Τι μήνυμα να του στείλεις για να πάθει εμμονή μαζί σου. 3 Παραδείγματα!

Είτε το πιστεύεις, είτε όχι, οι άντρες έχουν αρκετά κοινά με τις γυναίκες.

Τι μήνυμα να του στείλεις για να πάθει εμμονή μαζί σου

Καλησπέρα φίλη μου, μήπως αυτό το διάστημα υπάρχει κάποιος που σε ενδιαφέρει; Μεταξύ μας, μπορεί να μην σε ενδιαφέρει απλά, αλλά να έχεις ξετρελαθεί μαζί του. Ευτυχώς για σένα βέβαια, αυτός δεν το γνωρίζει ακόμα. Εσύ όμως τον σκέφτεσαι όλη την ώρα, σου αρέσει πάρα πολύ και νιώθεις μια απίστευτη έλξη για αυτόν.

Το πρόβλημα είναι ότι θέλεις να τον κάνεις να ξετρελαθεί και αυτός το ίδιο μαζί σου και να σε σκέφτεται όλη την ώρα. Πως θα καταφέρεις όμως κάτι τέτοιο; Υπάρχει άραγε τρόπος για να το πετύχεις;
Είμαι εδώ για να σου πω πως φυσικά και υπάρχει!

Σε αυτό το mail θα σου μάθω τα 3 είδη μηνυμάτων που μπορείς να στείλεις στον άντρα που σε ενδιαφέρει, τα οποία θα σε κάνουν αυτόματα ακαταμάχητη στα μάτια του. Πριν όμως σου αποκαλύψω τα μυστικά που θα τον τρελάνουν, πρέπει πρώτα να σου ξεκαθαρίσω τι ΔΕΝ πρέπει να κάνεις.

Αυτά που θα σου αποκαλύψω αμέσως τώρα, είναι όλες οι λάθος ενέργειες που ενδεχομένως κάνεις και  καταλήγουν να απωθούν τον άντρα που πραγματικά θέλεις και αντίθετα, τραβάνε τους λάθος άντρες.

Πάμε λοιπόν να δούμε ποια είναι αυτά:

  • Λάθος 1ο – Στέλνεις υπερβολικά πολλά μηνύματα

Ναι ναι πίστεψέ με σε καταλαβαίνω απόλυτα. Σου αρέσει πάρα πολύ αυτός ο άντρας και απολαμβάνεις τις ατέλειωτες κουβέντες μαζί του.

Η αλήθεια όμως είναι πως αν το παρακάνεις με τα μηνύματα που του στέλνεις, τότε διατρέχεις τον κίνδυνο να τον κάνεις να φύγει τρέχοντας.

Ένα άλλο πράγμα που δεν πρέπει να κάνεις, είναι να του στέλνεις ολόκληρα κατεβατά με πληροφορίες που δεν τον ενδιαφέρουν, όπως κάθε λεπτομέρεια της μέρας σου ή κάτι που έκανε το κατοικίδιό σου και σου φάνηκε πολύ χαριτωμένο, οπότε αποφάσισες να το μοιραστείς μαζί του.

Ειδικά αν δεις πως δεν σου απαντάει καθόλου, τότε πρέπει οπωσδήποτε να σταματήσεις αμέσως να τον βομβαρδίζεις με μηνύματα, ελπίζοντας πως έτσι θα του τραβήξεις την προσοχή.

Πρέπει να καταλάβεις πως το να στέλνεις συνεχώς μηνύματα σε έναν άντρα, είναι πάρα πολύ μεγάλο λάθος και πολύ σύντομα θα αρχίσει να απομακρύνεται και να νιώθει πως γίνεσαι πιεστική.

Ακόμα χειρότερα, θα θεωρήσει πως έχεις τρομερή ανάγκη για επιβεβαίωση και προσοχή, θα σε θεωρήσει ανασφαλή και ότι προσπαθείς υπερβολικά πολύ. Και πίστεψέ με αυτό είναι η απόλυτη καταστροφή της εικόνας σου στα μάτια του.

  • Λάθος 2ο – Υπερναναλύεις τα μηνύματα που σου στέλνει

Είναι πάρα πολλές οι γυναίκες που μιλάω καθημερινά μαζί τους και τρέμουν στην ιδέα ότι θα δουν αυτό το μήνυμα από τον άντρα που τους ενδιαφέρει και θα είναι ένα απλό ‘οκ’.

