Όλος ο αθλητικός κόσμος αποχαιρετά τον σπουδαίο Θανάση

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και σύσσωμη η Παναθηναϊκή οικογένεια εκφράζουν την ανείπωτη θλίψη τους για τον θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου.

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, που έφυγε από τη ζωή την Τρίτη (19/3), ήταν αγαπητός σε όλον τον αθλητικό κόσμο, ο οποίος εκφράζει την οδύνη του και τα συλλυπητήριά του στην οικογένειά του. Δεν είναι τυχαίο πως όλοι μιλούν για την τεράστια προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό, ενώ αναφέρουν ότι υπήρξε μια από τις σημαντικότερες προσωπικότητες της ελληνικής κοινωνίας.

Αναλυτικά η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ αναφέρει για τον ιστορικό παράγοντα:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και σύσσωμη η Παναθηναϊκή οικογένεια εκφράζουν την ανείπωτη θλίψη τους για τον θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου.

Ο άνθρωπος που αφιέρωσε τη ζωή του στην παναθηναϊκή ιδέα, έφυγε από κοντά μας την Τρίτη 19/3 σε ηλικία 88 ετών. Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος γεννήθηκε το 1931 και από το 1992 μέχρι και σήμερα υπήρξε πιστός στρατιώτης δίνοντας πάντα το παρόν στο πλευρό της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού. Επίσης, διετέλεσε πρόεδρος στον Παναθηναϊκό Α.Ο. και στο τμήμα βόλεϊ, προσφέροντας τα μέγιστα στον σύλλογο και συνολικά στον ελληνικό αθλητισμό.

Το σπουδαίο του έργο και η ανιδιοτελής αγάπη του για τον Παναθηναϊκό θα τον κρατήσουν για πάντα ζωντανό στο μυαλό και την καρδιά μας. Καλό ταξίδι αγαπημένε μας Θανάση Γιαννακόπουλε».

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση, κάνοντας λόγο για θρήνο και οδύνη στην «πράσινη» οικογένεια.

«Θρήνος για τον θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος εκφράζει την οδύνη του για τον θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου. Ο σπουδαίος παράγοντας, που αφιέρωσε ολόκληρη τη ζωή του στα παναθηναϊκά ιδεώδη, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών, αφήνοντας πίσω του τεράστιο έργο.

Διετέλεσε πρόεδρος στον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο και αντιπρόεδρος στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχοντας τεράστια συνεισφορά στον Σύλλογο αλλά και στον ελληνικό αθλητισμό.

Το πάθος του και η αγάπη του για το «τριφύλλι» του έχουν χαρίσει ήδη μια ξεχωριστή θέση στο πάνθεον της «πράσινης» ιστορίας. Καλό ταξίδι τεράστιε Θανάση Γιαννακόπουλε…».

Για τον «πιο γνήσιο και πιστό στρατιώτη του Παναθηναϊκού» κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η «πράσινη» ΠΑΕ, τονίζοντας ότι ο Θανάσης Γιαννακόπουλος έδινε πάντοτε το «παρών» στην πρώτη γραμμή της μάχης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η οικογένεια του Παναθηναϊκού μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα θρηνεί το χαμό ακόμη ενός επίλεκτου μέλους του, του Θανάση Γιαννακόπουλου. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει την οδύνη της για την απώλεια ενός σπουδαίου Παναθηναϊκού που αφιέρωσε τη ζωή του στην προώθηση των ιδεών του συλλόγου μας.

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος πρόσφερε -επί δεκαετίες- τα μέγιστα στο Τριφύλλι από όλες τις θέσεις. Από τον ΑΟ, του οποίου υπήρξε πρόεδρος επί σειρά ετών, την ΚΑΕ και την ΠΑΕ, ο Θανάσης έδινε πάντοτε το «παρών» στην πρώτη γραμμή της μάχης. Πάντα με στόχο να κρατάει στον υψηλότερο ιστό τη σημαία του Παναθηναϊκού.

Όπως και ο Παύλος, έτσι και ο Θανάσης, δεν πρόκειται να ξεχαστεί από τη μνήμη κανενός φίλου του Παναθηναϊκού αλλά και του ελληνικού αθλητισμού.

Καλό ταξίδι στον πιο γνήσιο και πιστό στρατιώτη του Παναθηναϊκού».

Τη θλίψη της για τον θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου εκφράζει η Παναθηναϊκή Συμμαχία, εκφράζοντας την ελπίδα «κάθε νεώτερος παράγοντας του Παναθηναϊκού να έχει ως οδηγό του το πνεύμα του Παύλου και του Θανάση».

