Κώστας Νιζάμης: «Ο Κοσκωτάς θα μπορούσε να είναι εφάμιλλος ενός ήρωα του 21 που το όνομά του είναι διαχρονικό…»

Οι φιλίες αποκτούνται δεν επιβάλλονται και εμείς με το Σταύρο έχουμε κάποια όνειρα τα οποία θέλουμε, μπορούμε και  προλαβαίνουμε να τα πραγματοποιήσουμε

Κύριε Νιζάμη στις 20 Οκτωβρίου 2018 ανελκύσατε εντελώς δωρεάν το Corfu Island που παρέμεινε βυθισμένο επί 35 χρόνια στην Προβλήτα Ε’ στο Πέραμα. Πόσο δύσκολη ήταν η εν λόγω προσπάθεια και τι όφελος έχει για το περιβάλλον;

Το Corfu Island ήταν ένα πλοίο που είχε βυθιστεί στο Πέραμα, εδώ και 35 χρόνια. Υπήρχε μεγάλο πρόβλημα στην προβλήτα και δεν μπορούσαν να πλησιάσουν τα πλοία αχρηστεύοντας ένα μεγάλο μέρος. Το  κόστος ανέλκυσης  ήταν πάρα πολύ υψηλό αλλά και οι προσπάθειες που έγιναν κατά καιρούς  δεν είχαν επιτυχία. Το  δε κράτος έχασε πάρα πολύ χρόνο,  ίσως και λεφτά σε κάποιες εταιρείες οι οποίες δεν είχαν αποτέλεσμα.

Της: Έπη Τρίμη

Εμείς, καταφέραμε να το σηκώσουμε εντελώς  δωρεάν. Η τελευταία  προσφορά ήταν ενάμισι εκατομμύριο ευρώ στο  Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας κι εμείς όταν προκληθήκαμε  το κάναμε αυτό ανιδιοτελώς  για να αποδείξουμε ότι ο Έλληνας όταν του δώσουν την ευκαιρία προσφέρει αλλά και συνεργάζεται για το καλό της πατρίδος.  Ένα τέτοιο παράδειγμα θέλαμε να δώσουμε και νομίζω ότι ο κόσμος όλος το κατάλαβε και περισσότερο αυτοί που πίστευαν ότι δε θα βγει ποτέ αυτό το πλοίο.

Πόσες οικογένειες έχουν ωφεληθεί από την ανέλκυση του Corfu Island;

Το Πέραμα έχει συρρικνωθεί και έχουμε χάσει την τεχνική μας ικανότητα και επισκευή.  Οι Κινέζοι, έχουν ανεβάσει τις τιμές. Φεύγουν τα πλοία και πηγαίνουν στην Τουρκία και σ’ άλλα κράτη όπως η  Ρουμανία και η Βουλγαρία.

Το Πέραμα έχει μαραζώσει, ο κόσμος είναι χωρίς δουλειά κι εμείς προτιμήσαμε να μην πάρουμε τα 600 χιλιάρικα που μας έδιναν οι Τούρκοι αλλά να το κόψουμε  με προσωπικό κόστος στο Πέραμα. Δουλέψανε 50 οικογένειες , κάνανε Χριστούγεννα , Πρωτοχρονιά και Πάσχα.

Εμείς από  την πλευρά μας  κάναμε ό,τι μπορούσαμε και θα το κάνουμε εκ νέου, στο μέλλον.

Ποιο ήταν το όφελος της ανέλκυσής του για το περιβάλλον;

Μετά από 35 χρόνια άρχισε να οξειδώνεται και να παράγει κάποιες ουσίες οι οποίες ήταν για το περιβάλλον και για τη θάλασσα τοξικές. Τέτοια πλοία είναι πάρα πολλά και στον Πειραιά και στην  Ελευσίνα. Ελπίζω η πολιτεία να βρει τον τρόπο να τα ανελκύσει,  να καθαρίσει το περιβάλλον και να αποδοθούν εκεί χώροι  αλλά και θάλασσα καθαρή για τους πολίτες.

Εκτιμάτε πως υπάρχουν τα διαθέσιμα κρατικά κονδύλια για αντίστοιχες ανελκύσεις;

Τα διαθέσιμα κονδύλια υπάρχουν. Υπάρχουν όμως και τα «κοράκια» τα οποία δεν αφήνουν τίποτα.  Δημιουργούν προβλήματα, παίρνουν προκαταβολές,  αντί να δώσουν λύσεις. Η δε γραφειοκρατία είναι τεράστια με αποτέλεσμα να βλέπουμε ένα κράτος το οποίο ενώ έχει ικανούς ανθρώπους δεν μπορεί να τους αξιοποιήσει .