Η αλήθεια είναι πως μια τέτοια απάντηση μπορεί να σου φανεί σαν ένα χαστούκι στο πρόσωπο, αλλά μόνο αν το αφήσεις να σε επηρεάσει με τέτοιο τρόπο.

Βλέπεις, όταν ένας άντρας δεν απαντάει στα μηνύματά σου ή σου απαντάει με κάτι κοφτό, αυτό μπορεί να οφείλεται σε πολλούς διαφορετικούς λόγους.

Για παράδειγμα, μπορεί να έχει κλείσει το κινητό του, μπορεί να είναι απασχολημένος ή να είναι με τους φίλους του, ή ακόμα και να βρίσκεται σε ένα meeting στην δουλειά του και να ξέχασε να απαντήσει στο μήνυμά σου.

Όλα τα παραπάνω είναι πράγματα που μπορεί να συμβούν στον καθένα. Αυτό που πρέπει λοιπόν να θυμάσαι, είναι πως παρότι μπορεί να σου φαίνεται σαν να μην ενδιαφέρεται, πρέπει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να μην αρχίσεις να αντιδράς υπερβολικά.

Πάντα να θυμάσαι πως ΕΣΥ έχεις όλη την αξία και αυτός πρέπει να προσπαθήσει για να σε κερδίσει.

  • Λάθος 3ο – Του στέλνεις βαρετά μηνύματα

Παρότι μπορεί να μπεις στον πειρασμό να του στείλεις το κλασσικό και απλό μήνυμα ‘Γεια σου τι κάνεις’, καλύτερο θα είναι να κρατηθείς και να μην το κάνεις. Θέλω να σου κάνω μια ερώτηση και να σκεφτείς την απάντηση:

Ειλικρινά πιστεύεις πως ένα τέτοιο μήνυμα θα του τραβήξει την προσοχή;

Ένα μεγάλο κομμάτι του να καταφέρεις να προσελκύσεις έναν άντρα και να τον κάνεις να πάθει εμμονή μαζί σου, είναι να τον κάνεις ‘συναισθηματικά εξαρτημένο’ από σένα. Και για να μάθεις πως θα κάνεις έναν άντρα να νιώσει έλξη για σένα, πρέπει πρώτα να μάθεις πως θα καταφέρεις να τρυπώσεις μέσα στο μυαλό του.

Υπάρχει ολόκληρη τεχνική για να καταφέρεις μια τέτοια πανίσχυρη επίδραση πάνω σε έναν άντρα και αν θέλεις να την μάθεις, πρέπει να διαβάσεις σήμερα κιόλας το βιβλίο μου Tα Μυστικά του Texting. Πίστεψέ με, θα αλλάξει ολόκληρη την κοσμοθεωρία σου για τους άντρες και θα σε κάνει ακαταμάχητη στα μάτια του, χωρίς καν να βρίσκεστε μαζί.

Τώρα λοιπόν που έμαθες τα 3 πράγματα που ΔΕΝ πρέπει να κάνεις, ήρθε η ώρα να σου αποκαλύψω τα 3 είδη μηνυμάτων που θα κάνουν τον άντρα που σε ενδιαφέρει να παραληρεί για σένα.

  • Μήνυμα 1ο – Το μήνυμα της συμβατότητας

Είτε το πιστεύεις, είτε όχι, οι άντρες έχουν αρκετά κοινά με τις γυναίκες. Για αρχή, σε όλους τους άντρες αρέσει να μιλάνε για τον εαυτό τους.

Αλλά και πέρα από αυτό, στους άντρες αρέσει επίσης να μιλάνε για σχέσεις, για την μουσική που ακούνε, για τα όνειρα και τους στόχους τους. Ακριβώς δηλαδή τα ίδια πράγματα που σου αρέσουν κι εσένα.

Όσο λοιπόν κι αν σου δημιουργηθεί η επιθυμία να αρχίσεις να μιλάς για τα δικά σου ενδιαφέροντα, κάνε ένα βήμα πίσω και πάρε τον χρόνο να δείξεις πραγματικό ενδιαφέρον για αυτόν και να τον ρωτήσεις για τις δικές του επιθυμίες και τα ενδιαφέροντά του.

Πρόσεξε όμως. Δεν πρέπει να είσαι γενική και αόριστη. Πρέπει να είσαι συγκεκριμένη στις ερωτήσεις σου.