Το ίδιο έκανε και η Παναθηναϊκή Συμμαχία:

«Η Παναθηναϊκή Συμμαχία με μεγάλη συντριβή αποχαιρετά τον δικό μας άνθρωπο, τον Θανάση Γιαννακόπουλο. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι η ψυχή του Παναθηναϊκού, την οποία ενσάρκωνε ο Θανάσης, δεν βρίσκεται πια ανάμεσά μας. Τα θερμά συλλυπητήριά μας σε όλη την οικογένειά του. Ελπίζουμε κάθε νεώτερος παράγοντας του Παναθηναϊκού να έχει ως οδηγό του το πνεύμα του Παύλου και του Θανάση».

O ΕΣΑΚΕ στέκεται στο μεγάλο κενό στο ελληνικό μπάσκετ που αφήνει ο Θανάσης Γιαννακόπουλος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ για τον Θανάση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ και ο πρόεδρος του κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος εκφράζουν την βαθιά θλίψη τους για την απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου.

Ο εκλιπών ήταν ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού και από τους βασικούς συντελεστές των επιτυχιών του ελληνικού μπάσκετ τις τελευταίες δεκαετίες. Μαζί με τους αείμνηστους αδελφούς του Παύλο και Κώστα δημιούργησαν τον Παναθηναϊκό που κατέκτησε τους έξι ευρωπαϊκούς τίτλους.

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, επίσης, ήταν μέλος του πρώτου Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ.

Θα τον θυμόμαστε πάντα ως τον δικό μας άνθρωπο όπως χαρακτηριστικά ο ίδιος έλεγε. Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος ξεχώριζε για τον βαθιά ανθρώπινο χαρακτήρα του. Ήταν πάντα πρόθυμος να βοηθήσει τους συνανθρώπους του και είχε μόνο φίλους στον χώρο του μπάσκετ.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ και ο πρόεδρος του κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του εκλιπόντος και την συμπαράσταση τους σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ θα παραστεί στην κηδεία του Θανάση Γιαννακόπουλου.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Το δικό του «αντίο» στον σπουδαίο Θανάση Γιαννακόπουλο είπε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος στέκεται στην τεράστια προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό.

Αναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Μελισσανίδη:

«Εκφράζω τη βαθιά μου οδύνη για τον χαμό του Θανάση Γιαννακόπουλου και τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους οικειους του και στην οικογένεια του Παναθηναϊκού.

Η άδολη αγάπη του για τον σύλλογο τον οποίο υπηρέτησε, αλλά και η τεράστια προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό αποτελεί παρακαταθήκη για όλους μας.

Καλό ταξίδι, καλέ μου φίλε».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Σύσσωμη η κιτρινόμαυρη οικογένεια αποχαιρετά έναν κορυφαίο παράγοντα του ελληνικού αθλητισμού, έναν σεβάσμιο αντίπαλο, έναν μεγάλο ηγέτη του Παναθηναϊκού και γνήσιο μαχητή για τα συμφέροντα της ομάδας που αγάπησε και πρόσφερε σε όλη τη διάρκεια της ζωής του.

Εκφράζουμε την βαθιά μας οδύνη για τον χαμό του Θανάση Γιαννακόπουλου και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του».

Ο Νίκος Ζήσης υπογράμμισε πως ο ιστορικός παράγοντας έφυγε από την ζωή έχοντας κερδίσει τον σεβασμό όλου του φίλαθλου κόσμου. «Συλλυπητήρια στην οικογένεια του Θανάση Γιαννακόπουλου. «Φεύγει» έχοντας τον σεβασμό», αναφέρει στο Twitter ο έμπειρος γκαρντ.

Προβολή εικόνας στο Twitter

Nikos Zisis

@nik683

Συλληπητηρια στην οικογένεια του Θανάση Γιαννακόπουλου. «Φεύγει» έχοντας τον σεβασμό όλων.

23 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Ο Δημήτρης Παπανικολάου αποχαιρέτησε μέσω του Instagram τον Θανάση Γιαννακόπουλο, κάνοντας αναφορά στον ξεχωριστό χαρακτήρα του ιστορικού παράγοντα του Παναθηναϊκού.

«Υπήρξες υπόδειγμα ανθρώπου με τεράστια κοινωνική προσφορά και δεν ήσουν τυχαία αγαπητός από τους φιλάθλους όλων των ομάδων. Έμεινες αναλλοίωτος στο πέρασμα των χρόνων και αυθεντικός και γι αυτό σε αγαπήσαμε όλοι αυτοί που σε ζούσαμε καθημερινά να είσαι δίπλα μας σε ότι χρειαζόμασταν. Οικογένεια όπως το έλεγες συχνά πυκνά.
Καλό σου ταξίδι».