 Τι σας συνδέει με τον κ. Κοσκωτά και πώς γνωριστήκατε;

Μας συνδέει μία φιλία η οποία κρατιέται πάνω σε μία αξιοπρέπεια και σε μία κοινή προσπάθεια να κάνουμε κάτι πολύ καλό στην Ελλάδα και στον Πειραιά. Γνωριζόμαστε αρκετά χρόνια, αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία. Σημασία έχει ότι οι φιλίες αποκτούνται δεν επιβάλλονται και εμείς με το Σταύρο έχουμε κάποια όνειρα τα οποία θέλουμε, μπορούμε και  προλαβαίνουμε να τα πραγματοποιήσουμε.

Ο Σταύρος, έχει  αποδείξει εμπράκτως την αγάπη του για τον Πειραιά και την Ελλάδα. Το ότι επέστρεψε εδώ  προκειμένου να ξαναρχίσει από την αρχή δείχνει το χαρακτήρα και τη διαδρομή του.

Δεν είναι από τους ανθρώπους που τα παρατάει και δεν είναι απ’ αυτούς που μισούν την  Ελλάδα η οποία τότε που έπρεπε να τον βοηθήσει τον αδίκησε. Οι αδύναμοι μισούν ή μπερδεύουν τα πράγματα κι εκείνος είναι πολύ δυνατός. Ο Κοσκωτάς θα μπορούσε, ως όνομα, να είναι εφάμιλλο ενός ήρωα του 21 που παραμένει  διαχρονικό, ενώ άλλα έχουν ξεχαστεί στο χρόνο.

Με τον Κοσκωτά περπατάμε στον Πειραιά και μας χαιρετούν όλοι, νοσταλγώντας την εποχή της παντοδυναμίας του. Δεν είπε κανείς ότι είναι απατεώνας ή κλέφτης. Να αποδείξει το αυτονόητο; Στον αντίποδα, άλλοι που έχουν κάνει περιουσία δεν κυκλοφορούν μόνοι τους αλλά με 20 και 30 μπράβους.

Στα δύσκολα χρόνια του κ. Κοσκωτά είχατε επαφή;

Ο Κοσκωτάς τα δύσκολα τα πέρασε μόνος του και δε ζήτησε από κανέναν βοήθεια.  Τα δύσκολα τα αντιμετωπίζει πάντα μόνος.  Έτσι έχει γαλουχηθεί μέσα από την οικογένειά του,  από την πορεία της ζωής  και τα βιώματά του.

Ο  Σταύρος Κοσκωτάς έχει ηθική και δε φοβάται. Όταν κάποιος είναι ψηλά πάντα θα είναι ψηλά!

Σήμερα ο Σταύρος Κοσκωτάς είναι πιο ώριμος  και πιο «ψημένος»;

Σίγουρα η εμπειρία και όλη αυτή η διαδρομή τον έχει γεμίσει με περισσότερη σοφία.   Επίσης, πολύτιμη ήταν και για μένα η εμπειρία που απέκτησα από το  Corfu Island. Πηγαίνοντας  να κάνω ένα καλό στο κράτος ταλαιπωρήθηκα πολύ από τις υπηρεσίες. Φανταστείτε να κέρδιζα… Κανείς δεν πιστεύει ότι έκανα  την εν λόγω ανέλκυση τζάμπα και αρκετοί αναρωτιούνται γιατί το έπραξα. Ο καθένας χτίζει την ιστορία του και το όνομά του με το χαρακτήρα του που πηγάζει μέσα από την οικογένειά του.

Ο Κοσκωτάς, είδε την εξαθλίωση του Πειραιά και συναποφασίσαμε  να εμπλακούμε με τα κοινά και να δώσουμε μάχη. Τελικά, νομίζαμε ότι έχουμε να κάνουμε με δυνατούς αντιπάλους αλλά δυστυχώς έχουμε να κάνουμε με πάρα πολύ μικρούς.