Για παράδειγμα, ας υποθέσουμε πως βλέπει φανατικά μια σειρά, όπως το Game of Thrones. Σε αυτή την περίπτωση μπορείς να του κάνεις την εξής ερώτηση:

Ποιος είναι ο αγαπημένος σου χαρακτήρας από το Game of Thrones’;

Αν θέλεις να κάνεις έναν άντρα να σε δει σαν μια γυναίκα που θα θελήσει να κάνει μια σοβαρή σχέση μαζί της, πρέπει να δείξεις πραγματικό ενδιαφέρον για εκείνον και για τα ενδιαφέροντά του. Αν δεν δείξεις ενδιαφέρον για τα πράγματα που του αρέσουν, τότε θα νιώσει πως δεν είστε συμβατοί και θα χάσει το ενδιαφέρον του.

  • Μήνυμα 2ο – Το μήνυμα πρόκληση

Πρέπει να καταλάβεις κάτι πολύ βασικό για τους άντρες. Οι άντρες τρελαίνονται για τις προκλήσεις. Είναι κομμάτι της ανταγωνιστικής τους φύσης. Μπορείς λοιπόν να χρησιμοποιήσεις αυτή την ‘αδυναμία’ τους προς δικό σου όφελος.

Για να καταλάβεις καλύτερα τι εννοώ με το μήνυμα πρόκληση, θα σου δώσω ένα παράδειγμα. Μπορείς να του στείλεις ένα μήνυμα σαν αυτό:

Έμαθα πως θεωρείς ότι είσαι εξαιρετικός στην κουζίνα. Τι θα έλεγες να μου ετοιμάσεις κάτι λαχταριστό απόψε’;

Οι άντρες ψάχνουν πάντα τρόπους για να εντυπωσιάσουν τις γυναίκες, οπότε μπορείς να δοκιμάσεις κάτι παρόμοιο με το παράδειγμα που σου έδωσα και να του δώσεις μια πρόκληση, που παράλληλα θα τον εξιτάρει και θα αυξήσει το ενδιαφέρον του για σένα.

  • Μήνυμα 3ο – Το μήνυμα πείραγμα

Αν θέλεις πραγματικά να του εξάψεις την περιέργεια και να τον κάνεις να νιώσει έλξη για σένα,  μην φοβηθείς να στείλεις ένα μήνυμα με υπονοούμενο, το οποίο θα είναι καθαρά χιουμοριστικό και θα τον ‘πειράζει’.

Πρέπει πάντα να θυμάσαι πως οι άντρες τρελαίνονται να είναι κυνηγοί και με μερικά τέτοια πειράγματα, θα τον κάνεις να θέλει να πάρει επιβεβαίωση από εσένα και να σε κυνηγήσει.

Βλέπεις, στους άντρες αρέσουν τα κομπλιμέντα όσο και στις γυναίκες. Πειράζοντάς τον λοιπόν με χιούμορ και με ένα διακριτικό υπονοούμενο, θα τον κάνεις να προσπαθήσει να βρει έναν τρόπο για να σε ευχαριστήσει. Μην ξεχνάς πως η προσωπικότητα και το χιούμορ, είναι ακαταμάχητα στοιχεία για έναν άντρα.

Μπορεί για παράδειγμα να σου στείλει ένα μήνυμα και να σου πει πως είχε πάει για κούρεμα. Εσύ σε αυτό το μήνυμα μπορείς να απαντήσεις κάτι σαν αυτό:

Ελπίζω να έκανες κάτι διαφορετικό από αυτό που είχες την τελευταία φορά που σε είδα :P

Είναι σημαντικό στο τέλος του μηνύματος να βάλεις μια φατσούλα, ώστε να είσαι σίγουρη πως κατάλαβε ότι τον πειράζεις και απλώς αστειεύεσαι. Μπορείς να βρεις κυριολεκτικά άπειρους τέτοιους χαριτωμένους τρόπους να τον πειράξεις και να του εξάψεις το ενδιαφέρον.

Αυτά είναι μόνο 3 μηνύματα που μπορείς να στείλεις στον άντρα που σε ενδιαφέρει και να τον κάνεις να κολλήσει μαζί σου. Αν θέλεις όμως να τον κάνεις να πάθει κυριολεκτικά εμμονή μαζί σου, τότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαβάσεις σήμερα κιόλας το βιβλίο μου ‘Τα Μυστικά του Texting’.