Η Super League εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εκφράζει συλλυπητήρια στην οικογένεια του Θανάση Γιαννακόπουλου.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «H Super League εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά της και τη συμπαράστασή της στην οικογένεια και τους οικείους του Θανάση Γιαννακόπουλου, η προσφορά του οποίου στον ελληνικό αθλητισμό υπήρξε πολυετής και σημαντική».

Τόσο ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, όσο και η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ εξέφρασαν τα συλλυπητήριά της για τον θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«H ΠΑΕ Ολυμπιακός εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για την απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ερασιτέχνη Ολυμπιακός:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε το δικό της συλλυπητήριο μήνυμα για τον χαμό του Θανάση Γιαννακόπουλου.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του Θανάση Γιαννακόπουλου. Το πάθος του και η αγνή αγάπη του για την ομάδα του, η ευγένεια και η προσφορά του, θα λείψουν όχι μόνο από τον ελληνικό αθλητισμό αλλά και από την κοινωνία. Καλό Παράδεισο…”.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Προβολή εικόνας στο Twitter

PAOK FC / ΠAOK

@PAOK_FC

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του Θανάση Γιαννακόπουλου. Το πάθος του και η αγνή αγάπη του για την ομάδα του, η ευγένεια και η προσφορά του, θα λείψουν όχι μόνο από τον ελληνικό αθλητισμό αλλά και από την κοινωνία. Καλό Παράδεισο…

29 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Και η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εξέφρασε τη βαθιά θλίψη της για τον θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου και έστειλε τα δικά της συλλυπητήρια στους οικείους του. «Άφησε το στίγμα του για το πάθος και τον ξεχωριστό τρόπο που έδειχνε την αγάπη του στην ομάδα του», σημειώνεται.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ:

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για τον θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στους οικείους του.

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος άφησε το στίγμα του για το πάθος και τον ξεχωριστό τρόπο με τον οποίο έδειχνε την αγάπη του για την ομάδα του, αλλά και γιατί μαζί με τον αδερφό του Παύλο, αποτέλεσαν για δεκαετίες πολύ σημαντικούς παράγοντες στο χώρο του αθλητισμού, αλλά και για τον επιχειρηματικό κόσμο.

Η ΠΑΕ Άρης τόνισε πως ο Θανάσης Γιαννακόπουλος υπήρξε μια από τις σημαντικότερες προσωπικότητες της ελληνικής κοινωνίας.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ Αρης εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για την απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου.

Ο εκλιπών υπήρξε μια από τις σημαντικότερες προσωπικότητες της ελληνικής κοινωνίας, με ανεξίτηλη προσφορά στον αθλητισμό, αλλά και στον επιχειρηματικό βίο της χώρας μας.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει…

Η ΚΑΕ Ηρακλής έστειλε και αυτή το δικό της συλλυπητήριο μήνυμα στον Θανάση Γιαννακόπουλο, για τον οποίο μιλάει με τα καλύτερα λόγια.

Συγκεκριμένα, αναφέρει: «Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΣ 2017 και όλο το τμήμα Μπάσκετ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Θανάση Γιαννακόπουλου για την αδόκητη απώλειά του. Ο Ελληνικός αθλητισμός και ο σύλλογος που υπηρέτησε τόσο πιστά, ο Παναθηναϊκός, έχασαν έναν μεγάλο παράγοντα που όμως αφήνει πίσω του σπουδαία παρακαταθήκη σε ήθος, προσφορά και αξίες…».

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook καθώς και στο Twitter και LinkedIn για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα της επικαιρότητας

Διαβάστε, επίσης: Στην τελική ευθεία οι διαδικασίες για τις νέες ταυτότητες – Θα αρχίσουν να εκδίδονται το 2020

Tags:

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Ads

You May Also Like

Έκτακτη σύσκεψη στο Μαξίμου για τον κορονοϊό

Λίγη ώρα έπειτα από τις δηλώσεις του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια σχετικά με την ...

Καταδίκη από την αντιπολίτευση για τη συμπεριφορά των Τούρκων στον Βαρυθυμιάδη

Μετά τη συμπεριφορά των τουρκικών αρχών στον πρόεδρο της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Γίωργο Βαρυθυμιάδη ήρθε ...

Θεσσαλονίκη: Θανατηφόρα πτώση 83χρονου από ταράτσα

Τραγικό θάνατο βρήκε το πρωί του Σαββάτου ένας 83χρονος στη Θεσσαλονίκη. Περίπου στις 08:00 ...

Κοροναϊός: Ποια σχολεία παραμένουν κλειστά – Ολόκληρη η λίστα

Σε πλήρη εφαρμογή βρίσκονται τα μέτρα της κυβέρνησης για την αναχαίτιση του κοροναϊού και ...