 

Τι σας έδωσε το έναυσμα να ασχοληθείτε με τα κοινά ως υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά; Τι άλλαξε από το  2014 που θελήσετε να συγχωρήσετε στους ΑΝΕΛ;

Με τον Πάνο Καμμένο με συνδέει μια φιλία και μία εκτίμηση. Ήταν ένας άνθρωπος που με είχε πείσει ότι είναι πατριώτης. Τελικά, δεν έχω βγάλει ακόμη τα συμπεράσματά μου γιατί είχα πάρα πολύ λίγο χρόνο να σκεφτώ. Τον βοήθησα όσο μπορούσα.  Του έκανα το γραφείο στην Καρδίτσα και πήραμε τρεισήμισι χιλιάδες  ψήφους. Μετά δεν είχαμε καμία επαφή. Ο Καμμένος είχε τα δικά του τα προβλήματα και τα δικά του αξιώματα. Εγώ, δε θα του κάνω κριτική. Ήταν επιλογή μου με γνώμονα την αγάπη μου για την πατρίδα.

Σε συνέχεια της ως άνω ερώτησής μου σας πρότεινε να μπείτε στο συνδυασμό του;

Δε θα μπορούσα να ασχοληθώ αλλά ούτε και με κάποια κρατική θέση. Έχω μια δουλειά που μου αρέσει, βγάζω τα χρήματα που μου χρειάζονται  και δε θα μπορούσα να ασχοληθώ με βουλευτικά αξιώματα.

Γιατί να σας εμπιστευτούν οι Πειραιώτες;

Εγώ, είμαι ένας άνθρωπος ανήσυχος. Θέλω να κάνω μια βιομηχανία στην Ελλάδα. Με τον Κοσκωτά επιθυμούμε να φτιάξουμε  μία διαδημοτική τράπεζα,  να αναπτύξουμε το λιμάνι και να κάνουμε διαλυτήριο πλοίων.

Θέλουμε έναν Πειραιά χωριό για τον πειραιώτη και πόλη  για τον επισκέπτη.  Να μπαίνει ο επισκέπτης και να σέβεται. Ο πειραιώτης, πρέπει  να αισθάνεται ασφαλής και αξιοπρεπής στο δήμο του. Καμία υπηρεσία του δήμου που έχω επισκεφτεί με τον Κοσκωτά  δε λειτουργεί σωστά, είτε αυτή είναι η εφορία, είτε λιμεναρχείο, είτε αστυνομία, είτε εκκλησία ή σχολείο. Εμείς, θέλουμε να βάλουμε τον Πειραιά σε τάξη.

 

Δεν  κατεβαίνουν στον Πειραιά ούτε ως μεταγραφές, είμαστε πειραιώτες,  (μπορεί να μην είναι η καταγωγή μας από τον Πειραιά αλλά ζούμε εδώ από 12 χρονών και θέλουμε να κάνουμε έναν Πειραιά πρότυπο χωρίς να πάρουμε ένα πενηνταράκι από το δήμο.

 

Εμείς, δεν κατεβαίνουμε για να  πάρουμε ένα μισθό ή μία θέση και  δεν είμαστε «θυρωροί». Φιλοδοξούμε ο «Πειραιάς σε τάξη» να γίνει  πανελλαδικά «Ελλάδα σε τάξη».

Για ποιο λόγο οι πειραιώτες πρέπει να επιλέξουμε εσάς και όχι την παράταξη του κυρίου Μόραλη;

Τον κύριο Μόραλη τον είδαμε. Αν θα μπορούσε να κάνει κάτι όλα αυτά τα χρόνια θα το είχε πράξει. Της τελευταίας στιγμής  έργα (δύο, τρείς παιδικές χαρές ή κάτι πεζοδρόμια) δεν είναι αρκετά. Οι άνθρωποι δεν έχουν το γνώθι σ’ αυτόν  για να κάνουν κάτι.  Αν δούμε τη διαδρομή του Μόραλη θα δούμε τι ήταν. Επρόκειτο για υπάλληλο του Κόκκαλη που έγινε μία μεταγραφή και ήρθε στον Πειραιά.

Ο Πειραιάς  δε θέλει μεταγραφές . Εμείς ξέρουμε πού είναι η  εγκληματικότητα,  πού είναι η πορνεία,  πού είναι τα ναρκωτικά. Ξέρει ο Μόραλης που τους μετακινούν με αυτοκίνητα; Παίρνουν τους μισθούς τους και καλά κάνουν. Δεν έχουμε κάτι μαζί του απλά είναι ανίκανος. Αν μπορούσε να κάνει κάτι θα το είχε δείξει και στο παρελθόν.