Μέσα από αυτό το βιβλίο θα σου δώσω την γνώση που ελάχιστες γυναίκες έχουν. Την δύναμη να κάνεις αυτόν που θέλεις να κρέμεται από την οθόνη του κινητού του και να ανυπομονεί για την στιγμή που θα βρει ένα μήνυμά σου. Θα σου αποκαλύψω επίσης αυτό που κάθε γυναίκα θα ήθελε να ξέρει. Την ανδρική ματιά στο texting.

Θα σου αποκαλύψω όλα τα μυστικά και τα κόλπα που χρησιμοποιεί ένας άντρας για να κερδίσει την προσοχή, αλλά και την καρδιά σου.

Τέλος, θα σου μάθω τεχνικές, για του κρατάς αμείωτο το ενδιαφέρον. Θα σου μάθω πως να αλλάζεις και να τελειώνεις τη συζήτηση εκεί που θέλεις. Και φυσικά πως να αποφύγεις όλες τις παγίδες, που έπεφτες στο παρελθόν.

Πάρε τώρα την ερωτική στο ζωή στα χέρια σου και κάνε τον άντρα των ονείρων σου δικό σου!

Τα Mυστικά του Texting

Το texting, αυτό δηλαδή που εσύ θεωρείς ως ένα απλό και καθημερινό πράγμα, στην πραγματικότητα, είναι ένας πανίσχυρος κρυφός κώδικας επικοινωνίας. Έχει την δύναμη να καταστρέψει τις πιθανότητες να προχωρήσεις με τον άνδρα που θέλεις, ή να τον κάνεις να μην μπορεί να πάψει να σε σκέφτεται.

Το texting είναι μέρος της ζωής και της καθημερινότητάς σου. Στην εποχή μας είναι ένας ολόκληρος κώδικας επικοινωνίας. Το χρησιμοποιείς μονίμως για να επικοινωνείς με τις φίλες σου, με τον άνδρα σου , την σχέση σου, ή αυτόν που γνώρισες λίγο καιρό πριν και πραγματικά σε ενδιαφέρει πολύ.

Δες το βιβλίο εδώ – πρόλαβε την προσφορά

 Λίγα Λόγια Για Τον Νίκο Ανδρέου

Έχουμε περισσότερα κοινά από όσα νομίζεις. Η ενασχόληση μου με το ζήτημα των σχέσεων ξεκίνησε πριν πολλά χρόνια όταν βρέθηκα και εγώεκεί ακριβώς που βρίσκεσαι και εσύ τώρα.

Χωρισμός, στεναχώρια, πανικός, απορία, χαμένη όρεξη για ζωή και ένα γιατί που με βασάνιζε καθημερινά. Την κυνήγησα. Παρακάλεσα, έκανα ότι ζήτησε, έγινα φίλος μαζί της και όλα αυτά με την ελπίδα ότι θα είμαστε ξανά μαζί.  Μάθε περισσότερα για τον Νίκο Ανδρέου εδώ

Copyright © 2018 Xorismos.gr, All rights reserved.

 

Διαβάστε επίσης: Αυτό είναι το ποσοστό ανδρών και γυναικών που είναι σεξουαλικά «αχόρταγοι»

Tags:

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Ads

You May Also Like

Αυτά είναι τα nude βερνίκια νυχιών για φέτος το χειμώνα

Το ότι έχουμε ιδιαίτερη αδυναμία στα nude βερνίκια νυχιών το ξέρεις ήδη. Είναι το ...

Μάσκα με καρότο; Κάνει θαύματα στην ακμή

Μοιάζει περίεργο, αλλά το καρότο ως πλούσια πηγή β-καροτενίου, που είναι μορφή της βιταμίνης ...

Οι πέντε καλύτερες ασκήσεις για να γυμναστείτε στο σπίτι

Όταν γίνονται σωστά, σας βοηθούν να βελτιώσετε την ισορροπία, την ευλυγισία και τη δύναμή σας, ...

Οι μεγαλύτερες σε ηλικία γυναίκες γίνονται καλύτερες μητέρες

Το Πανεπιστήμιο Aarhus στη Δανία διεξήγαγε έρευνα για την επιρροή που έχει η ηλικία ...

Παπούτσια 2019

Οι λίστες για θέματα της μόδας δεν τελειώνουν ποτέ. Πάντα θα υπάρχει κάτι ακόμη ...

Πώς θα φτιάξετε μόνες σπιτικό απολεπιστικό προσώπου [vid]

Αν δεν κάνεις ένα σωστό peeling προσώπου πριν χρησιμοποιήσεις τις κρέμες σου, ξέχνα το ...