Ταλιατέλες

Υλικά

– 300 γρ. ταλιατέλες
– 200 γρ. κατίκι
– 10 ντοματίνια
– 10 μαύρες ελιές
– 50 γρ. σέσκουλα
– 30 ml. ελαιόλαδο
– 1 κλωναράκι βασιλικό
– 1 κλωναράκι φρέσκια ρίγανη
– Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
– Αλάτι

Εκτέλεση Συνταγής

Βράζουμε τις ταλιατέλες σε άφθονο αλατισμένο νερό.

Όσο βράζουμε τις ταλιατέλες κόβουμε τα ντοματίνια στη μέση, αφαιρούμε τα κουκούτσια από τις ελιές, ψιλοκόβουμε τα σέσκουλα και το βασιλικό.

Μόλις στραγγίσουμε τις ταλιατέλες, όπως είναι ακόμη καυτές, προσθέτουμε τα σέσκουλα με το βασιλικό, το πικάντικο σαλάμι, το ελαιόλαδο, το κατίκι και πιπέρι.

Ανακατεύουμε,προσθέτουμε τα ντοματίνια, τις ελιές, τη ρίγανη και σερβίρουμε!

Σημειώσεις για τη συνταγή

– Μπορούμε να προσθέσουμε αντί για σέσκουλα σπανάκι
– Οι ταλιατέλες μπορούν να αντικατασταθούν και από άλλα ζυμαρικά

ΠΗΓΗ: funkycook.gr

Tags:

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Ads

You May Also Like

Συνταγή της ημέρας: Μπακαλιάρος σκορδαλιά

Δεν θα μπορούσε να είναι άλλη η σημερινή πρόταση από αυτή του μπακαλιάρου με ...

Κοτόπουλο κατσαρόλας με δαμάσκηνα και πορτοκάλι

Το κοτόπουλο κατσαρόλας με δαμάσκηνα και πορτοκάλι είναι ένα gourmet πιάτο ιδανικό για το Κυριακάτικο ...

Κέικ σοκολάτας με frosting κακάο

Συνταγή για κέικ με σοκολάτα και frosting κακάο Κατηγορία Συνταγής: Σοκολάτα, Party, Εύκολα γλυκά, Γλυκά ψυγείου, ...

Συνταγή για στραπατσάδα ή καγιανά

Η συνταγή για το γρήγορο και παραδοσιακό φαγητό που αγαπήσαμε από μικροί! Υλικά 4-5 ...

Το γλυκό της ημέρας: Ρυζόγαλο με καραμελωμένα μήλα

Υλικά για 4 μερίδες  Για το ρυζόγαλο 60 γρ. ρύζι αρμπόριο 300ml νερό 1000ml ...

Γκουρμέ ιστορίες: Το Roquefort είναι ένας θρύλος;

Είναι ένα από τα πιο γνωστά τυριά της Γαλλίας και η πλήρης εποχή παραγωγής ...