Δεν έχουμε συναγωνισμό με κανέναν. Είμαστε συναγωνιστές. Αν  αυτοί αγαπούν τον Πειραιά και εκλεγούν, εμείς με όσες δυνάμεις έχουμε θα τους υποστηρίξουμε για το καλό της πόλης μας. Αν δείτε το ψηφοδέλτιο του Μόραλη  και ποιοι είναι μέσα και δείτε τι ψήφους  πήρε ο Μαρινάκης  στις τελευταίες εκλογές είναι ο μισός συνδυασμός. Οι άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι τι έκαναν;. Όταν παίρνει 15.000  ψήφους ένας άνθρωπος τώρα εδώ κάτι δεν πάει καλά.  Εάν ο  δήμος είναι Ολυμπιακός ή ο Ολυμπιακός είναι δήμος τότε εμείς αυτό θα το βάλουμε σε μια τάξη.  Εδώ, θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα  ώστε να δούμε τι είναι ο καθένας και τι πράττει.

Δεν μπορεί ο Μόραλης να είναι δήμαρχος, να είναι μέσα στο γενικό συμβούλιο,  να παίρνει από τον Ολυμπιακό  μισθό λαμβάνοντας συνολικά τρεις μισθούς.

Τους βλέπω να μετακινούνται με τα κρατικά αυτοκίνητα, ενώ εμείς πάμε με τα πόδια από επιλογή.  Η Ελλάδα χρειάζεται τέτοιους δημάρχους και τέτοιες δημοτικές αρχές που θα αποδείξουν καποδιστριακά ότι δε θέλουμε λεφτά από ένα κράτος χρεοκοπημένο.

Ο πειραιώτης ας καταλάβει το συμφέρον του.  Αν θέλει το παιδί του να μην μπορεί να πάει στην τουαλέτα ή να μην μπορεί να πάει στο σχολείο ή να μπορεί να φύγει από το Φάληρο να πάει  στο σπίτι του γιατί θα το βιάσει ο Πακιστανός και ο Αλβανός να ψηφίσει το Μόραλη.

Εμείς, κατεβαίνουμε από αγανάκτηση και από μία προσπάθεια να κάνουμε έναν Πειραιά  όπως το βρήκα και εγώ από τον παππού μου και από τον πατέρα μου όταν είχε πρωτοφέρει στον Πειραιά.

Οι  τελευταίες δημαρχίες της εικοσαετίας δεν έκανα  απολύτως τίποτα.  Τηλεπερσόνες , φίρμες, μεταγραφές, «έλα εσύ και κάνε το δήμαρχο».  Τα ίδια κάνει ο Φασούλας ,τα  ίδια κάνει ο Αγριπίδης  και ο Μιχαλολιάκος. Ο Πειραιάς, δεν είναι τσιφλίκι και δεν είναι κληρονομικός δήμος.

Ποια είναι τα «στρατόπεδα» των ανθυποψηφίων σας ; Δεχτήκατε υπόγειο πόλεμο;

Ο πόλεμος είναι εμφανής τώρα που συνειδητοποίησαν τη δύναμη που έχουμε. Δε μας δίνουν χώρο να στήσουμε ένα περίπτερο, εξάλλου δε θα  το κάναμε.  Δε μας φώναξαν στο ντιμπέιτ.  Ευτυχώς που δεν πήγαμε γιατί αυτό ήταν μία κωμωδία.  Απορώ δε με το επίπεδο της συζήτησης. Οι άνθρωποι ούτε περίπτερο δεν μπορούν να διαχειριστούν. Κατάντια! Αν το είδαν και οι πειραιώτες έχουμε βγει από την πρώτη Κυριακή.

Το δημοτικό ραδιόφωνο σας στήριξε;

Καθόλου! Και σ’ αυτό εμείς θα βάλουμε τάξη. Πρέπει να δούμε ποιοι εργάζονται εκεί ή ποιοι πηγαίνουν  για μία ώρα και φεύγουν.  Τι παροχές έχει και τι έσοδα εισπράττει ο σταθμός.  Πολύ  φοβάμαι ότι στοιχίζει περίπου ενάμισι εκατομμύριο το χρόνο. Αν αυτά τα χρήματα καταφέρουμε να τα πάρουμε και να τα τοποθετήσουμε αλλού , χωρίς να τον κλείσουμε, κάνοντας εθελοντικό δημοτικό ραδιόφωνο από δημοσιογράφους και νεολαία που θα κάνουν ρεπορτάζ όντας  μέσα στην κοινωνία δε θα στοιχίζει μία δραχμή. Θα έχει ενάμιση εκατομμύριο έσοδα γιατί ο Κοσκωτάς  ξέρει και από κανάλια και εφημερίδες.

