Oréal είναι παρούσα σε όλα τα δίκτυα διανομής: κανάλια ευρείας διανομής, πολυκαταστήματα, φαρμακεία, κομμωτήρια, καταστήματα αφορολόγητων ειδών, επώνυμα καταστήματα λιανικής και ηλεκτρονικό εμπόριο.
Η έρευνα και η καινοτομία, καθώς και μία εξειδικευμένη ερευνητική ομάδα 4.100 ατόμων, αποτελούν τον πυρήνα της στρατηγικής της L’Oréal, που στοχεύει να ανταποκριθεί στις προσδοκίες ομορφιάς σε όλο τον πλανήτη. Η δέσμευση της L’Oréal για τη βιωσιμότητα για το 2030 καθορίζει φιλόδοξους στόχους βιώσιμης ανάπτυξης σε ολόκληρο τον Όμιλο και στοχεύει στην ενδυνάμωση του οικοσυστήματός του για μια πιο περιεκτική και βιώσιμη κοινωνία.

 

Tags:

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Ads

You May Also Like

Αφορά όλους: Πώς κλέβουν χρήματα από τραπεζικούς λογαριασμούς κινητών iPhone

Tον κίνδυνο να βρεθούν αντιμέτωποι με την κλοπή χρημάτων από τους τραπεζικούς λογαριασμούς αντιμετωπίζουν ...

»Tips κατά της κυτταρίτιδας» για ένα δέρμα λείο και υγιές

Το καλοκαίρι πέρασε και όμως πολλές  γυναίκες εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν τον ίδιο κοινό εχθρό ...

Οι τελευτές τάσεις χρώματα μαλλιών για φέτος το Καλοκαίρι 2020

Έχουμε μπει και επίσημα πλέον στο Καλοκαίρι. Ήρθαν νέες αλλά και σχετικά παλιές αποχρώσεις ...

OnePlus 7 series: Το Δεκέμβριο η αναβάθμιση σε Android 11 για όλες τις συσκευές

Εκπρόσωπος της OnePlus ανακοίνωσε και επίσημα πως η αναβάθμιση Android 11 θα φτάσει στις ...

Πλούσιες βλεφαρίδες και πυκνά φρύδια σε πέντε βήματα

Καθημερινά η επιδερμίδα και τα μαλλιά μας ταλαιπωρούνται από τις εξωτερικές επιθέσεις του περιβάλλοντος. ...

Μήνυση 5 δισ. δολαρίων στην Google για παρακολούθηση χρηστών

Μήνυση κατά της Google κατατέθηκε την Τρίτη σε μια προτεινόμενη αγωγή με την οποία ...