Αυτοί έχουν ένα 1.600.000 ευρώ  το χρόνο έξοδα από ένα ανύπαρκτο κανάλι. Υποπτεύομαι  όμως ότι κάποιοι πάνε εκεί παίρνουν το μισθό τους και προσφέρουν στη συνέχεια και αλλού τις υπηρεσίες τους.

 Ποιος θα είναι ο ρόλος του κ. Κοσκωτά στο εν λόγω εγχείρημα;

Ο Σταύρος Κοσκωτάς έχει πάρα πολύ δουλειά να κάνει και νομίζω έχει την περισσότερη και σαν όνομα και ως γνώση. Έχει τις επαφές με πανεπιστήμια στην Αμερική,  έχει επαφές με τεχνολογικές επαφές,  επίσης, από κοινού σχεδιάζουμε μια άλλη διαδρομή του τραμ. Στα πλάνα μας είναι δύο πεζοδρομήσεις στη Δευτέρας Μεραρχίας και τη Χαριλάου Τρίκουπη ώστε  να συνδέσουμε το λιμάνι με το με τη Ζέα και το Μικρολίμανο.  Πρέπει ο Πειραιάς να ξεμπλοκάρει, γιατί το πρόβλημά του  είναι το πάρκινγκ και το κυκλοφοριακό.

Το πρωί που οι τουρίστες μπαίνουν στα πούλμαν και να πάνε στην Αθήνα ο Πειραιάς ασφυκτιά. Αυτά τα πράγματα τα κάνουν επίτηδες για να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο. Ο Πειραιάς θα μπορούσε να ανασάνει, να γίνει ένας προορισμός τουρισμού και να έχουμε ένα λιμάνι το οποίο περπατείται. Θέλουμε, επίσης, να γυρίσουμε το λιοντάρι πίσω. Έρχεται ο ξένος και δεν ξέρει τίποτα για την πολιτιστική μας κληρονομιά.

Προς το παρόν, έχουμε βγάλει δύο εφημερίδες που μας δίνουν συγχαρητήρια. Προβάλαμε τη σύγχρονη ιστορία του Πειραιά, τους ρεμπέτες,  τους ποιητές, τους ποδοσφαιριστές και τις ομάδες καθώς δεν είναι μόνο ο Ολυμπιακός αλλά και ο Εθνικός.

Εμείς, φιλοδοξούμε να κάνουμε έναν Πειραιά αυτόνομο, χωρίς να παίρνει δραχμή από τον Κρατικό προϋπολογισμό.

Δεν είμαστε αντίθετοι στις ξένες εισβολές και στους ξένους ανθρώπους . Είμαστε, όμως, υπέρ της τάξης και της πειθαρχίας.  Ο Έλληνας,  δεν μπορεί να περιμένει πίσω από το Πακιστάν να εξυπηρετηθεί.  Εξηγώ πως δεν είναι καθόλου ρατσιστικό. Ο  Πακιστανός,  ο Αλβανός ο οποιοσδήποτε άλλος πρέπει να οδηγηθεί  σε ένα ιδιαίτερο χώρο όπου θα καθίσει θα πιει καφέ θα του μιλήσουμε στη γλώσσα του και θα τον εξυπηρετήσουμε. Δεν μπορεί να κάνει τρεις ώρες ο νοικοκύρης του Πειραιά μέχρι να καταλάβει ο υπάλληλος τι θέλει για ένα πιστοποιητικό. Αυτός ο μηχανισμός εξυπηρέτησης πρέπει, στη συνέχεια, να επεκταθεί σ’ όλες τις υπηρεσίες.

Ο δήμαρχος είναι ο άρχοντας και αυτός θα επιβάλει ακόμη και τα δρομολόγια των πλοίων που είναι λάθος σχεδιασμένα.

Το μποτιλιάρισμα  είναι τέτοιο που ο κόσμος αγανακτεί και φεύγει. Τα μαγαζιά, έχουν κλείσει.

Αυτή η δολοφονική διαδρομή του τραμ  όταν λειτουργήσει θα επιφέρει ατυχήματα και μεγαλύτερο μποτιλιάρισμα.  Στη θέση του, εφόσον τον φτιάξαμε, μπορούμε να κάνουμε ποδηλατόδρομο και να βάλουμε σε λειτουργία ηλεκτρικά παπάκια και ποδήλατα .

Πρέπει να  φεύγει το τρένο από το ηλεκτρικό, να συνεχίζει τη διαδρομή του παραλιακά και να συνδέεται με το Φάληρο. Έτσι ο τουρίστας θα περιηγηθεί με ένα ευρώ την ημέρα σε 24ωρη βάση. Φανταστείτε πόσοι άνθρωποι θα μπουν και πόσα χιλιάρικα θα εισπράξει ο δήμος.

Ο Κοσκωτάς είναι, επίσης, σε επαφή με ένα πανεπιστήμιο στην Αμερική που Έλληνες σχεδιάζουν  ένα πρωτοποριακό όχημα που  για να λειτουργήσει δεν είναι απαραίτητη η παρουσία ράγας ή ηλεκτρικό. Στόχος είναι από το Φάληρο ο τουρίστας να παίρνει το μετρό ή το τρένο  και να πηγαίνει στην Ακρόπολη.

 Πώς θα συνεργαστείτε με τον κύριο Μόραλη;

Στο δημοτικό συμβούλιο θα πάμε με προτάσεις και λύσεις και αν οι δικές μας είναι καλύτερες θα πρέπει να τις σεβαστούν. Αν οι δικές τους  είναι πιο αξιόλογες θα τις σεβαστούμε, δε θα πάμε να κάνουμε κόντρα. Είμαστε απολιτίκ καθώς μετράνε οι ιδέες και όχι οι πολιτικές τοποθετήσεις.

Από πού θα αντλήσετε πόρους;

Το να βρούμε κονδύλια είναι το πιο απλό. Το πρώτο πράγμα που θα κάνουμε είναι να καταγράψουμε την περιουσία του δήμου και να βάλουμε τάξη  στην παραοικονομία και στα έξοδα που γίνονται χωρίς  έλεγχο.

Θα σταματήσει σε όλους τους τομείς η αλόγιστη χρήση και η κατασπατάληση χρημάτων.

Τι θα κάνετε για τις ευπαθείς ομάδες;

Δε θέλουμε ανέργους και συσσίτια. Αντ’ αυτού θα προσφέρουμε εργασία όπως ο καθαρισμός ενός δρόμου ώστε με αξιοπρέπεια να μπορεί  ο άνθρωπος αυτός να αγοράσει το βράδυ στο σπίτι του φαγητό.

Θα δώσουμε τη δυνατότητα στις μητέρες να έχουν γάλα για τα παιδιά τους ακόμη και αν δεν εργάζονται. Τέλος, η εργαζόμενη μάνα στο δημόσιο αλλά και ιδιωτικό τομέα θα πηγαίνει στις 9 στη δουλειά της ώστε να έχει τον απαιτούμενο χρόνο να συνοδέψει με ασφάλεια το παιδί της στο σχολείο.

Κανένα παιδί δε θα πεινάει στον Πειραιά και κανένα παιδί δε θα δεχθεί καμία άνομη πράξη.

Ο πατέρας μου μού είπε να έχεις λόγο και να λες πάντα αυτά που πιστεύεις και βέβαια να τα υλοποιείς!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook καθώς και στο Twitter και LinkedIn για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα της επικαιρότητας

Διαβάστε, επίσης:Η εκ βαθέων εξομολόγηση του Σταύρου Κοσκωτά και η δυναμική επάνοδός του στην Ελλάδα

Tags:

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Ads

You May Also Like

Έδωσαν τα χέρια Μητσοτάκης – Θεοχάρης

Στη Νέα Δημοκρατία ο ανεξάρτητος βουλευτής. Στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ προσχωρεί και επίσημα ...

Σήμερα η κηδεία της 8χρονης που σκοτώθηκε στην Κέρκυρα

Συγκλονισμένη είναι όλη η τοπική κοινωνία της Κέρκυρας, μετά το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε ...

ΟΑΕΔ: «Ειδικό πρόγραμμα διατήρησης 4.500 θέσεων εργασίας για υπαλλήλους της Thomas Cook

Ο ΟΑΕΔ αποφάσισε στη συνεδρίαση της 1/10/2019 του διοικητικού του συμβουλίου, την κατάρτιση «ειδικού ...

Φωτιά σε νυχτερινό κέντρο στην Πανεπιστημίου τα ξημερώματα

Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα του Σαββάτου σε γνωστό νυχτερινό κέντρο, επί της οδού Πανεπιστημίου ...

Απίστευτο χάος στους δήμους με την απλή αναλογική – Δήμαρχοι που «σάρωσαν» όμηροι της αντιπολίτευσης

Ένα απίστευτο χάος που μπορεί να οδηγήσει σε πολιτικά αλισβερίσια, σε συμφωνίες κάτω από ...